Møllestien 55
8000 Aarhus C

  • 7.998.000 kr. 113 m² 5 rum
  • Kontantpris 7.998.000 kr.
  • Ejerudgift 4.220 kr.
  • Boligareal 113 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

Istandsat byhus fra 1877 i maleriske omgivelser på Møllestien

Er du på udkig efter boligen med sjæl, hvor komforten samtidig er tip-top? Så er dette smukke rækkehus fra 1877 lige noget for dig. Boligen blev gennemrenoveret i 2018 med nyt inventar, installationer og varme i gulvet samt nyt tag og vinduer, så du får et hus, som er uden slid. Samtidig er charmen stadig intakt med fritlagte bjælker, kvistvinduer og to originale udelamper.
 
Størrelsen og den gode rumfordeling egner sig fint til børnefamilien. Via den originale dobbeltdør træder du ind i entréen og får allerede her fornemmelsen af at stå i et splinternyt hus. Der er dør ind til et gæstetoilet ogåbent direkte ind til en herlig stue med charmerende detaljer. Parketgulvet og det store lysindfald fra begge sider skaber et dejligt opholdsmiljø, og som en virkelig fed detalje ser du den rå murstensvæg.
 
Stuenåbner sig til et alrum med fransk altan og plads til et spisebord. Køkkenet præsenterer sig flot i en vinkelform med integrerede hvidevarer og enø, og her er der en udgangsdør til gården. Trappen med sort gelænder fører dig til husets førstesal, hvor der er kig til de fritlagte bjælker oppe under det høje loft. De sprossede kvistvinduer giver et dejligt lysindfald på de to værelser og badeværelset.
 
Kælderen med de flotte murstensvægge og kampestensvægge, samt et råt industrigulv byder på et badeværelse og to disponible rum. Endvidere er der gravet ud i kælderen, så der er fuld højde og gulvvarme. Udendørs får du tilmed en ugeneret gårdhave med pigsten og et nyistandsat skur.
 
Der er sol fra formiddag til ud på aftenen, og så har huset som noget helt særligt sin egen smøge direkte fra gaden. Møllestien er en af Aarhus'ældste gader og tilmed en af de mest charmerende. De mange, gamle, farverige huse, stokroserne og brostene, giver Møllestien en meget hyggelig og indbydende atmosfære.
 
Du får en skøn placering i Aarhus' centrum, få minutters gang fra caféerne i Vestergade, 300 meter fra Magasin og 100 meter fra AarhusÅ. Den anerkendte Elise Smiths Skole ligger kun en halv kilometer væk, mens dagligvareindkøb kan klares få hundrede meter fra adressen.
 
Ring for en fremvisning.
Boligfakta
Type Rækkehus
Energimærke E
Byggeår 1877
Rum 5
Plan 3
Boligareal 113 m²
Kælder 63 m²
Udhus 13 m²
Grundareal 143 m²
Økonomi
Kontantpris 7.998.000 kr.
Ejerudgift 4.220 kr.
Prisudvikling -11.11 %
Finansiering
Udbetaling 400.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 39.294 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 32.122 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 355.238
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 24,58‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Vor Frue

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Vor Frue
Stort udvalg af restauranter
Gode indkøbsmuligheder
Hipt og ungt
Film
Virtuel rundvisning
Film

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.