Sjællandsgade 53
8000 Aarhus C

  • 6.498.000 kr. 146 m² 5 rum
  • Kontantpris 6.498.000 kr.
  • Ejerudgift 2.580 kr.
  • Boligareal 146 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
ATTRAKTIVT BYHUS I ØGADERNE

ATTRAKTIVT BYHUS I ØGADERNE

I det stemningsfyldte og eftertragtedeØgadekvarter i Aarhus C udbydes nu denne ideelle anpart. Et byhus med egen solvendt have. Samejet består alene af to ideelle anparter, dvs. reelt set er der i ejendommen to byhuse(Sjællandsgade 53+ 53B) med hver deres have.
 
Sjællandsgade er en hyggelig gade med smukke, ældre ejendomme og med denne beliggenhed kommer I til at bo lige midt i en af Aarhus' mest eftertragtede bydele. Både byens mange gode indkøbsmuligheder, de lokale børneinstitutioner, spændende kulturtilbud og endda naturskønne arealer ved skov og strand venter inden for kort gåafstand. Trods den super centrale beliggenhed er kvarteret ganske roligt, og området skal ligeledes fremhæves for sit gode naboskab.
 
Byhuset fremstår indflytningsklart med bl.a. nyt køkken og badeværelse samt flot renovering af stueplan. På sjællandsgade 53 får I 146 m² fordelt på 3 plan. Der er en funktionel indretning med store, lyse og indretningsvenlige rum. I får tilmed en bolig med en helt unik charme og fine detaljer, og udover den skønne have er der også en fed tagterrasse med udsigt over Øgadernes tage.
 
I kælderen, som deles med baghuset, er der fælles vaskerum og badeværelse, men der er også eksklusiv brugsret til flere disponible rum til opbevaring. I stueplan bliver man budt velkommen i entréen. Her er der adgang til de to store værelser og ligeledes er der flot trappeparti til 1. sal. 1. sal byder på det skønneste køkken/alrum og stue ud iét.
 
Her er der god plads og ikke mindst et pragtfuldt lysindfald, som bl.a. skyldes at lyset strømmer ind fra begge sider. På 1. sal er der også indrettet et lækkert badeværelse, bemærk at der også er toilet i stueplan. På 2. sal er der ét stort værelse, et helt fantastisk rum med loft til kip, synlige bjælker og brændeovn.
 
2. sal ville i hvert fald være perfekt som teenageafdeling. Det er fra 2. sal, at der er udgang til tagterrassen med sol stort set hele dagen. Til huset hører en skøn solvendt have, som der er eksklusiv brugsret til. Baghuset har dog ret til gå igennem haven, da det er den eneste adgangsvej til huset.
Boligfakta
Type Rækkehus
Energimærke D
Byggeår 1896
Ombygget 1995
Rum 5
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 146 m²
Faciliteter
  • Husdyr
Økonomi
Kontantpris 6.498.000 kr.
Ejerudgift 2.580 kr.
Prisudvikling -5.80 %
Finansiering
Udbetaling 325.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 31.850 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 26.036 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 355.238
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 24,58‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Aarhus Domsogn

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Aarhus Domsogn
Gode indkøbsmuligheder
Hipt og ungt
Stort udvalg af restauranter
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.