I hjertet af Aarhus
Rækkehus

Grønnegade 51
8000 Aarhus C

  • Kontantpris 5.198.000 kr.
  • Ejerudgift 3.891 kr.
  • Boligareal 86 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Rækkehus

Grønnegade 51
8000 Aarhus C

  • 5.198.000 kr. 86 m² 4 rum

Charmerende byhus i midten af Aarhus

Ønsker du at bo i hjertet af Aarhus i et charmerende byhus med egen have og 2 terrasser, og med et baghus med mange anvendelsesmuligheder, så har du muligheden lige nu. Velkommen til Grønnegade 51.
 
Forhuset byder på en skøn planløsning. Stueetagen er renoveret i 2020, og med nye større vinduer blev den dejlige have og lyset budt indenfor i køkken-alrummet, hvorfra der er udgang til den nye træterrasse og haven. Køkkenet er fra INVITA med klassiske hvide elementer og en mobil køkken-ø, som giver mulighed for mere arbejdsplads i det daglige, men som også kan placeres, så man kan have mange gæster.
 
På første sal finder du et soveværelse og en dejlig lys højloftet stue med loft til kip fritlagt bindingsværk og hanebånd, som på fineste vis understreger den hyggelige og charmerende atmosfære. Du har mulighed for alternativt at indrette dig med en større stue og et soveværelse på hemsen, hvor der er fint lysindfald fra de nye tagvinduer. Badeværelset findes også på 1. sal.
 
Haven er en lille helt privat grøn oase i midtbyen, og næsten det bedste ved stedet. Om sommeren er der sol hele dagen. Der er masser af planter, blomstrende buske og et gammelt hyldetræ. Der er overraskende stille og de to terrasser og den lille græsplæne danner den perfekte ramme om familie- og børneliv, venne-besøg, teenage-hygge og ren og skær afslapning. Om vinteren kan man have sin egen hygge-belysning i haven, som samtidig lyser op indenfor i stuerne i begge huse.
 
Baghuset, som blev renoveret i 2016 er dejligt lyst, og byder på et værelse (eller stue) med vindue mod haven, et toilet med vaskemaskine og tørretumbler og en stor hems. Baghuset er oplagt at benytte til liberalt erhverv, til teenageren eller de store børn, der ønsker privatliv eller som nuværende ejer har gjort, som soveværelse eller gæsteværelser.
 
Du bosætter dig i et meget centralt kvarter i Aarhus ganske tæt på Latinerkvarteret. Her er der utroligt nok meget få støjgener, selvom huset er placeret i midtbyen. Du kan gå til alt, hvad du har brug, for i form af specialbutikker, spisesteder, restauranter, indkøbsmuligheder og flere skoler, ligesom der også ligger institutioner.
Boligfakta
Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Energimærke B
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1900
Ombygget 1984
Rum 4
Bad 1
Toilet 2
Plan 3
Boligareal 86 m²
Anneks i tilknytning til helårsbolig 20 m²
Grundareal 109 m²
Økonomi
Kontantpris 5.198.000 kr.
Ejerudgift 3.891 kr.

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

I hjertet af Aarhus

Du bosætter dig i et meget centralt kvarter i Aarhus ganske tæt på Latinerkvarteret. Her er der utroligt nok ingen støjgener, selvom huset er placeret i midtbyen. Du kan gå til alt, hvad du har brug, for i form af specialbutikker, spisesteder, restauranter, indkøbsmuligheder og flere skoler, ligesom der også ligger institutioner tæt på.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 367.666
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 6‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Vor Frue

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Vor Frue
Stort udvalg af restauranter
Gode indkøbsmuligheder
Hipt og ungt
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Her slapper vi af

"Mest af alt hjemme i huset, på terrassen eller i haven, men vi har også brugt Botanisk have og Mølleparken meget. Sidstnævnte mest pga det liv, der altid er. Og så selvfølgelig skovene, ”Den permanente” og Tangkrogen, som jo kun er en cykeltur væk."

Derfor flyttede vi hertil

"Vi købte huset i 2016, den anden dag efter, det blev annonceret til salg. Vi faldt for husets charme, hygge og mange indretningsmuligheder, for den dejlige helt private have, og for baghusets potentiale, som en fantastisk teenage-bolig. "

Sådan er kvarteret

"Kvarteret er fuldt af liv, men her er samtidig fredeligt. Også om aftenen. Vi har aldrig haft indbrud. Her er er aldrig ”uddødt”, som der kan være i et forstadskvarter. Kvarteret sjovt, fordi det er præget af mangfoldighed og fordi mennesker i alle aldre færdes her. "

Det viser vi vores gæster

"Den smukke Vor Frue kirke og klosteret Cafekvarteret langs Åboulevarden. Mølleparken, som om sommeren summer af liv. Møllestiens idyl. Klostertorv,med de hyggelige cafeer, hvor der tit er musik. Domkirken og Bispetorv Aros. Botanisk have. Havnefronten…og meget mere."

Her handler vi

"Der er et utal af muligheder indenfor gå afstand.”Klostergrønt” som byder på grøntsager af høj kvalitet og lækre take-away retter til meget fornuftige priser. Der er flere gode bagerier bla ”David Breadhead”, hvor der også er en cafe, og så er alle dagligvarebutikkerne repræsenteret."

Hvorfor flytter vi herfra

"Det har heller ikke været en nem beslutning, vi har været meget glade for at bo her. En stor hanhund, som hader byliv og andre han-hunde har haft stor betydning…og så muligheden for en stor køkken og staudehave 😊. "

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Aarhus City

Solgt juni 2024
Lejlighed
Solgt

Knudrisgade 39, 3., 8000 Aarhus C

69 m² 2 rum
Solgt juni 2024
Lejlighed
Solgt

Thorvaldsensgade 31, 1. 2., 8000 Aarhus C

53 m² 2 rum
Solgt juni 2024
Lejlighed
Solgt

Høegh-Guldbergs Gade 63, st.., 8000 Aarhus C

92 m² 3 rum
Solgt juni 2024
Lejlighed
Solgt

Knudrisgade 45, 3., 8000 Aarhus C

77 m² 3 rum