Skovvangsvej 5B
8200 Aarhus N

  • 3.198.000 kr. 61 m² 3 rum
  • Kontantpris 3.198.000 kr.
  • Ejerudgift 2.096 kr.
  • Boligareal 61 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

Flot og moderniseret byhus i Aarhus!

Nu kan I finde jer godt til rette i dette fine og velholdte rækkehus på Skovvangsvej 5B i Aarhus. Her kan I se frem til et indflytningsklart hjem med et lyst og åbent opholdsmiljø i stueplan, mens en dejlig og privat have venter udenfor. Boligen på 61 m2 har en nem og veldisponeret planløsning, der er særdeles velegnet til den lille familie, parret eller senioren. I får desuden kort afstand til indkøb og det spændende byliv.

Når I ankommer til adressen, bliver I mødt af et hyggeligt, orange byhus i halvandet plan, hvor I fra hoveddøren træder direkte ind i entréen. Herfra udfolder hjemmet sig i et stort og åbent opholdsrum, hvor køkken og stue går i ét. Her får I fornøjelsen af et nyere, pænt køkken med hvide, grebsfrie fronter samt integrerede hårde hvidevarer. I færdes på et flot trægulv, ligesom I kan fortsætte ud på terrassen via en dør i det høje glasparti. Videre er der også et badeværelse, der ligeledes fremtræder moderniseret og indbydende.

Oppe ad trappen på første sal finder I et skønt soveafsnit, hvor pladsen er udnyttet til fulde med et smart indbygget skab for enden. Her er der endvidere plads til både en dobbeltseng og en mindre hyggekrog.

Træk udenfor på en helt ny terrasse fra 2020, der er opført i hårdt kvalitetstræ. Nyd herfra tilværelsen i fredfyldte omgivelser med både morgensol og aftensol samt udsigt til jeres nemme og lukkede have, hvor der er opsat nyt hegn i 2020. I baghaven får I et praktisk redskabsskur samt en udgang eller indgang til nærområdet, alt efter behov.

I bosætter jer med en bynær beliggenhed kun få minutters gang fra den nærmeste dagligvarebutik, mens stoppestedet til letbanen er lige rundt om hjørnet. I har derfor nem og hurtig adgang til byens mange tilbud.
Boligfakta
Type Rækkehus
Energimærke B
Byggeår 1898
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 61 m²
Økonomi
Kontantpris 3.198.000 kr.
Ejerudgift 2.096 kr.
Kommunen i tal
Indbyggere 355.238
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 24,58‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Christiansbjerg og Katrinebjerg

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Christiansbjerg og Katrinebjerg
Gode indkøbsmuligheder
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

1 lignende rækkehus i nærheden til 2.700.000-3.700.000 kr. på omkring 61 m2

Se lignende boliger
Rækkehus

Skejbygårdsvej 404, 8240 Risskov

2.749.000 kr. 69 m² 3 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.