Nedergårdsvej 31, Gl. Skejby
8200 Aarhus N

  • 2.495.000 kr. 53 m² 3 rum
  • Kontantpris 2.495.000 kr.
  • Ejerudgift 1.825 kr.
  • Boligareal 53 m²
  • Grundareal 381 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

INDFLYTNINGSKLAR VILLA I GL. SKEJBY

Midt i Gl. Skejby finder I denne hvide villa fra 1878 med rødt tegltag, der indenfor byder på 53 m2 og dertil en første sal, som muligvis kan blive godkendt til beboelse, hvis I ønsker at ansøge om det. Boligen har i 2021 gennemgået en omfattende renovering, og udenfor venter jer en dejlig, sydvendt have og både vildmarksbadet og vaskesøjlen kan indgå i forhandlingerne. Det hvide Invita-køkken fra 2021 fremstår yderst indbydende, og det gennemgående gulv, der ligeledes er fra 2021, leder jer ind i stuen, hvor I får god plads til at indrette med spisekrog og sofaområde foran brændeovnen. Førstesalen har et væld af anvendelsesmuligheder, og består af en stort repos, som let kan indrettes som for eksempel et kontor, samt to disponible rum, hvoraf det ene har indbyggede skabe. Udenfor venter jer en solrig have med en stor fliseterrasse med plads til havemøbler, en grill og hyggelige blomsterkrukker. Haven er primært anlagt med græs, hvilket giver de grønne fingre frit spil til at skabe et herligt uderum. Bosætter I jer her, kan I klare de daglige indkøb til fods, og hopper I på cyklen finder I daginstitution og skole indenfor to kilometer. Bag rattet rammer I motorvejen efter omtrent fem minutter, og I har Aarhus centrum i en radius af otte kilometer.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1878
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 2
Boligareal 53 m²
Udhus 70 m²
Grundareal 381 m²
Økonomi
Kontantpris 2.495.000 kr.
Ejerudgift 1.825 kr.

God placering tæt på Aarhus centrum

Bosætter I jer her, kan I klare de daglige indkøb til fods, og hopper I på cyklen finder I daginstitution og skole indenfor to kilometer. Bag rattet rammer I motorvejen efter omtrent fem minutter, og I har Aarhus centrum i en radius af otte kilometer. I befinder jer under fem kilometer fra vandet, og en rask cykeltur kan bringe jer til Lisbjerg Skov.

Kommunen i tal
Indbyggere 355.238
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 24,58‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Skejby og Aarhus N

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Skejby og Aarhus N
Godt naboskab
Skøn natur
Gode indkøbsmuligheder
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.