Niels Bohrs Vej 9
8260 Viby J

  • Kontantpris 7.698.000 kr.
  • Ejerudgift 4.912 kr.
  • Boligareal 150 m²
  • Grundareal 1.173 m²
  • Rum 7
  • Energimærke
Villa

Niels Bohrs Vej 9
8260 Viby J

  • 7.698.000 kr. 150 m² 7 rum

Flot klassisk murermestervilla i kort afstand til Aarhus C

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne smukke murermestervilla, der er skønt beliggende på stor grund med masser af muligheder. I kommer desuden til at bo i kort cykelafstand til alle midtbyens glæder ligesom både skole og indkøb er lige om hjørnet. I kan glæde jer til en flot rødstensvilla der fremstår i den helt klassiske stil med sprossede vinduer, store opholdsstuer med smuk stuk og rosetter, brede dørpaneler mv. Desuden skal specielt fremhæves de 3 store værelser på 1. salen samt den meget anvendelige kælder.
 
Villaen har følgende gode indretning: Rummelig entré med flot trappe til 1. salen samt åben nedgang til underetagen. Fra entréen er der adgang til pænt og rummeligt toilet. To virkelig skønne sammenhængende stuer med flotte lamperosetter og stukloftter samt brændeovn. Der er i stuen adgang til lille skøn og hyggelig karnap, hvorfra haven kan nydes i fulde drag - herfra er der også nedgang til haven. Køkkenet fremstår med lyse låger og stålgreb, her er masser af skabsplads og med åben forbindelse til stor spisestue, hvorfra der ligeledes er udgang til haven og en stor terrasse, hvor aftensmaden kan nydes på de gode sommerdage.
1. salen byder på i alt 3 virkelig gode værelser, hvoraf det største der benyttes som soveværelse ligeledes har udgang til skøn solrig tagterrasse. Rummeligt badeværelse med god bruseniche og dobbelt håndvask nedfældet i bademøblement. Reposet på 1. salen er ret stort, så dette kan være anvendelig som lille kontorplads, såfremt I har brug for det.
I den meget fine og anvendelige kælder finder I præsentabel indgang, her er flot mosaikklinkegulv med elgulvvarme samt plads til sko og overtøj. Dejligt anvendeligt gæsteværelse (ej godkendt til bolig). Stort kombineret badeværelse og vaskerum med både vaskemaskine og tørretumbler samt stor bruseniche mv. Her foruden finder I fint hobby/værkstedsrum samt stort depotrum.
 
Til ejendommen er der rummelig carport samt indkørsel med plads til flere biler.
 
danbolig byder velkommen indenfor...
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1924
Ombygget 1961
Rum 7
Bad 1
Toilet 2
Plan 3
Boligareal 150 m²
Kælder 77 m²
Carport 39 m²
Grundareal 1.173 m²
Økonomi
Kontantpris 7.698.000 kr.
Ejerudgift 4.912 kr.
Finansiering
Udbetaling 385.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 43.883 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 34.951 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 355.238
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 24,58‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Kongsvang og Fredensvang

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Kongsvang og Fredensvang
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Sæt kryds i kalenderen

Nogle besøg, vil du ikke gå glip af. Deltag i efterårets store Vurderingsweekend d. 1. og 2. oktober, og få svar på, hvad din bolig er værd. Vi kommer til dig helt gratis og uforpligtende – også hvis du bare er nysgerrig.