Stor lækker villa med skøn udsigt
Villa

Rønnehaven 21
8520 Lystrup

  • Kontantpris 4.798.000 kr.
  • Ejerudgift 3.417 kr.
  • Boligareal 232 m²
  • Grundareal 903 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Villa

Rønnehaven 21
8520 Lystrup

  • 4.798.000 kr. 232 m² 5 rum

Stor og unik udsigtsvilla på lukket vej

Velkommen til Rønnehaven 21, 8520 Lystrup, hvor luksus og rummelighed forenes i denne imponerende halvandet plans villa. Udover de 232 m² findes en helt fantastisk tagterasse med en unik udsigt ud mod Aarhus Bugten.
 
Ejendommen, oprindeligt opført i 1987, har gennem årene gennemgået nænsomme forbedringer og udvidelser, der har tilføjet moderne faciliteter og ekstra plads til den allerede imponerende bolig. I 1998 blev der tilføjet betydelige kvadratmeter, der i dag huser et stort værelse med et luksuriøst badeværelse. Senere, i 2007, blev entréområdet udvidet, hvilket også gav mulighed for en dejlig altan med udsigt til forhaven og vejen. På taget af den oprindelige tilbygning fra 1998 finder I desuden en betagende tagterrasse med nyere træbelægning, der indbyder til både afslapning og sociale sammenkomster. Herfra kan I nyde den betagende udsigt udover Aarhus Bugten.
 
Ved ankomst til stueplan mødes I af et praktisk bryggers, udstyret med moderne vaskemaskine og tørretumbler fra 2023. Herfra åbner det store, lyse køkkenalrum sig, ideelt til familiesammenkomster og hyggelige måltider. Stueplanet byder udover værelset og badeværelset i tilbygningen fra 1998 også på to komfortable værelser samt endnu et dejligt badeværelse, med badekar.
En imponerende trappe fører jer op til første salen, hvor I mødes af en rummelig og lys stue med ikke mindre end to altaner – den ene endda overdækket og perfekt orienteret mod øst, ideel til morgenkaffen. Både glaspartier ved altaner og skråvinduerne på første salen skaber et fantastisk lys på hele overetagen. Førstesalen byder også på endnu et stort værelse med både tilhørende walk-in-closet og et badeværelse, hvilket bringer boligens totale antal værelser op på fire, suppleret af ikke mindre end tre badeværelser.
 
Den sydvendte have er en sand privat oase, med den indbydende tagterrasse, en velplejet græsplæne og en charmerende træterrasse på stueplan, hvor der oftest er dejlig læ og sol om både eftermiddagen og langt ud på aftnen, alt sammen indrettet til privatliv og hygge. Haven har flere lækre frugttræer hvor både æbler, blommer og kirsebær giver en god høst. Derudover finder I også både jordbær og brombær.
Beliggende på en lukket vej i et venligt kvarter, hvor naboskabet er i højsædet, og med Lystrups veludviklede stisystem, der sikkert fører jer rundt i byen, til både indkøb, institutioner, skoler, idrætscenter og meget mere er denne ejendom en sand perle. Rønnehaven byder derudover på et skønt grønt område med en lille sø, hvor familien både kan fodre ænder og klappe køer.
 
Tøv ikke med at kontakte os for at opleve denne enestående bolig selv.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1987
Ombygget 2007
Rum 5
Bad 3
Toilet 3
Plan 2
Boligareal 232 m²
Carport 41 m²
Grundareal 903 m²
Økonomi
Kontantpris 4.798.000 kr.
Ejerudgift 3.417 kr.
Finansiering
Udbetaling 240.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 27.218 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 21.916 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det godt at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend d. 5.-6. oktober – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 368.131
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 6‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Lystrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Lystrup
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Gode indkøbsmuligheder
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Vi ville gerne være tæt på Aarhus hvor vores jobs er men stadig give vores børn ro, natur og plads. Med letbanen og den lettere morgentrafik nord for Aarhus ligger Lystrup perfekt. Derudover var det tydeligt at Lystrup er byplanlagt fornuftigt med mange institutioner, grønne områder og sikre stier. "

Sådan er kvarteret

"Vi var ikke obs på hvor vigtigt naboerne ville være for os men det har været en af de bedste ting ved at bo i huset. Der bliver passet på hinanden og hjulpet. Vi har både fået passet hus, hund og børn af naboerne. "

Det viser vi vores gæster

"Den store stue ovenpå med det fantastiske lysindfald og tagterassen. "

Her handler vi

"Både i Brugsen der har et stort udvalg af kvalitetsvare og i Netto til de almindelige dagligvare. Risskovs specialbutikker er også tæt på når vi mangler noget særligt."

Her slapper vi af

"De mange lokale legepladser, hilser på køerne forenden af vejen, svømmehallen, den lokale café Gårdens kaffebar, Bellevue strand, biblioteket, Kaløvig vinterbadeklub, Egå Marina eller den Permante. "

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi flyttede til Lystrup pga drømmejobbet men vi savner vores familie og venner så da vi har fået mulighed for at flytte drømmejobbet til København, vil vi gerne tilbage til Sjælland."

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Lystrup

Solgt september 2024
Villa
Solgt

Elleparken 2, 8520 Lystrup

124 m² 4 rum
Solgt september 2024
Villa
Solgt

Rugmarken 63, 8520 Lystrup

160 m² 5 rum
Solgt september 2024
Rækkehus
Solgt

Kirkestræde 15, Søby, 8543 Hornslet

238 m² 7 rum
Solgt august 2024
Villa
Solgt

Hjortetakvej 9, Søby, 8543 Hornslet

193 m² 5 rum