danbolig Lystrup

Bygaden 1 8520 Lystrup
Tirsdag 09:00 - 16:00
Onsdag 09:00 - 16:00
Torsdag 09:00 - 16:00
Fredag 09:00 - 15:30
Lørdag Lukket
Søndag Efter aftale
Mandag 09:00 - 16:00

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Lystrup, Hjortshøj og Hornslet.

Ejendomsmægler Lystrup - Danbolig

Skal du sælge din bolig, bør du vælge en ejendomsmægler, som kender dit lokalområde og kan give en realistisk vurdering af din bolig. En ejendomsmægler som ved, hvad køberne leder efter, og hvordan din bolig præsenteres så attraktiv som muligt. Det ved vi i danbolig Lystrup!

Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering allerede i dag og find ud af, hvor meget du kan få for din bolig – og hvordan vi vil præsentere den for at sikre det hurtigste salg til den bedste pris.

Specialiseret i flere boligtyper i Lystrup og omegn
Vores dygtige team af registrerede ejendomsmæglere er specialiseret i salg af både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, lystejendomme og fritidsboliger og vi dækker Lystrup, Hjortshøj, Hornslet, Mejlby, Hårup, Hesselballe og Søby. Når du sælger hos os, vil alle medarbejdere desuden kende detaljerne om din bolig – det betyder, at vi alle kan henvise til din bolig, når vi kommer i kontakt med en relevant køber.

Sådan markedsfører vi din bolig online
Den rigtige markedsføring er nøglen til et effektivt boligsalg. Hos os får du din helt egen side på danbolig.dk, hvor din bolig præsenteres med store, lokkende billeder, og hvor du får eksklusiv indsigt i aktiviteten på din side, som vi sammen bruger til at optimerer salgsindsatsen løbende. Derudover kan vi med markedsføringsværktøjet danbolig clevr sørge for, at relevante købere ser din bolig via bannere, som vi placere på de hjemmesider, de besøger mest.

”Solgt eller gratis”
Hos danbolig Lystrup tilbyder vi dig en ”solgt eller gratis”-aftale*, og det betyder, at vi investerer i dit salg – hvis ikke vi får solgt din bolig, har vi brugt en masse kræfter og ressourcer på det, og det har ingen glæde af. Derfor tager vi ikke en bolig til salg, som vi som ejendomsmægler ikke tror, at vi kan sælge. I den forbindelse er det vigtigt at kunne ramme den rigtige pris første gang. Det er vi gode til, blandt andet fordi, at vi vurderer mere end 500 ejendomme om året for Nordea og dermed kender markedet ned til mindste detalje.

Vi tager udgangspunkt i din situation
Vi sætter ikke kun en ære i at give vores kunder en professionel betjening, men også en personlig betjening. Det indebærer blandt andet, at vi tilrettelægger salgsprocessen, så den passer dig og din kalender. Du bestemmer hvordan du vil kontaktes – og hvor ofte.

*Gælder dog ikke udgifter til fotopakke, elinstallationsrapport, tilstandsrapport og energimærke

Går du med tanker om at sælge din bolig?
På denne side besvarer vi alle tænkelige spørgsmål, der måtte være, når du går med overvejelserne om at sælge dit hus i Lystrup eller de omkringliggende byer. Det være sig: Hjortshøj, Hornslet, Mejlby, Hårup, Hesselballe og Søby.
Lystrup byder dig velkommen med sine 10.000 indbyggere – og er en af de større forstæder til Aarhus. Lystrup forkæler dig med grøn natur, gode busforbindelse til midtbyen, +1000 registrerede virksomheder, et solidt og frivilligt lokalsamfund – og fritidsaktiviteter gennem Lystrup Idrætsforening.
I denne guide kommer vi bl.a. til at give dig svar på:
• Hvornår du bør få vurderet dit hus
• Hvordan du finder ud af, hvad dit hus er vurderet til
• Hvordan du sætter dit hus til salg?
• Hvor lang tid du kan forvente, der går, før dit hus bliver solgt
• Hvad du selv kan gøre for at dit hus bliver solgt hurtigere
Det er ikke sikkert, at du på stående fod kan sige om eller hvornår du vil sælge dit hus. Men hvis du ved, hvilke muligheder der ligger foran dig, vil det formentligt gøre din beslutning nemmere.

Det skyldes, at du med en ejendomsmægler i ryggen får en lokal ekspert fra Lystrup, som gør processen mindre tidskrævende, fordi ejendomsmægleren står for:
- At fremvise din bolig og-/ holde åbent hus
- At udarbejde billeder, tekst og plantegning
- Annoncering og målrettet markedsføring af dit hus
- Forhandling med relevante parter i processen
- Den juridiske del i forhold til købsaftalen, bilag m.m.
Hos danbolig Lystrup er det alfa og omega for os, at du får en troværdig, professionel og engageret rådgivning. Læs mere herunder.

Salg af bolig i Lystrup og omegn

Har du brug for en større have til dine gør-det-selv projekter? Mangler du flere rum, for at få plads til hele familien eller et nyt hjemmekontor? Ønsker du et mere moderne hjem med et køkkenalrum?

Der kan være et hav af grunde til, at du går med tankerne om at sælge din bolig i Lystrup. Når du kontakter danbolig Lystrup tager vi dig gennem syv trin.
1. Boligvurdering
2. Formidlingsaftale
3. Markedsføring
4. Fremvisning og åbent hus
5. Statusmøder og Min danbolig
6. Købsaftale
7. Overdragelse
Med en boligvurdering får du en seriøs indikation af din boligs værdi. Vi gennemgår hele din bolig og tager bestik af, hvad du skal være opmærksom på, og hvad du eventuelt kan fremhæve eller forbedre for at gøre din bolig endnu mere attraktiv overfor potentielle købere.

Formidlingsaftalen fastsætter de vilkår, der er i forbindelse med salg af din bolig. En formidlingsaftale skal indeholde oplysninger om ejendomsmægleren, værdiansættelse, vederlagets størrelse med mere.

Når formidlingsaftalen er på plads, skal markedsføringsdelen sættes i spil. Her kigger vi på boligpræsentation, annoncering, køberkartotek, nabolag og sælgers anbefalinger.

Ved åbent hus og fremvisninger skal din bolig vise sig fra sin bedste side. Derfor skal man gøre dig umage for at overbevise besøgende om, hvorfor de skal vælge din bolig. Her er en liste med 14 gode råd til to-dos, som du kan gøre noget ved for at gøre din bolig præsentabel ved første besøg.

Undervejs vil der også være statusmøder. De er til for, at du kan blive hørt og har en fornemmelse af, hvordan det står til med at få solgt din bolig. Hvem har set den? Hvor mange er interesseret? Hvornår kan de overtage? Hvad har de budt? Det er nogle af de spørgsmål, som en ejendomsmægler fra Lystrup vil holde dig opdateret på.
De sidste trin i processen omhandler købsaftalen og overdragelse. Når den rette huskøber til din bolig er fundet, skal købsaftalen underskrives. Købsaftalen er først gældende, når diverse forhold er opfyldt. Som det sidste skal din bolig overdrages – og nøglebundtet skal gives til de nye ejere personligt.
Når du skal sælge din bolig, vil du være sikker på, at den person, du arbejder med, er troværdig og engageret i at skaffe dig den bedst mulige pris for din bolig. Der er mange regler (såsom sælgers 10 årige mangelansvar) og bestemmelser omkring salg af en bolig, og det er vigtigt at have en person på din side, som ved, hvad de laver. Det sidste, du ønsker, er at ende med ansvarsproblemer senere hen. En god ejendomsmægler vil være i stand til at give dig de rigtige råd og hjælpe dig med at navigere problemfrit gennem processen – og det er vi eksperter i hos danbolig Lystrup. Med så meget på spil er det vigtigt at vælge en ejendomsmægler, som du kan stole på. Her på siden er det muligt at læse hvad vores tidligere kunder siger om os.
Læs mere om gode råd ved hussalg, eller få en salgsvurdering her.

Hvad koster en ejendomsmægler?
En ejendomsmægler kan være et meget værdifuldt aktiv, når du skal sælge en ejendom, da de har et omfattende kendskab til det lokale marked og kan give vejledning om prisfastsættelse. Ejendomsmæglere tager et honorar eller salær for deres tjenester, og det beløb, de tager, kan variere afhængigt af ejendommens type og beliggenhed. I nogle tilfælde sælges ejendomme meget hurtigt, og derfor er ejendomsmæglerens honorar relativt lavt. I andre tilfælde kan det imidlertid tage længere tid at sælge ejendomme, og derfor vil ejendomsmæglerhonoraret være højere.
Der er også nogle ejendomsmæglere, der arbejder på provisionsbasis, hvilket betyder, at de kun får penge, hvis ejendommen sælges. Dette kan være en fordel for sælgere, da det betyder, at de kun skal betale mægleren, hvis det lykkes at sælge ejendommen. Det er dog vigtigt at bemærke, at det ikke er alle mæglere, der arbejder på provisionsbasis, så det er altid værd at undersøge det først. Hos danbolig Lystrup arbejder vi på en procentbaseret honorarstruktur, hvilket betyder, at vores honorar er baseret på den endelige salgspris på ejendommen. Det betyder, at vi kun bliver betalt, hvis det lykkes dig at sælge din ejendom, og at vores honorar er direkte forbundet med din succes.
Læs mere om ejendomsmæglerens salær her.
Det er ikke alle ejendomsmæglere, du kan regne med. Derfor skal du gå stille med dørene. Når du skal vurdere relevante ejendomsmæglere kan du bl.a.: undersøge deres omdømme, spørge dit netværk til råds, kigge efter om de er medlem af DE eller finde ud af om de har modtaget klager gennem Klage- eller Disciplinærnævnet.

Hvad koster det at sælge et hus?
Der er flere omkostninger, som du skal medregne, når du skal sælge dit hus. Udover salæret er der bl.a. bankomkostninger, ejerskifteforsikring, tilstandsrapporter, offentlige dokumenter og markedsføring.

Hvad er min bolig værd?
Du kan foretage en boligvurdering på egen hånd, hvis du skal have et hurtigt estimat af din boligs værdi. Men hvis du skal have et mere præcist tal, anbefaler vi, at du får en ejendomsmægler fra Lystrup til at vurdere værdien af din bolig.
Vi håber, du har fået svar på dine spørgsmål eller de betænkeligheder, du måtte have. Hvis der dukker nye spørgsmål op, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os.

Specialister i salg af bolig

De rekordhøje boligpriser har givet mange boligejere noget at fejre. Går du med salgstanker og er du interesseret i en salgsvurdering? Så er du altid velkommen til at kontakt os på 88 20 88 30, så laver vi en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

8,7 ud af 10

baseret på 15 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Rækkehuse

Lejligheder

Følg også med her

Teamet

Det siger vores kunder

Alternate Text
Solgt

Bækvangen 9, 8530 Hjortshøj

Super god ejendomsmægler, der virkelig er god til at sætte den rette pris på boligen

– Bækvangen 9
Alternate Text
Solgt

Virup Skovvej 17, 8530 Hjortshøj

Et lille og nærværende mæglerfirma i lokalområdet, som det altid er muligt at komme i kontakt med.

– Virup Skovvej 17
Alternate Text
Solgt

Ellebæk Parkvej 124, 8520 Lystrup

God behandling. Kunne altid komme i kontakt med dem. Hjalp mig hvis jeg ikke selv have styr på tingene

– Ellebæk Parkvej 124
Alternate Text
Solgt

Stendyssevej 14, 8530 Hjortshøj

jeg har fået den bedste hjælp meget personlig af alle 3 på Bygaden, som helt klart vinder ved at du som kunde kun skal tale med 3 medarbejder. Mads sagde han nok skulle hjælpe hele vejen og det levede han fuldt op til. Super service.

– Stendyssevej 14
Alternate Text
Solgt

Grønnehaven 27, 8520 Lystrup

Det hele. Peder og Mads er meget meget dygtige og deres aftale med Danbolig bør forbedres økonomisk til deres fordel. Kæmpe kæmpe fedt at sælge gennem dem

– Grønnehaven 27
Alternate Text
Solgt

Rosenholmvej 26B, 8543 Hornslet

Hele forløbet har været tilfredsstillende. Vi har været trygge hele vejen igennem. Vores situation gjorde at en hurtig salgsproces var at foretrække, og det forstod Danbolig fuldt ud, og kom med god rådgivning i den forbindelse. Huset blev solgt på bare 5 dage, og vi har ikke én finger at sætte på noget.

– Rosenholmvej 26B
Alternate Text
Solgt

Stokbrovej 70, Elev, 8520 Lystrup

Vi har følt igennem hele processen at Mads og Peder har ønsket det bedste for os, og synes de har gjort en ihærdig indsats og selv givet meget! De er begge gode til at lytte og det er blevet personligt, men på et proffesionelt plan. De varmeste anbefalinger her fra!

– Stokbrovej 70, Elev
Alternate Text
Solgt

Tingvej 28, 8543 Hornslet

Super service og dejlige mennesker

– Tingvej 28

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 2 butikker

Se vores butikker
Dejlig villa på dejlig beliggenhed.
Villa
Nyhed!

Blåbærhaven 63, 8520 Lystrup

4.198.000 kr. 125 m² 4 rum
Velholdt villa i dejligt kvarter og solrig have
Villa

Stejlbjerg 4, 8543 Hornslet

3.498.000 kr. 158 m² 5 rum
Stor lækker villa med skøn udsigt
Villa

Rønnehaven 21, 8520 Lystrup

4.798.000 kr. 232 m² 5 rum
Udsigtsvilla med plads til hele familien
Villa

Løgten Østervej 76, 8541 Skødstrup

8.998.000 kr. 255 m² 5 rum
Moderne og rumeligt enderækkehus
Rækkehus

Solbærhaven 45, 8520 Lystrup

2.598.000 kr. 97 m² 4 rum
Moderne 1-plans villa på lukket vej.
Villa

Rugmarken 63, 8520 Lystrup

4.498.000 kr. 160 m² 5 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Lystrup

Solgt juni 2024
Villa
Solgt

Gammel Møllevej 9, Todbjerg, 8530 Hjortshøj

172 m² 6 rum
Solgt juni 2024
Villa
Solgt

Rønnehaven 66, 8520 Lystrup

131 m² 4 rum
Solgt maj 2024
Andelsbolig
Solgt

Bodil Lindorffs Gade 46, A15., 8200 Aarhus N

105 m² 3 rum
Solgt maj 2024
Rækkehus
Solgt

Engelstoft 39A, 8520 Lystrup

148 m² 5 rum

Køberrådgivning hos danbolig Lystrup

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Tilvalgsmuligheder ved danbolig Lystrup

- Prisforhandling
- Berigtigelse af skøde
- Rådgivning om hjælp til at finde boligen
- Deltagelse på fremvisninger

Stå stærkt i dit boligkøb

Hos danbolig Lystrup har vi ekspertise indenfor alle former for bolighandler. Et boligkøb er en af de største og vigtigste økonomiske beslutninger. Der er mange penge på spil og mange komplicerede papirer. Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen med vores certificerede køberrådgiver. Det vigtigste for os er din tryghed. Det betyder, at vi sørger for at alle sten bliver vendt, og at der ikke efterfølgende dukker ubehagelige overraskelser op. Du kan være sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme til den bedst mulige pris.

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

danbolig Lystrup
Bygaden 1
8520 Lystrup

CVR: 40627979
db Lystrup ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit, Nordea Bank

Topdanmark, Willis, Dansk Boligforsikring

Boligsiden.dk, Boliga.dk, EFKT, Strømlinet

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Nordea Kredit, Nordea Bank

Topdanmark, Willis, Dansk Boligforsikring

Strømlinet

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.