FJERNVARME OG BRÆNDEOVN

Vestergade 61
5492 Vissenbjerg

  • Kontantpris 1.795.000 kr.
  • Ejerudgift 2.045 kr.
  • Boligareal 148 m²
  • Grundareal 1.764 m²
  • Rum 6
  • Energimærke
Villa

Vestergade 61
5492 Vissenbjerg

  • 1.795.000 kr. 148 m² 6 rum

Skøn ejendom i Vissenbjerg

Årsagen til at denne skønne bolig ligger lige lidt bedre end mange af naboerne er blandt andet, at boligen ligger ugenert, tilbagetrukket og lige op ad et dejligt rekreativt skovområde.
Der er tale om en rummelig villa opført i 1985. Der er 148 kvadratmeter bolig og oveni dette, er der 65 kvadratmeter udhus hvor cirka 30 kvadratmeter er i boligkvalitet, mens resten udgør en dobbelt muretgarage. Herudover opvarmes ejendommen af fjernvarme. (Og brændeovn)
 
Huset er indrettet med entre, hvorfra der er trappe til 1.sal, pænt badeværelse med bruseniche,hyggelig stue, skønt køkken-alrum hvor køkkenet er skiftet i nyere tid. Køkkenet er et IKEA køkken fra medio 2020  - spækket med udstyr: 
 
Indeholder:
Led belysninger i skuffer
Nedsænket stål håndvask Fod-betjent elektrisk motor, på affaldsskuffe
Induktionskogeplade med zone indeling 
Pyrolyse ovn med damp funktion 
og kombi-ovn med varmluft og mikroovn
Intregreret opvaskemaskine og køleskab
 
Fra køkkenet er der udgang til en lækker og ugenert terrasse. Der er godt bryggers med plads til vaskefaciliteter, hvorfra der er adgang til ejendommens udhuse. I dag er halvdelen af udhuset indrettet i boligkvalitet. Dette rum fungerer i dag som kontor, men vil også være genialt til teenage værelse, hobbyrum, billard og bordtennis rum og mange andre ting. 1. Sal er indrettet med repos, to dejlige værelser, samt stort soveværelse med skabsseng og medadgang til skunkrum/ walk-in closet.
 
Virkelig skøn grund med to gode terrasser samt stort græsareal. Vissenbjerg ligger kun ca. 10 minutters kørsel fra Odense. Der er til og fra kørsel fra den fynskemotorvej på få minutter. Der er skole, daginstitution og SFO. Tillige er der gode muligheder for indkøb af dagligvarer. 
 
Skønne naturområder lige op og ned ad boligen samt i nærområdet.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1985
Rum 6
Bad 1
Toilet 1
Plan 2
Boligareal 148 m²
Garage 50 m²
Udhus 33 m²
Grundareal 1.764 m²
Økonomi
Kontantpris 1.795.000 kr.
Ejerudgift 2.045 kr.
Finansiering
Udbetaling 90.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 10.360 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 8.091 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 40.972
Skatteprocent 26,1%
Grundskyld 22,12‰
Kirkeskat 0,98%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Vissenbjerg

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Vissenbjerg
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Her handler vi

"Vi er stor fan, af den lokale spar købmand. Morten gør den stor forskel for lokalsamfundet. Han driver den forretning med stor entusiasme og kan ikke sammenlignes med andre butikker. Vi har før oplevet, at blive budt på alt fra morgenbrød til kolde fadøl. Det er en unik oplevelse af, at her bliver der gjort lidt ekstra ud af det. Ved siden af Spar købmanden ligger Vissenbjerg bageri, som er vores ynglings bageri. Det er et plus, at alt dette ligger under 800 m. Fra huset. Vi blev positivt overrasket over, hvor mange lokale forretninger, der ligger i omegn, af Vissenbjerg. Det har sparret os, for rigtig mange køreture til fx Odense. "

Derfor flyttede vi hertil

"Vi gik en tur i skoven ved udsigten. Den oplevelse gjorde, at vi blev forelsket i den unikke natur, som byen er omgivet af. Vissenbjerg ligger geografisk godt. Det tager ikke mange minutter, at nå motorvejen, hvor der er kort køreafstand til både Odense og trekants området. Vi ønskede at bo tæt på naturen, men også gerne centralt inde i en by. Vi troede ikke, at det var muligt, at finde sådan et hus med de ønsker. Men det opfylder Vestergade 61 bestemt. Den har en unik beliggenhed, tilbagetrukket fra vejen. Skoven er nabo til huset. Her kan man fra soveværelset høre bl.a. uglen, spætten og se egern springe rundt, i de høje trækroner. Huset ligger centralt i byen og alt fra indkøb, institution, skole, apotek og bibliotek er i gåafstand og bagved huset, er det forbundet, med et oplyst sti system. husets beliggenhed gør det meget børnevenligt. "

Sådan er kvarteret

"Vestergade 61 har nogle fantastiske naboer. Alle er hjælpsomme og man kan mærke, at der er et stærkt sammenhold. I Vissenbjerg hilser folk på hinanden og tager gerne en snak over hækken eller på fortorvet. Hvert år holder byen røverfest og hele optoget kan opleves fra haven. Der er god stemning og man bliver taget godt imod, som ny tilflytter. Der er mange fritidsaktiviteter, og snart kan man køre mountainbike, på en nyanlagt rute, blot et par gader derfra. "

Det viser vi vores gæster

"Vi har holdt fødselsdag, hvor festen startede med en tur i terrariet, efterfulgt af en gåtur, ved udsigten og sluttede af i huset. Køkken/alrummet er samlingspunktet og har god plads til gæster. Er det større sammenkomster, kan festen holdes i gildesalen eller den store have. Det er virkelig et plus. Det er fedt, at der er så mange oplevelsesmuligheder i Vissenbjerg og omegn. En køretur i bil, rundt i området er anbefalesværdig, da naturen er det smukkeste."

Her slapper vi af

"Naturen er vores frirum. Ud over den store terrasse og grund areal, giver skoven luft og fred. Der er mange gode steder, at gå ture. Længere nede af Vestergade ligger der en vej ind til skoven, hvor der er anlagt en gå/løbe rute. Det er terapi, at tage en gåtur der. Det er den smukkeste skov, hvor man kan høre rislen af vand, som løber i et vandløb igennem det kuperede landskab, som istiden skabte. Byen er en attraktion i sig selv. Man kan besøge terrariet og afslutte turen, med en gåtur op til “udsigten” eller en tur til “afgrunden”. Alting er i gåafstand fra Vestergade 61. Hvilket spare os for mange køreture i bil."

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

3 lignende villaer i nærheden til 1.500.000-2.100.000 kr. på omkring 148 m2

Se lignende boliger
OPVARMES MED FJERNVARME
Villa

Parkvej 70, 5492 Vissenbjerg

1.895.000 kr. 170 m² 5 rum
Mulighed for varmepumpe
Villa

Snerlevej 6, Dybmose, 5560 Aarup

1.695.000 kr. 133 m² 5 rum
PLANLAGT FJERNVARME I 2023
Villa

Udsigten 6, 5560 Aarup

1.995.000 kr. 169 m² 6 rum
Se lignende boliger