Der kommer varmepumpe

Vestergade 63
5560 Aarup

  • Kontantpris 2.795.000 kr.
  • Ejerudgift 2.411 kr.
  • Boligareal 262 m²
  • Grundareal 1.054 m²
  • Rum 6
  • Energimærke
Villa

Vestergade 63
5560 Aarup

  • 2.795.000 kr. 262 m² 6 rum

Rummelig ejendom i Aarup

Udover at denne bolig er meget rummelig, har en en tiltalende indretning og fremstår attraktiv - Så har den én ting som udmærker sig fra de fleste andre - nemlig beliggenheden.
Boligen har adresse på Vestergade i Aarup. Samtidig er det sådan at carporten og husets bagindgang ligger ud mod Mejsevænget. Du har altså et lukket vænge i et attraktivt villakvarter på den ene side og udsigt til et skønt engområde med hyggeligt åløb på den anden side. Tæt på skole, daginstitution og sfo, hal og kulturhus, motorvej og togstation. samt indkøb i form af både dagligvarer og enkelte specialvarer forretninger.
 
Der er tale om en meget stor villa med en tiltalende indretning i forskudt plan. Indeholder: entré med garderobe, fordelingsgangen som giver adgang til 3 dejlige værelser, depotrum / bryggers samt toilet. For enden af fordelingen er der udgang til terrasse. Der er stort gennemgangs værelse med skabe. Herfra er der adgang til badeværelse med bruseniche. Det er også her, at ejendoms vaskefaciliteter er opstillet. Et niveau op op og du står ved et dejligt køkken.
Skøn stue som i dag anvendes som spiseafdeling og brændeovn. Herfra er der dobbeltdør til endnu en stor stue, som i dag anvendes som dagligstue. Fra køkkenet er der udgang til udestue. Endnu et niveau op finder du en meget rummelig stue med udgang til skøn altan. Fra begge dele er der udsigt over engområdet. Baghaven er hyggelig og ugenert og omkranset af muret læmur. Her er der stor lækker terrasse. I forhaven er der 2 skønne terrasser med udsigt samt et græsareal.
 
Meget attraktiv bolig til den pladskrævende køber.
 
(Da der er tre stuer og dermed meget stueplads vil det nemt kunne lade sig gøre at indrette flere værelser).
Boligfakta
Type Villa
Energimærke E
Varmekilde Centralvarme med én fyringsenhed
Byggeår 1973
Ombygget 1989
Rum 6
Bad 1
Toilet 2
Boligareal 262 m²
Udestue 17 m²
Carport 20 m²
Ukendt bygning 29 m²
Grundareal 1.054 m²
Økonomi
Kontantpris 2.795.000 kr.
Ejerudgift 2.411 kr.
Finansiering
Udbetaling 140.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 16.190 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 12.705 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 40.980
Skatteprocent 26,1%
Grundskyld 22,12‰
Kirkeskat 0,98%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Aarup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Aarup
Gode indkøbsmuligheder
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Vi valgte Aarup da vi flyttede tilbage til Fyn da byen ligger godt logistisk med motorvej tæt på, pga alle de mange muligheder der er i byen, og fordi det er en perfekt bystørrelse for os. Det har været og er et kæmpe plus at vores datter kan færdes sikkert i byen, og selv nemt kan finde rundt. Desuden var det luksus at kunne vælge imellem 3 børnehaver, og skolen hun nu går på har et godt ry, og ellers er der en privatskole tæt på. Det hele var med i overvejelserne og beslutningen dengang."

Sådan er kvarteret

"Kvarteret er roligt med en blanding af ældre og børnefamilier. Her er altid nogen der hilser, og er klar på at give en hjælpende hånd. Desuden nyder vi at have 500m ned til skoven, og 800m op i byen hvor der tit sker et eller andet."

Her handler vi

"Vi handler i alle de fire daglivarebutikker der er i byen; har man brug for en sludder er det gerne Rema1000, skal det gå stærkt er det Netto, skal der noget nemt til er det tit Meny og fakta for de gode tilbud. Skal det være rigtig nemt nyder vi godt af de pizzariaer der er i Aarup, eller at der er kommet en McDonald's tæt på."

Her slapper vi af

"Vi slapper af overalt i og udenfor huset. Ligemeget hvor vi befinder os er der noget kønt at kigge på: en skøn udsigt til fredet grund med køer, eller en flot nem have der blomstrer forskelligt nærmest hele året. Derudover er der 20 min kørsel til stranden, som vi også gladeligt benytter os af. "

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren