Nabben 36
5683 Haarby

  • Kontantpris 1.695.000 kr.
  • Ejerudgift 1.363 kr.
  • Boligareal 126 m²
  • Grundareal 1.527 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Villa

Nabben 36
5683 Haarby

  • 1.695.000 kr. 126 m² 5 rum

Spændende bolig med værksted

Denne bolig, Grynæsgård, er en naturskøn perle i det sydfynske med kun et stenkast til Helnæs Bugten. Med sine dannebrog vinduer udstråler den landlig idyl, men så snart man træder indenfor, emmer huset af modernisering og unikke løsninger.
 
Der er et par 100m til vandet, Nabben Naturstrand, som indeholder en lille bådhavn og bademuligheder. “Nabben” er desuden kendt for ideelle fiskemuligheder.  
 
Grynæsgård er en nyrenoveret bolig, hvor det er tydeligt, at det er en Murermester, der har fået lov til at udfolde sig med mange flotte, kreative og specielle løsninger med overflod af granit- og marmor. Stueetagen er inden for de sidste par år blevet totalrenoveret herunder indlagt gulvvarme, nye rør og elinstallationer. Etagen er en åben planløsning med køkken, stue og alrum i fokus. Der er en dejlig stor køkkenø, hvor der både er plads til madlavning, mens børnene sidder og laver lektier. Stueetagen indeholder også et helt nyt og topmoderne badeværelse med både bruseniche og badekar, samt et lille kontor.
 
Dejlig entré med trappe til første sal. Førstesalen blev renoveret 2010 og indeholder tre værelser, to med skabe samt badeværelse med bruseniche. Alle værelser har loft til kip. Fra flere af værelserne er der udsigt til vandet og markerne omkring. 
 
I én af udbygningerne er der lavet bryggers med gulvvarme, som indeholder toilet og bruseniche med udgang til stort rum, hvor der er plads og muligheder til vaskefaciliteter el. lign. Fra rummet er der udgang til en stor gildesal. Endnu en udbygning med et værksted/maskinhal med højt til loft, så meget plads og mange anvendelsesmuligheder. Fra garagen går der en trappe til loftet, ikke til beboelse med stadig muligheder for ophold og med udsigt til vandet. I mellem udbygningerne er der en lækker ugeneret gårdhave med overdækket lounge afdeling med udendørs pejs og plads til terassemøblement. Der er en åben og overkommelig have men med rig mulighed for og plads til både drivhus og køkkenhave, hvis man ønsker det. 
 
Stor og åben gårdsplads, som sagtens kan skærmes af til en lækker terrasse med udgang fra køkkenet, men stadig med plads til parkering.
 
Huset opvarmes med pillefyr, som står i dertil bygget rum. Der er desuden for nyligt indlagt fiber forbindelse.
 
Vælger I denne bolig får I både den landlige idyl og smukke natur men samtidig bosætter I jer kun få minutters kørsel til Haarby. Haarby indeholder alt hvad en familie har brug for, lige fra skolefaciliteter, svømmehal, apotek og lægehus til pizzarier, frisører, bager, biograf og en stor SuperBrugsen med egen slagter- og delikatesseafdeling. Der er også en Rema samt Netto, så der er muligheder for at handle helt til kl 22. Samtidig er der kun en halv times kørsel til Odense og 45 min. til Middelfart. Boligen kan tillige erhverves som sommerhus/fritidshus.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke E
Varmekilde Pillefyr
Byggeår 1870
Ombygget 1960
Rum 5
Bad 2
Toilet 3
Plan 2
Boligareal 126 m²
Kælder 6 m²
Værksted 238 m²
Vaskehus 38 m²
Grundareal 1.527 m²
Økonomi
Kontantpris 1.695.000 kr.
Ejerudgift 1.363 kr.
Finansiering
Udbetaling 85.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 9.855 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 7.733 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 40.980
Skatteprocent 26,1%
Grundskyld 22,12‰
Kirkeskat 0,98%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Haarby

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Haarby
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren