Stationsvej 26, Nyker
3700 Rønne

  • 150.000 kr.
    1.286 m²
  • Kontantpris
    150.000 kr.
  • Ejerudgift 487 kr.
  • Grundareal 1.286 m²

Byggegrund med fordelagtig beliggenhed i Nyker

I Nyker venter denne spændende byggegrund på, at I rykker ind med alle jeres boligdrømme og fremtidsplaner. Kig til havet og udsigt til smukke solnedgange er nogle af de herlighedsværdier, som I kan gøre til en del af jeres nye ejendom, der er placeret på en stille, lukket vej. Tilmed får I marker som nabo, så naturen bliver en integreret del af livet her.

Geografisk ligger byen omtrent ti minutters kørsel fra Rønne, så I er tæt på alle de tilbud, som findes der. Samtidig er der gåafstand til både skole, pasningstilbud og idræt fra adressen, hvilket giver jer en hel del fordele, hvis I bor her fuldtid. Indkøbene klares nemt i bilen, og ellers kan I stige på bussen 300 meter fra grunden. Når løberuten skal planlægges, kan I overveje et smut forbi Nordskoven og Blykobbe Å, som er nogle af de naturområder nær jer. Vil I til vandet, skal I ikke køre mere end lidt over fire kilometer.

Lige nu er grunden grøn og frodig, hvilket giver anledning til at overveje, hvor hyggelig jeres udemiljø kan blive. Måske I ønsker en stor solterrasse, plads til et udespa eller noget helt tredje, som forsøder tilværelsen. De grønne fingre kan også slippes løs i en nyanlagt køkkenhave, eller måske I vil etablere et bålsted til de lune sommeraftener.

Med sin flexstatus er grunden ideel til flere formål, så I kan oplagt overveje, hvad der passer bedst til jer. Bemærk også, at I får en klynge huse omkring jer med det dejligste naboskab, så her er virkelig rart at være.

Vi glæder os til at høre jeres planer. Book en fremvisning.
Boligfakta
Type Helårsgrund
Grundareal 1.286 m²
Økonomi
Kontantpris 150.000 kr.
Ejerudgift 487 kr.
Finansiering
Udbetaling 25.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 721 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 560 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 39.545
Skatteprocent 26,2%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,93%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Nyker, Sorthat og Muleby

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Nyker, Sorthat og Muleby
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Fred og ro
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.