Rønnevej 112B, Nylars
3720 Aakirkeby

  • 250.000 kr.
    1.666 m²
  • Kontantpris
    250.000 kr.
  • Ejerudgift 327 kr.
  • Grundareal 1.666 m²

Byggegrund i dejlige omgivelser ved Nylars

Går I ofte og drømmer om at bygge nyt i smukke og grønne omgivelser? Så må I ikke glip af denne fine byggegrund med en pragtfuld beliggenhed i Nylars.
 
Grunden ligger nydeligt placeret, omkranset af hæk og en frodig beplantning, ligesom I kan se frem til et hyggeligt nærmiljø med gode naboer.
 
Adressen er fordelagtig noteret til at være midt imellem Aakirkeby og Rønne, og sidstnævnte kan nemt nås på cykel via en smuk cykelsti. Når I ankommer til Rønnevej 112B, bliver I mødt af et grønt areal på 1.666 m2, der før var to separate områder, som nu er slået sammen tilén. I får derfor rigeligt med plads til at udleve jeres husdrømme, og I kan uden problemer opføre et stort hus med en dejlig have, et skønt terrassemiljø samt en garage eller carport.
 
Haven byder allerede på tre flotte og givende valnøddetræer, som kan integreres i den kommende have, hvis I finder muligheden interessant. I bosætter jer i et roligt og børnevenligt kvarter med kun tre minutters gang til nærmeste daginstitution. Lokalsamfundet er ligeledes skønt og givende, ligesom det byder på gode idrætsfaciliteter i Nyvest Centret, hvor et aktivt foreningsliv står bag. Her er der også mulighed for at benytte sig af et forsamlingshus og en skydebane. Indkøb ordnes desuden nemt efter en kort køretur på mindre end ti minutter i bil, mens de større indkøb og shopping foretages i Rønne. Bussen standser lige uden for grunden og fragter jer hurtigt til byen.
 
Her får I kort sagt fantastiske muligheder for at opføre jeres drømmebolig i smukke omgivelser, mens I får andel i et skønt lokalområde. Velkommen til.
Boligfakta
Type Helårsgrund
Grundareal 1.666 m²
Økonomi
Kontantpris 250.000 kr.
Ejerudgift 327 kr.
Finansiering
Udbetaling 25.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 1.286 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 1.008 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 39.545
Skatteprocent 26,2%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,93%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Nylars, Lobbæk og Arnager

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Nylars, Lobbæk og Arnager
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Skøn natur
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.