Charmerende og rummeligt enderækkehus

Østergade 35, Ganløse
3660 Stenløse

  • Kontantpris 2.775.000 kr.
  • Ejerudgift 3.262 kr.
  • Boligareal 123 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Lejlighed
Nyhed!

Østergade 35, Ganløse
3660 Stenløse

  • 2.775.000 kr. 123 m² 4 rum

Charmerende og rummeligt enderækkehus i idylliske omgivelser

Rækkehuset på Østergade ligger helt idyllisk og omkranser matriklen til den gamle ''Jagtgård''. Hovedhuset og længerne udgør stadig kernen af området, hvor bygninger tilføjer en helt særlig stemning, som kan nydes til fulde både inde fra boligen og på det charmerende fællesareal.
 
Indenfor bydes I velkommen til en dejlig bolig, hvor samtlige kvadratmeter er særdeles veludnyttede. I entréen er der gode indbyggede skabe til opbevaring af overtøj, og der med fordel ligeledes benyttes til vaskesøjle/teknikrum. Fra entréen har man adgang til stuen, der sammen med det nydelige køkken udgør et herligt leverum, som i den grad øger samværet, og hvor der på hyggeligste vis kan indrettes med det ønskede møblement til stuemiljø og spiseafdeling.
 
Fra stuen er der udgang til en dejlig overskuelig have med fliseterrasse, som ydermere suppleres af henholdsvis gårdmiljø og det store grønne fællesareal. Terrassen kan danne ramme om de mere private sommermiddage, mens gårdmiljøet giver anledning til spontane måltider sammen med det gode naboskab, som består af flere generationer. Det grønne fællesareal står til fri afbenyttelse, hvis man ønsker en havefest med opslået telt, en omgang rundbold eller skumfiduser og snobrød ved bålpladsen.
 
På førstesalen findes hele 3 værelser som alle har en god størrelse, og muligheden for at etablere et 4. værelse ved at inddrage reposen er bestemt til stede. Karnapperne er med til at give rummene nogle charmerende vinkler og et gennemstrømmende lysindfald. På badeværelset tilfører karnappen også den mærkbare effekt, så rummet virker let og luftigt.
 
Lokalsamfundet i Ganløse er helt suverænt, og styrkes af de mange fælles aktiviteter, som byen har at byde på. Herudover holder man fast i de gamle dyder, om at hilse pænt på forbipasserende og hjælpe hinanden i stort som småt, så nærmiljøet kan bestå. Med denne beliggenhed kan man spadsere forbi gadekæret, når man skal til bageren og på indkøb eller børnene skal i daginstitution eller i skole. Pendlere har nem adgang til motorvejen, ligesom S-toget kan nås fra flere af de omkringliggende byer.
 
Til rækkehuset hører både carport og et fornuftigt udhus.
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke D
Byggeår 1883
Ombygget 1980
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 2
Boligareal 123 m²
Faciliteter
  • Husdyr
Økonomi
Kontantpris 2.775.000 kr.
Ejerudgift 3.262 kr.
Finansiering
Udbetaling 140.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 15.863 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 12.465 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 44.893
Skatteprocent 25,7%
Grundskyld 23,98‰
Kirkeskat 0,76%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Ganløse

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Ganløse
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren