Rådyrleddet 9
3660 Stenløse

  • 6.995.000 kr. 300 m² 9 rum
  • Kontantpris 6.995.000 kr.
  • Ejerudgift 6.213 kr.
  • Boligareal 300 m²
  • Grundareal 1.334 m²
  • Rum 9
  • Energimærke

Flot villa med spændende planløsning – oplagt til flere generationer

Velkommen til en unik og charmrende villa som tidliigere ejer fik bygget med netop det formål at bo flere generationer sammen,  hvilket er helt oplagt, da der er tænkt separate bo-enheder ind i hver sin ende af Y-huset. Hertil fungerer det store køkken-alrum, som ideelt samlingspunkt for samvær og middage familierne imellem, ligesom bryggerset er et fællesrum, med de faciliteter et praktisk rum kræver.
 
Mulighederne for den moderne sammenbragte storfamilie med mine, dine og vores børn, er bestemt også interessant, ligesom det er en perfekt mulighed at indrette sig med hjemmekontorer eller klinik, til jer der har drømmen om at kombinere arbejde med nærhed til familielivet.
 
Kort fortalt byder planløsningen på 3 længer, hvor hver længe har egen stue og badeværelse og henholdsvis 1,2 og 3 værelser, hvilket i alt giver 6 værelser. Hertil kommer det førnævnte fælles køkken-alrum og bryggers. Tag et kig på plantegningen og få fornemmelse for den gennemtænkte planløsning.
 
Carporten og det isolerede værksted er bygget i samme charmerende stil som træhuset. Her er plads til udfoldelser af den mere handy karakter, ligesom cyklerne har fået en plads i forlængelse heraf. Herudover står forhaven med smukke anlagte blomstrende bede, der understreger den charme og idyl et hus af denne type fortjener og flere terrasser med direkte udgang fra de enkelte længer.
 
Udover et fornuftigt energiforbrug, er der gulvvarme overalt, der sikre den gode komfort samt genvex for optimalt indeklima.
 
Kom og oplev de mange spændende kvadratmeter med en beliggenhed i det populære Stenløse syd, der er et lukket og meget børnevenligt vejområde med grønne fællesområder med blandt andet boldbane. Der er stisystem til skole, blot 10 minutter til stationen på gåben og ca. 1 km. til golfbanen.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke B
Byggeår 2007
Rum 9
Bad 3
Toilet 3
Plan 1
Boligareal 300 m²
Carport 35 m²
Grundareal 1.334 m²
Økonomi
Kontantpris 6.995.000 kr.
Ejerudgift 6.213 kr.
Finansiering
Udbetaling 350.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 35.746 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 28.581 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 44.375
Skatteprocent 25,7%
Grundskyld 23,98‰
Kirkeskat 0,76%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Stenløse

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Stenløse
Gode indkøbsmuligheder
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.