Nyborgvej 19B, Sødinge
5750 Ringe

  • Kontantpris
    1.100.000 kr.
  • Ejerudgift 395 kr.
  • Grundareal 4.335 m²
Helårsgrund

Nyborgvej 19B, Sødinge
5750 Ringe

  • 1.100.000 kr.
    4.335 m²

I udkanten af Ringe By, tæt på industrikvarteret udbydes denne fine grund, hvor du har mulighed for at bygge blandet bolig og erhverv.Herfra er der gode tilkørselsforhold til motorvejsnettet og samtidig er der kun 1 km til byen.
 
Her har du muligheden for at kombinere din bolig med din forretning / dit erhverv og med den rigtige placering af boligen får du en fantastisk udsigt over landskabet og med en dejlig sydvendt terrasse og have.Ringe er en by i løbende udvikling med nye tilflyttere, både til bosætning og erhverv, da den centrale beliggenhed midt på Fyn med god infrastruktur til og fra byen med motorvejen og banen Svendborg - Odense, gør byen rigtig attraktiv. 
 
Byens interne infrastruktur med masser af lukkede stisystemer, giver sikker færdsel til skole og fritidsfaciliteter og rundt i byen fra syd til nord.Ringe er et godt og trygt sted at bo, der er masser af gode forretninger, fritidscenter med svømmehal med varmtvandsbassin, 2 sportshaller samt fitnesscenter. Stort bibliotek, egen biograf, gymnasium og golfbanen omkranset af flot natur med søen og skovrejsningen. Et meget alsidigt og godt foreningsliv finder du også i byen.
 
Grunden er ikke byggemodnet og der er ingen byggepligt. Vil du høre mere om  grunden og mulighederne, da kontakt os for yderligere oplysninger.
Boligfakta
Type Helårsgrund
Grundareal 4.335 m²
Økonomi
Kontantpris 1.100.000 kr.
Ejerudgift 395 kr.
Finansiering
Udbetaling 55.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 6.060 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.759 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 51.849
Skatteprocent 26,1%
Grundskyld 22,85‰
Kirkeskat 1,05%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Ringe

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Ringe
Masser af sportsaktiviteter
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Sæt kryds i kalenderen

Nogle besøg, vil du ikke gå glip af. Deltag i efterårets store Vurderingsweekend d. 1. og 2. oktober, og få svar på, hvad din bolig er værd. Vi kommer til dig helt gratis og uforpligtende – også hvis du bare er nysgerrig.