Præstøvej 90
4640 Faxe

  • 1.700.000 kr.274 m²3 rum
  • Kontantpris 1.700.000 kr.
  • Ejerudgift 2.188 kr.
  • Boligareal 274 m²
  • Grundareal 1.260 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

Nydelig villa på stor grund i Hovby

Læg vejen forbi Præstøvej 90 i Hovby, som gemmer på en velholdt villa med en grund på 1.260 m2. Boligen er bygget som et A-hus, der arkitektonisk skiller sig ud fra mængden samt giver to gode, overdækkede altaner på førstesalen. Glæd jer derudover til halvandet plan fordelt over en stue, et køkken-alrum, to værelser og et badeværelse. Træder I ind til køkken-alrummet, finder I et præsentabelt rum med plads til de kulinariske udfoldelser og til at indtage lørdagsmiddagen med vennerne på besøg. Når dagens strabadser er overstået, og familien trænger til en rolig stund, bliver stuen det oplagte samlingspunkt. Her kan I hurtigt få skabt en hyggelig og komfortabel stemning med jeres møbler, hvorefter I kan smide jer i sofaarrangementet og nyde udsigten til haven. Udnyt også de mange muligheder på grunden, som blandt andet rummer et stort værksted med mulighed for erhverv. Bliver dette jeres nye hjem, kan I se frem til en fordelagtig placering med cykelafstand til Faxe, hvor I finder Østskolen, dagtilbud og idrætsfaciliteter samt Faxe Syd Station. Indkøbsmuligheder når I på få minutters gang. I kan også tage en rar tur i Hovby Skov, som ligger under én kilometer fra hoveddøren, eller til kysten, som I møder efter få minutter i bilVelkommen til Præstøvej 90
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1970
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 2
Boligareal 274 m²
Overdækning 24 m²
Værksted - Erhvervsareal 120 m²
Fritliggende overdækning 24 m²
Udhus 50 m²
Grundareal 1.260 m²
Økonomi
Kontantpris 1.700.000 kr.
Ejerudgift 2.188 kr.
Finansiering
Udbetaling 85.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 8.457 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 6.793 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Beliggenhed nær Faxe

Bliver dette jeres nye hjem, kan I se frem til en fordelagtig placering med cykelafstand til Faxe, hvor I finder Østskolen, dagtilbud og idrætsfaciliteter samt Faxe Syd Station. Indkøbsmuligheder når I på få minutters gang. I kan også tage en rar tur i Hovby Skov, som ligger under én kilometer fra hoveddøren, eller til kysten, som I møder efter få minutter i bil.

Kommunen i tal
Indbyggere 37.161
Skatteprocent 25,8%
Grundskyld 25‰
Kirkeskat 1,08%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Faxe,Tystrup og Værløse

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Faxe,Tystrup og Værløse
Skøn natur
Fred og ro
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.