Strandholm 16, Leestrup Str
4640 Faxe

  • 4.295.000 kr. 257 m² 8 rum
  • Kontantpris 4.295.000 kr.
  • Ejerudgift 4.205 kr.
  • Boligareal 257 m²
  • Grundareal 16.139 m²
  • Rum 8
  • Energimærke

Stor grund med to ejendomme og smuk udsigt til Præstø Fjord

Ønsker I en tilværelse i naturskønne omgivelser og med en pragtfuld udsigt til Præstø Fjord? Så skal I vende blikket mod denne store grund med to ejendomme, hvor der er mulighed for flexbolig. Her er plads til flere generationer, ligesom der er mulighed for udlejning. Alternativt kan I ansøge om at rive bygningerne ned til fordel for et nyt. Endelig skal det fremhæves, at I får egen skov, ligesom grunden går direkte ud til vandet. Begge ejendomme har en god rumfordeling med store stuer og flere værelser, som både sikrer kvalitetstid med familien og giver mulighed for at trække sig tilbage og slappe af i private omgivelser. Udenfor venter en dejlig have med en græsplæne til børnenes leg og skønne terrasser, der indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus får I smuk natur, ideelt for vandsport, vind- og kitesurfing m.m samt gode fiskemuligheder. Der er også et rigt fugleliv med bl.a. havørne og glenter. Her er kun få hundrede meter ad stille vej til nærmeste busstoppested, ligesom I finder indkøb, skole, daginstitution og sportsfaciliteter inden for en radius af seks kilometer. Tilmed tager det kun et kvarter at køre til Præstø. Endelig får I nem adgang til motorvejen, hvorfra Køge kan nås på 40 minutter, mens køreturen til Næstved kan klares på en halv time.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke E
Byggeår 1880
Rum 8
Bad 2
Toilet 3
Plan 2
Boligareal 257 m²
Udhus 54 m²
Udhus 5 m²
Grundareal 16.139 m²
Økonomi
Kontantpris 4.295.000 kr.
Ejerudgift 4.205 kr.
Finansiering
Udbetaling 215.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 21.035 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 16.898 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Idyl og naturskønne omgivelser

Her er I omgivet af smuk natur, og samtidigt finder I hverdagens gøremål inden for overskuelig rækkevidde. Her er kun få hundrede meter til nærmeste busstoppested, ligesom I finder indkøb, skole, daginstitution og sportsfaciliteter inden for en radius af seks kilometer. Tilmed tager det kun et kvarter at køre til Præstø. Endelig får I nem adgang til motorvejen, hvorfra Køge kan nås på 40 minutter, mens køreturen til Næstved kan klares på en halv time.

Kommunen i tal
Indbyggere 37.161
Skatteprocent 25,8%
Grundskyld 25‰
Kirkeskat 1,08%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Rønnede og Kongsted

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Rønnede og Kongsted
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Gode indkøbsmuligheder
Film
Virtuel rundvisning
Film

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.