Bonderødvej 12, Bonderød
4640 Faxe

  • 5.495.000 kr. 202 m² 6 rum
  • Kontantpris 5.495.000 kr.
  • Ejerudgift 2.992 kr.
  • Boligareal 202 m²
  • Grundareal 19.532 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

Sjælden udbudt - skøn og stor landejendom med udsigt

Nu udbydes Proprietærgården- en perle af en landejendom i Bonderød tæt på Faxe. Her er alle muligheder for, at den store familie, kreative sjæle, bilentusiaster, naturelskere eller andre ildsjæle, kan stortrives. Her er masser af muligheder med over 200M2 unik bolig med høje vægpaneler, stuk, flotte trægulve, smukke vinduespartier, højt til loftet og et utal af stalde, lader, længer og mark. Den smukke ejendom med fibernet er yderst velholdt og fremstår indflytningsklar. Matriklen Man ankommer via en smuk perlestensbelagt vej til en stor gårdsplads, hvor der er adgang til de flotte længer– den ene med nyt tag fra 2018. I stalden er toppede brosten, hestebokse og masser af udfoldelsesmuligheder. En stor anlagt terrasse med provencefliser sikrer, at man i den grad kan nyde den storslåede og uhindrede udsigt med hoppende råvildt. Den store lade byder på masser af plads til både opbevaring og køretøjer og den sidste længe på værksted, isoleret rum og meget andet. Der er yderligere privat eng/fold til 3-4 græssende heste. Boligen Den unikke bolig byder elegant velkommen i en stor flot hall med trappeopgang og smukke marmorerede vægpaneler. Stueetagen byder på masser af plads og heriblandt et stort og charmerende landkøkken med massive bordplader fra Aalborg Træland. Tre stuer en-suite sikrer, at her kan man nemt samle familie og venner til festlige lejligheder. Den midterste stue med oval karnap og brændeovn udgør den centrale del af disse smukke stuer. Yderligere byder etagen på to værelser, badeværelse, vaskerum og baggang og nedgang til kælder. Førstesalen Førstesalen entreres af den flot svungne trappe til en repos og gang til et dejligt badeværelse, to store lyse værelser med fritlagte bjælker, et stort soveværelse med egen balkon og walk-in-closet eller børneværelse. Tillige er her også et smukt og meget stort disponibelt rum til alverdens udfoldelsesmuligheder. Området Med blot et par minutters kørsel til enten Faxe eller Karise har man let adgang til børnepasning, skoler og dagligvareindkøb. Motorvejsnettet nås på under et kvarter og på varme sommerdage er der blot 10 min. kørsel til stranden. Her får man i sandhed det hele på en gang. En sjælden udbudt og smuk ejendom, som bør ses og opleves. Hjertelig velkommen.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke A2010
Byggeår 1913
Rum 6
Plan 3
Boligareal 202 m²
Kælder 9 m²
Garage 119 m²
Udhus 264 m²
Udhus 297 m²
Grundareal 19.532 m²
Økonomi
Kontantpris 5.495.000 kr.
Ejerudgift 2.992 kr.
Finansiering
Udbetaling 275.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 29.238 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 23.242 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Naturskønne omgivelser og flot udsigt til grønt landskab

Her står den på naturskønne omgivelser og landlig idyl på alle parametre, og samtidigt tager det blot fem minutter at køre til hverdagens gøremål i Karise, hvor I både finder indkøb, skole, daginstitution og idrætsfaciliteter. Afslutningsvis tager det omtrent en halv time at køre til Næstved eller Køge.

Kommunen i tal
Indbyggere 37.161
Skatteprocent 25,8%
Grundskyld 25‰
Kirkeskat 1,08%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Alslev, Bonderød og Tågerup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Alslev, Bonderød og Tågerup
Godt for børnefamilier
Rigt foreningsliv
Skøn natur
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.