Super lækkert rækkehus fra 2018

Houmannsvej 7A
4690 Haslev

  • Kontantpris 2.295.000 kr.
  • Ejerudgift 1.923 kr.
  • Boligareal 100 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Rækkehus

Houmannsvej 7A
4690 Haslev

  • 2.295.000 kr. 100 m² 4 rum

Super lækkert rækkehus i Haslev tæt på bymidten

BEMÆRK at de indvendige billeder er fra da ejendommen blev opført og derfor er nogle år gamle, men rækkehuset vil ved overtagelse fremstå nymalet.
 
Kunne du tænke dig at bo i et lækkert rækkehus fra 2018 midt i Haslev by? Og vil du have din egen have og mulighed for at parkere din bil lige uden for døren? Så skal du bestemt kigge nærmere Houmannsvej 7A...
 
Boligen er nyopført og beliggende i et etableret boligområde i gå-afstand fra både indkøbsmuligheder, stationen samt diverse specialbutikker - og så er der kun en kort cykeltur til hhv. skole, svømmehal, biograf, sportsfaciliteter, skov mv. Så på Houmannsvej bor du kort og godt tæt på det hele.

Boligen er opført i røde mursten med naturrøde vingefalstagsten på taget og med zink tagrender. Vinduerne er lavenergi i træ/alu og alle skabe, køkken- og badeelementer er fra HTH.
 
Boligens bruttoareal er på 100 m² fordelt på stueplan og 1. sal. I stueplan byder den lyse og rummelige entré velkommen. Her er garderobeskab og teknikskab, og så er der ekstra mulighed for opbevaring under den flotte sorte trappe med trin i massiv eg. I stueplan finder man og så et gæstetoilet, og en lys og overraskende rummelig stue, der er delvist åben til det lyse køkken med elementer fra HTH og med hårde hvidevarer fra Siemens. På førstesal findes fordelingsgang med adgang til badeværelse og tre gode værelser med skabe og fra to af værelserne er der desuden udgang til vestvendt altan. Boligen fremstår stilren med flotte egeparketgulve og klinkegulv i en neutral grå nuance og så er der selvfølgelig gulvvarme overalt.
 
Med til boligen hører også egen vestvendt og flisebelagt have med samt p-plads i gården og brugsret til eget udhus, hvor der er indlagt både lys og strømstik.
Boligfakta
Type Rækkehus
Energimærke A2015
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 2018
Rum 4
Bad 1
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 100 m²
Grundareal 115 m²
Økonomi
Kontantpris 2.295.000 kr.
Ejerudgift 1.923 kr.
Finansiering
Udbetaling 115.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 13.263 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 10.429 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 37.232
Skatteprocent 25,8%
Grundskyld 25‰
Kirkeskat 1,08%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Haslev

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Haslev
Skøn natur
Gode indkøbsmuligheder
Godt naboskab

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren