Tjørnevænget 15, Dalby
4690 Haslev

  • Kontantpris 1.195.000 kr.
  • Ejerudgift 2.135 kr.
  • Boligareal 96 m²
  • Grundareal 897 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Villa

Tjørnevænget 15, Dalby
4690 Haslev

  • 1.195.000 kr. 96 m² 4 rum

Hyggelig etplansvilla i et børnevenligt område af Dalby

Nu udbydes denne skønne etplans villa fra 1984, med træbeklædning. Villaen er beliggende i Dalby, på rolig vej & i børnevenligt kvarter, med gode naboer.    
Boligen har et boligareal på 96 m2, som er perfekt udnyttet og passer til både parret & den lille børnefamilie. Boligen virker meget større, pga. den gode planløsning, som er bestående af badeværelse med gulvvarme, 3 super gode værelser og et dejlig lyst køkkenalrum med rummeligt køkken, stue-/spisestue areal og brændeovn. Fra stuen er der udgang til den hyggelige & overdækkede terrasse, hvor man kan sidde og nyde en dejlig kop kaffe imens man slapper af eller holder øje med, hvad ens børn render og laver i den store have.    
Grunden er på hele 897 m2, så der mangler bestemt ikke plads at boltre sig på, hverken i forhaven eller i den store sammenhængende og indhegnet have. Haven er supernem at holde, da det meste bare er græs, så skulle I have lyst til at anlægge en stor køkkenhave, bygge et endnu større skur, sætte et gyngestativ eller andet, har i rig mulighed for det.    
Dalby har ca. 2.250 indbyggere og er beliggende imellem byerne Haslev, Karise & Rønnede. Motorvejsnettet ligger ca. 10 min. fra villaen, hvor du kan køre på motorvejen af forskellige tilkørselsramper med bare 60 km til København & 70 km til Falster. Blot 5 min. gang via et stisystem fra villaen finder du både busstoppested til Haslev & Køge, legeplads, skole, daginstitutioner, idrætshal, lokalt fitnesscenter og en SuperBrugs som afholder en masse aktiviteter. Haslev ligger ca. 10 min. kørsel væk og byder på et hyggeligt centrum, gode indkøbsmuligheder, biograf, svømmehal og station, med pendlermulighed til København på under en time. Her er der mulighed for at lave en tilbygning på ejendommen. 
 
Summa summarum    
Etplans villa med fantastisk planløsning, køkkenalrum, 3 værelser og et badeværelse. Tæt på daginstitutioner, skole og handlemuligheder.       
Hyggelig villa, som venter på en ny familie. Hjertelig velkommen.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke E
Varmekilde Elvarme
Byggeår 1984
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 96 m²
Garage 36 m²
Grundareal 897 m²
Økonomi
Kontantpris 1.195.000 kr.
Ejerudgift 2.135 kr.
Finansiering
Udbetaling 60.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 6.954 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 5.468 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Fredeligt og tæt på det meste

I bliver en del af et særdeles fredeligt kvarter, som er børnevenligt og tæt på de fleste af dagligdagens nødvendigheder. I kan derfor spadsere til bus, indkøb, dagtilbud og Midtskolen, mens også idrætshallen er inden for blot en kilometer. Beliggenheden er desuden naturskøn, og en cykeltur bringer jer blandt andet til Bregentved Gods.
Kommunen i tal
Indbyggere 37.232
Skatteprocent 25,8%
Grundskyld 25‰
Kirkeskat 1,08%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Dalby

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Dalby
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Skøn natur
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren