Teglgårdsvej 775, 1.
3050 Humlebæk

  • 11.582 kr./md. 78 m² 4 rum
  • Leje pr. md. 11.582 kr./md.
  • Depositum 34.748 kr.
  • Boligareal 78 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Ny luksus lejlighed på Teglgårdsvej


Der kommer løbende boliger til leje i Teglgårdshusene. Kontakt os for mere information.
 
Din egen naturoase i charmerende Humlebæk. Bo midt i grøn natur, tæt på strand og by i hyggelige Humlebæk
 
Teglgaardshusene er opført på en unik naturgrund i Humlebæk, med kun få minutters gang til strand, lystbådehavne, indkøb og sportsfaciliteter – og det anderkendte Kunstmuseum Louisiana som kulturelt åndehul i nabolaget.
 
De 32 eksklusive boliger ligger på et uberørt stykke natur, med store gamle træer og højt til himlen. Den moderne arkitektur blander sig nænsomt med omgivelserne i et markant og æstetisk udtryk, med rum til livets små og store historier.
 
Teglgaardshusene ligger midt i et helt særligt lokalområde, kendt for et unikt fællesskab med gode, sunde ejerforeninger.
Det sker ikke så ofte, at man kan flytte ind på et grønt, næsten uberørt stykke af smukke Humlebæk i moderne boliger, som fra starten indordner sig sine omgivelser. Teglgaardshusene ligger blandt fredede skovtræer, med grøn skovbund mellem og rundt om de fire huse.
 
En kort spadseretur fra grunden tager beboerne til én af Nordsjællands hyggeligste kyststrækninger, med både Humlebæk Havn og Sletten Havn, som to maritime pejlemærker. Hyggelige badestrande og de små caféer, restauranter og butikker på Humlebæk Strandvej gør året rundt området til et trygt og populært udflugtsmål.
Teglgaardshusene ligger tæt på kystbanestationen, sportsfaciliteter, indkøbsmuligheder, skoler og institutioner. Grønne stisystemer gør det nemt at komme rundt i området til fods og på cykel, og både Helsingør og København nås hurtigt og enkelt.
 
Der er parkering på terræn for både biler og cykler.
De 32 boliger er fordelt på fire huse med hver otte lejligheder. Alle lejligheder er i ét plan henholdsvis 2 og 4 værelses og fås fra 56 til 81 m2.
Lejlighederne på første sal har alle store, rummelige altaner. Fra stuelejlighederne kan man gå ud på delvist overdækkede, fliseterrasser og små havestykker med grønne afskærmninger.
 
Lækre materialer fra inderst til yderst er gennemgående i de lyse, moderne boliger. De slanke vinduer og yderdøre med lette, antracit rammer giver et moderne designmæssigt aftryk og tilfører lejlighederne et smukt, lidt råt look – bååde set inde og ude fra. Der er naturligvis gulvvarme i alle rum. Desuden er der fokus på energioptimering i bebyggelsen, som sikrer boligerne både miljø- og energivenlige betingelser med bl.a. gasfyr. Tørre og isolerede depotrum hører til alle boligerne eksternt.
 
Kontakt os endelig og hør mere om de nye boliger
Boligfakta
Type Lejlighed
Udbudsform Leje
Energimærke A2020
Byggeår 2021
Etage 1.
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 78 m²
Faciliteter
  • Altan
Økonomi
Leje pr. md. 11.582 kr./md.
Depositum 34.748 kr.
Forudbetalt husleje 34.748 kr.
Forkøbsret Nej
Kommunen i tal
Indbyggere 41.211
Skatteprocent 25,3%
Grundskyld 24,65‰
Kirkeskat 0,6%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Humlebæk

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Humlebæk
Skøn natur
Kunst og kultur
Godt for børnefamilier

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.