Villa
Ny pris!

Dageløkkevej 35B
3050 Humlebæk

  • Kontantpris 12.995.000 kr.
  • Ejerudgift 9.225 kr.
  • Boligareal 203 m²
  • Grundareal 2.253 m²
  • Rum 6
  • Energimærke
Villa
Ny pris!

Dageløkkevej 35B
3050 Humlebæk

  • 12.995.000 kr. 203 m² 6 rum

Gør drømmen om en luksuriøst landlig tilværelse til virkelighed

En tur op af Dageløkke i Humlebæk føles som en rejse tilbage i tiden til et sted, hvor livet leves langsommere og mere meningsfuldt. Her, i hjertet af dette charmerende område, finder du den mest idylliske landejendom, som indkapsler essensen af fredfyldt landlig skønhed. Denne ejendom er ikke bare et hjem, men et tilflugtssted, hvor naturens smukkeste sider møder en unik bolig, med personlige detaljer og den mest drømmende indretning. 
Omkranset af bølgende marker og gamle træer, tilbyder denne ejendom en sjælden mulighed for at opleve det bedste af begge verdener – roen og privatlivet på landet med alle bekvemmelighederne og med by, skov og havet indenfor kort afstand. Velkommen til Daugløkkehus på adressen Dageløkke 35B i Humlebæk.
Fra man træder ind i haven, mødes ens syn af en sand perle og et vidnesbyrd om kærligheden til naturen og det æstetiske, med en overflod af vilde blomster, der skaber et farverigt tæppe så langt øjet rækker. Der er dog en tydelig rød tråd i beplantningen, som sikrer, at haven fremstår harmonisk og velplejet. De smukke blomsterkrukker, som er strategisk placeret rundt omkring i haven, er i fuldt flor og tilføjer detaljeret orden. Forhaven byder på en charmerende brostensbelagt terrasse, der straks indfanger øjet med sin rustikke elegance.  Fra alle ejendommens udearealer kan du nyde en udsigt, der simpelthen tager pusten fra dig. Her kan du sidde i fuld stilhed og lade blikket glide hen over det bølgende landskab. Det er et sted, hvor hver årstid bringer sin egen unikke skønhed og charme. Dette er virkelig en ejendom, hvor udendørslivet er lige så tiltalende som indendørslivet, og hvor du kan finde ro og inspiration i hver eneste krog i haven.
Indenfor træder du ind i en verden af moderne og original landidyl, hvor 203 kvadratmeter i en perfekt blanding af engelsk ‘country style’ og ‘en fransk ferie i Provence’, skaber en romantisk og moderniseret stil, som er særlig unik på disse kanter.
Den voluminøse stue er fyldt med naturligt lys, kombineret med rustik hygge og en vidunderlig udsigt til de imponerende haver.
Køkkenet kombinerer moderne funktionalitet med rustikke elementer, som træbjælker, åbne hylder og vintage-inspirerede armaturer. Moduler og fronter er designet af attraktive Kvanum Køkkener. Det er det perfekte sted til både hverdagsmadlavning og hyggelige sammenkomster.
Hvert værelse er indrettet med sans for detaljerne og er lyse og luftige. Stuerne er prydet med komfortable sofaer og lænestole, ideelle til afslapning foran pejsen.
Badeværelserne er elegante og stilfulde, inspireret af klassisk fransk design med moderne faciliteter. Her kan du nyde lange, afslappende bade omgivet af smukke fliser og raffinerede detaljer.
Fra køkkenet er der udgang til en charmerende lille gårdhave, som byder på et ude-bad, spiseområde, planter og det smukkest etablerede orangeri. Orangeriet er en sand oase med vinstokke hængende fra loftet, en autentisk pizzaovn og rigelig plads til at nyde de mest hyggelige og mindeværdige dage og aftener.
Og som hvis dette ikke er overdådigt nok, er det tilhørende land på den anden side af vejen en del af Dauløkkehus, hvilket giver den mest meditative udsigt fra området. Dette ekstra jordstykke forlænger ejendommens charme og skaber en følelse af ubegrænset rum og frihed. Her kan du lade blikket vandre over de uberørte marker og nyde naturens ro og skønhed. Det er et perfekt sted til afslapning og refleksion, hvor hver eneste dag kan begynde og slutte med en følelse af harmoni og balance.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Varmepumpe
Byggeår 1852
Ombygget 1972
Rum 6
Bad 1
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 203 m²
Udhus 34 m²
Garage 22 m²
Udhus 32 m²
Grundareal 2.253 m²
Økonomi
Kontantpris 12.995.000 kr.
Ejerudgift 9.225 kr.
Finansiering
Udbetaling 650.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 73.381 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 58.737 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det godt at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend d. 5.-6. oktober – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 42.042
Skatteprocent 25,3%
Grundskyld 8,3‰
Kirkeskat 0,62%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Humlebæk

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Humlebæk
Skøn natur
Kunst og kultur
Godt for børnefamilier
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Espergærde

Solgt september 2024
Villa
Solgt

Helgesvej 4, 3080 Tikøb

157 m² 4 rum
Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Teglgårdsvej 647, 2. th., 3050 Humlebæk

77 m² 3 rum
Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Teglgårdsvej 403, 2. tv., 3050 Humlebæk

66 m² 2 rum
Solgt august 2024
Villa
Solgt

Trykkerdammen 9, 3000 Helsingør

234 m² 6 rum