Liebhaver
Liebhaver
Rækkehus
Nyhed!

Goldschmidtsvej 15
2000 Frederiksberg

  • 17.995.000 kr. 165 m² 4 rum
  • Kontantpris 17.995.000 kr.
  • Ejerudgift 7.374 kr.
  • Boligareal 165 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Stort enderækkehus med 284 etagemeter af skyhøj kvalitet med ugeneret og fantastisk frodig have på Frederiksberg

Det er oplevelsen af noget særdeles genuint, noget gennemført og generelt noget virkelig indbydende, man står tilbage med, når man været en tur rundt i dette rasende flotte rækkehus på Frederiksberg. Hvad enten det gælder Kvänum-køkkenet, fliserne fra Made a Mano, den fuldt udnyttede andensal eller den pragtfulde og helt private have, er der ganske enkelt intet som i INTET, der ikke er taget hånd om på de veludnyttede 284 etagemeter. Velkommen til!
 
Vi befinder os på en fredelig villavej godt tilbagetrukket fra bydelens større veje på Frederiksberg. Her er ægte villavejsstemning med vejfester, fastelavn osv. og generelt et varmt naboskab. Der er skole for enden af vejen og S-tog et par 100 meter i modsatte retning.
 
Huset er fra 1932 og ligger for enden af blokken på en gammel grund med tæt og frodig beplantning. Om sommeren, når alt står i fuldt flor, er I ganske ugenerede og kan nyde alle goderne fra den gamle have med frugttræer, højbede med krydderurter og de to terrasser på begge sider af huset.
 
Ejendommen er løbende istandsat siden 2011, hvor nuværende ejer overtog huset. Praktisk talt hele huset har fået en omgang, men hvor det har været muligt er de originale løsninger og materialer bevaret.
 
Og resultatet er - bemærkelsesværdigt! Man skal helt ned i detaljerne for at forstå, hvor grundigt man rent faktisk er gået til værks. Det ses tydeligt, at der er sildebensparket overalt i stueplan. Hvad man ikke opdager er, at en del er originalt, mens noget andet er nyt. Kvänum-køkkenet er en fornøjelse i sig selv, og det lidt landlige design, passer perfekt til husets temperament og ophav.
 
Stukken i den tilstødende stue (ja stort set i hele huset) ser til forveksling ny ud, men er også oprindelig og utrolig flot restaureret. Og så er der videre forbindelse til en lille udestue, der hurtigt bliver yndlingsspottet i huset. Fliserne på badeværelset i stueplan er fra Made a Mano, armaturerne er i messing af mærket Toni, og møblet under håndvasken har tydeligt fingertappede skuffer.
 
Som nævnt er andensalen udnyttet og er i fuld boligkvalitet. De to disponible rum har indbyggede skabe og fuldautomatiske Velux-vinduer med sensorer for regn, blæst CO2 m.m.
 
Sol og sommer kan nydes dagen lang på de to terrasser. Foran køkkenet er terrassen hævet, så den er i niveau, og her har I solen morgen og formiddag. På den anden side af huset er der lavet terrasse i trappedelte niveauer, der fører ned til haven. Her er masser af steder at slænge sig, og med markisen kan man også få skygge, når det er tiltrængt. Og her i baghaven er man omkranset af bevoksning i en sådan grad, at man skal minde sig selv om, at man faktisk bor inde i byen. Endelig får I også en garage til cykler og redskaber.
 
En uforlignelig ejendom, der sjældent udbydes - ring i dag og bestil en fremvisning!
Boligfakta
Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Energimærke D
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1932
Ombygget 2011
Rum 4
Bad 3
Toilet 3
Plan 1
Boligareal 165 m²
Kælder 73 m²
Garage 15 m²
Tagetage 46 m²
Grundareal 437 m²
Økonomi
Kontantpris 17.995.000 kr.
Ejerudgift 7.374 kr.
Finansiering
Udbetaling 900.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 102.982 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 83.980 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det godt at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend d. 5.-6. oktober – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 105.196
Skatteprocent 24,57%
Grundskyld 3,1‰
Kirkeskat 0,5%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Flintholm og KB

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Flintholm og KB
Gode indkøbsmuligheder
Masser af sportsaktiviteter
Godt naboskab
Kilde: baseret på brugerstemmer
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Vi flyttede hertil, da vi godt kunne lide tanken om at bo centralt, og alligevel komme væk fra støj og trafik. Derudover, ligger skole, fritidsaktiviteter og indkøb tæt, hvilket er en kæmpe fordel når man er en stor familie."

Sådan er kvarteret

"Kvarteret minder mest af alt om en lille landsby, hvor man hilser på hinanden og kender kvarterets børn. Derudover bliver der leget på vejen, holdt vejfester, halloween og meget mere. "

Det viser vi vores gæster

"Vores gæster sidder om morgenen på bagterrassen, og nyder en kop kaffe i solen. Over middag, sidder vi i forhaven under markisen. Der kan vi sidde hele aftenen, da solen bliver i haven indtil den går ned mellem husene over for. Gæster er rigtig glade for stemningen i huset, køkkenet og badeværelser."

Her handler vi

"Meny på Nordens Plads, har både bager, delikatesse og generelt et super godt udvalg i dagligvarer. Derudover, så kan vi anbefale Slagter Lund og flere gode vinhandlere samt ostehandler på Peter Bangsvej. Derudover Riccos til en god kop kaffe."

Her slapper vi af

"Vi slapper af på terrassen om morgenen med en kop kaffe inden børnene står op. Både sommer og vinter er der et fantastisk lys i udestuen om eftermiddagen."

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi flytter fra vores dejlige hus, til et byggeprojekt i området. "

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Frederiksberg C v/la Cour og Sørensen

Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Rahbeks Alle 12, 1. th., 1801 Frederiksberg C

73 m² 2 rum
Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Howitzvej 61, 1. th., 2000 Frederiksberg

67 m² 2 rum
Solgt august 2024
Lejlighed
Solgt

Platanvej 5, 3. 81., 1810 Frederiksberg C

71 m² 2 rum
Solgt august 2024
Lejlighed
Solgt

Jakob Dannefærds Vej 8, st.. tv., 1973 Frederiksberg C

78 m² 3 rum