Brønderslevvej 138
9900 Frederikshavn

  • Kontantpris 795.000 kr.
  • Ejerudgift 1.602 kr.
  • Boligareal 174 m²
  • Grundareal 801 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Villa

Brønderslevvej 138
9900 Frederikshavn

  • 795.000 kr. 174 m² 5 rum

Energivenlig villa med lavt varmeforbrug

Turen går til hyggelige Gærum, hvor I kan glæde jer til at træde indenfor i denne rødmurede villa fra 1949, der fordeler sig over 174 kvm i halvandet plan med 93 kvm god kælder. I får den ideelle base for familiens hverdag, hvor stueetagen fordeler sig over et værelse, en stue, et køkken-alrum og et badeværelse, der på første sal suppleres af en stue og et værelse samt en hems. Kælderen, der er tør og højloftet, giver jer derudover fire gode rum, et badeværelse, et viktualierum og et vaskerum med tørreplads. Velkommen indenfor. I flytter til et hjem med mange muligheder, hvor den unge familie kan vokse, og hvor boligens kvadratmeter efterlader jer med et væld af indretningsmuligheder, så dette kan være jeres base mangeår frem. I 2021 er oliefyret skiftet ud med en luft-til-vand-varmepumpe, og der er indlagt fibernet i villaen. Opholdsmiljøet i køkken-alrummet kan arrangeres med et langbord, så I får plads til sammenkomster for venner og familie. Til det kan I være fælles om madlavningen i køkkenet fra Invita, og så kan I igennem rummet nyde godt af det gavmilde lysindfald. Også i stuen sørger de brede vinduer for masser af dagslys, og I kan her indrette jer med de bløde møbler, mens førstesalens stue kan tjene som det perfekte samlingspunkt for hjemmets børn. Stuen her har loft til kip, synlige bjælker og hvidmalede trægulve, som skaber en hyggelig atmosfære. Værelset kan med fordel være børneværelse, hvortil I kan indrette jer i en forældreafdeling i stueetagen. Ydermere er kælderen oplagt som teenageafdeling. Haven byder på en fliseterrasse, drivhus og græsplæne, og så har I kig til mark og råvildt. I bliver en del af et aktivt og hyggeligt lokalsamfund og foreningsliv, med nærhed til dagligvareindkøb, dagtilbud, Gærum Skole, fitnesscenter og den fantastiske natur omkring byen.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1949
Ombygget 1975
Rum 5
Bad 2
Toilet 2
Plan 3
Boligareal 174 m²
Kælder 93 m²
Garage 20 m²
Drivhus 12 m²
Grundareal 801 m²
Økonomi
Kontantpris 795.000 kr.
Ejerudgift 1.602 kr.
Finansiering
Udbetaling 40.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 4.621 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 3.603 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 59.068
Skatteprocent 26,2%
Grundskyld 29,9‰
Kirkeskat 1,03%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Gærum

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Gærum
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Hipt og ungt
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Her slapper vi af

"Om sommeren slapper vi af i haven, i skoven, på Palmestranden eller en af de andre gode strande i nærheden. Resten af året slapper vi af indendørs i tv-stuen, køkken-alrummet eller den hyggelig stue på første sal."

Derfor flyttede vi hertil

"Vi valgte i sin tid Gærum, fordi der var et aktivt foreningsliv og de tilbud, vi havde behov for, nemlig skole, børnehave, dagligvarebutik samt gode busforbindelser til Frederikshavn. Det gælder stadig og er kun blev bedre med bl.a. fitnesscenter og en fed legeplads."

Sådan er kvarteret

"Vores hus ligger i udkanten af landsbyen med kig til marker, hvor vi ofte får besøg af en flok rådyr. Det betyder også, at vi har naturen og vandrestierne lige uden for døren. I Gærum har vi et rigtig godt naboskab, hvor vi hjælper hinanden - også med at holde øje med hinandens huse, når vi er på ferie."

Det viser vi vores gæster

"Vi tager gæster med på en af naturstierne og viser dem de fantastiske istidslandskaber. Og så tager vi dem selvfølgelig med til Frederikshavn for at opleve Bangsbo, Palmestranden, gågaden - og hvis der er teenagere med, så den nye skaterpark."

Her handler vi

"Dagligvarer køber vi mest i vores lokale Daglig Brugs, der også har posthus, pakkeshop, apoteksudsalg og benzintank. Brugsen har åbent fra 7.30-20 alle dage. Vi handler naturligvis også i Frederikshavn, hvor der er et stort udvalg af specialbutikker."

Hvorfor flytter vi herfra

"Huset har dannet rammen om vores familie gennem 30 år. Nu er vores tre børn voksne, og huset er rigeligt stort for os to. Vi vil gerne have en mindre bolig og flytte tættere på børn og børnebørn."

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren