Søndersø Park 10
3500 Værløse

  • Kontantpris 6.995.000 kr.
  • Ejerudgift 5.741 kr.
  • Boligareal 147 m²
  • Grundareal 901 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Villa

Søndersø Park 10
3500 Værløse

  • 6.995.000 kr. 147 m² 4 rum

220 etagemeter i Værløses mest eftertragtede kvarter

Swimmingpool, solceller og en beliggenhed tæt på Søndersø og hverdagens behov i Værløse er blot nogle af de højdepunkter, I skal se frem til ved denne bolig med stueplan og kælder. Her får I et køkken, en stue, tre værelser, to badeværelser, et gæstetoilet, fem disponible rum og et bryggers. Der er desuden fjernvarme, nyere tag og mulighed for at indrette 50-60 boligkvadratmeter i tagrummet.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1972
Rum 4
Bad 2
Toilet 3
Plan 2
Boligareal 147 m²
Kælder 73 m²
Garage 30 m²
Grundareal 901 m²
Økonomi
Kontantpris 6.995.000 kr.
Ejerudgift 5.741 kr.
Finansiering
Udbetaling 350.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 41.353 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 32.842 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Det bliver nærmest ikke bedre i Værløse

I bosætter jer helt ideelt for alt, hvad Værløse byder på. Der er få minutters gang til Søndersø med badebro, og kort afstand er der til Søndersøskolen ad en sikker skolevej. I finder også dagtilbud og svømmehal inden for gåafstand. Efter én kilometer når I indkøbsmuligheder og Ryget Skov, mens der er knap halvanden kilometer til S-toget. Endelig møder I motorvejen efter få minutter.
Kommunen i tal
Indbyggere 41.913
Skatteprocent 24,88%
Grundskyld 21,5‰
Kirkeskat 0,65%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Værløse

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Værløse
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Masser af sportsaktiviteter
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Huset havde den perfekte indretning til vores sammenbragte familie med teenagebørn. Det var attraktivt for den ældste at få egen indgang, badeværelse og mulighed for at feste i kælderen – endda uden vi kunne høre dem ovenpå. For os havde det også stor betydning, at huset lå tæt på Søndersøskolen – en god skole. Det var hurtigt at komme til både København og Ballerup, og vores børn kunne nemt komme rundt. Med den centrale placering kunne vi nøjes med én bil. De gode forbindelser med både S-tog og busser var vigtige for os. Vi tænkte over, hvor meget det mon krævede at holde poolen. Det viste sig er være nemt, og vi har haft stor fornøjelse af den. Vi var også obs på, at huset lå op til Kirke Værløsevej. Både hus, hæk og de høje træer skærmer for lyden, så vi har aldrig været generet af vejen. For os var det et plus med en nem have – og ingen fortov, der skulle ryddes for sne. "

Sådan er kvarteret

"Huset ligger på en stille stikvej med mange børn i alle aldre. Der er kun 3 minutters gang via lukket stisystem til god skole, daginstitution, legeplads, svømme- og sportshal, bus og Søndersø. I grundejerforeningen er der årlige arrangementer med sommerfest, fastelavnsfest mv. Der har også været flere vejfester sammen med søde og hyggelige naboer på vores stikvej. Der er gode muligheder for alle fritidsinteresser. Vi er tæt på flere fitness-centre, golf, mountainbike-ruter, rideskoler og danseskole. Også kulturcenter og bibliotek ligger i gåafstand. Om vinteren har det været et hit at gå på en af kælkebakkerne, der fås i forskellige størrelser. "

Det viser vi vores gæster

"Vi har ofte vores gæster med på en gåtur til Søndersø, Jernalderhuset eller en tur i skoven. Kulturcentret Galaksen har mange spændende arrangementer for alle aldre, hvor vi også indimellem inviterer gæster med. "

Her handler vi

"Vi plejer at handle lokalt, for i bymidten er der mange specialforretninger, gode tøjbutikker og spisesteder. Der er også flere almindelige dagligvarebutikker i bymidten – og så ligger Netto tæt på, hvor vi bor. Rokkedyssegård, som dyrker jordbær og har friske grøntsager, ligger kun 2½ km herfra. Det er også nemt at komme til både Ballerup, Farum og København for at shoppe. "

Her slapper vi af

"Om sommeren lever vi det meste af tiden på terrassen. Uanset vejret er der plads på den overdækkede terrasse til at grille og slappe af. Det er faktisk også ret fantastisk at sidde her og nyde naturens kræfter i regn- og tordenvejr. Allerede ved de første solstråler i februar indtager vi terrassen. I korte pauser på en hjemmearbejdsdag har det været opkvikkende med en hurtig tur i vandet. Poolen byder på den ultimative afslapning for os. Efter bare en times tid ved poolkanten føler vi nærmest, at vi har haft en halv feriedag. For os har det været dejligt, at haven er helt ugeneret, når vi bader. Men faktisk nyder vi poolen hele året, da vi kan se vandet indefra. Indenfor er det særligt i stuen vi slapper af. Men også i det store køkken er der plads til madlavning, spiseplads og familiehygge. For os er afslapning også en hyggelig gåtur i naturen, som der er masser af – både sø, marker og skov. "

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi har egen virksomhed og ønsker at komme tættere på vores kunder."

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

4 lignende villaer i nærheden til 5.900.000-8.000.000 kr. på omkring 147 m2

Se lignende boliger
Villa
Nyhed!

Stenløkken 103, 3460 Birkerød

6.345.000 kr. 170 m² 5 rum
Villa

Ålbrosvinget 31, 2730 Herlev

6.498.000 kr. 141 m² 4 rum
Villa

Brudedalen 31, 3520 Farum

7.995.000 kr. 162 m² 5 rum
Villa

Hasselbakken 16, 3460 Birkerød

7.495.000 kr. 151 m² 5 rum
Se lignende boliger Se flere villaer i Værløse