Rådhusvej 47
2920 Charlottenlund

  • 18.500.000 kr.292 m²10 rum
  • Kontantpris 18.500.000 kr.
  • Ejerudgift 7.586 kr.
  • Boligareal 292 m²
  • Grundareal 655 m²
  • Rum 10
  • Energimærke

SKØN STOR KLASSISK VILLA, CHARLOTTENLUND

Midt på den solrige grund ligger denne store og høje tofamilies villa, som også er særdeles velegnet til flere generationer under samme tag. Stueetagen på ca.110 m2 indeholder et funktionelt køkken med mange skabe og skuffer. Et godt  klassisk badeværelse med siddebadekar gør godt. Her er et stort  værelse med skabsvæg. Overalt er der nyere vinduer i 3 lag.  Fra den rummelige  og lyse spisestue træder man ind i den store og åbne stue, hvor lyset trænger så herligt ind fra hver sin ende af stuen. En flot stuk i både spisestue og stue klæder så fornemt denne hyggelige villa. Der er rigeligt plads til to sofaarrangementer i stuen. Fra alle rum ser man ud på alt det grønne, som omgiver huset. I entreen og i stuerne er lagt et super flot lakeret sildebensparketgulv.
 
1.salen, ligeledes på ca.110 m2,  har samme rumfordeling som stueetagen. På denne etage er der også  lagt dette flotte lakerede sildebensparketgulv i entre og stuer.  Man har her valgt at sænke loftet med et træpanel. Den højere loftshøjde med stukken kan dog nemt gendannes. På denne etages badeværelse er et lækkert  stort badekar.  I stuen finder man her en brændeovn. Og en trappe snor sig så charmerende op til 2.salen. Man træder ind i det herlige opholdsrum/alrum, slyngelstuen. Her er lagt et rigtig godt egetræsparketgulv. Der er endvidere 3 gode værelser, det ene med udgang til den skønneste store altan, hvor man helt ugenert kan sidde og nyde den fantastiske udsigt hen over tagene. Altanen vender mod s-sv, så der er adgang for sol fra alle sider hele dagen. Fra 2.salen er der udsigt til Charlottenlund Skov mod øst og Bernstorffsparken mod vest. Endelig er der et toilet med håndvask. Den skønneste højt beliggende 2.sal!
 
Den store kælder indeholder alt, hvad man kan ønske sig. Et stort vaskerum, 2 store opbevaringsrum, cykelkælder med udgang til baghaven, stort hobbyrum, et toilet med håndvask og en brus.  
 
Baghaven er en oase omgivet af grønt og med blomsterbed og krydderurter. Man finder nemt ro og velbehag her. Også forhaven er omgivet af grønt, hvilket skærmer den så fint af mod den stille lukkede villavej. Her finder man nemt en plads i solen, ligesom der også gives mulighed for skyggeplads under det store træ.  
 
5 min på cykel og man er på Jægersborg Allé med et væld af gode butikker. En af kommunens gode skoler, Maglegaardsskolen ligger i gåafstand fra villaen. 
En skøn travetur gennem Charlottenlund Skov, måske forbi Forstbotanisk Have fører én til Øresund. Man kan også vælge at tage turen til vandet gennem slotsparken, forbi det smukke Charlottenlund Slot.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke F
Byggeår 1900
Rum 10
Bad 2
Toilet 4
Plan 4
Boligareal 292 m²
Kælder 106 m²
Fritliggende overdækning 19 m²
Grundareal 655 m²
Økonomi
Kontantpris 18.500.000 kr.
Ejerudgift 7.586 kr.
Finansiering
Udbetaling 925.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 92.055 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 76.563 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 74.217
Skatteprocent 24%
Grundskyld 16‰
Kirkeskat 0,4%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Maglegårds

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Maglegårds
Fred og ro
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.