Egen have og egen indgang
Villalejlighed

Heilsmindevej 7, st..
2920 Charlottenlund

  • 10.995.000 kr. 138 m² 5 rum
  • Kontantpris 10.995.000 kr.
  • Ejerudgift 5.548 kr.
  • Boligareal 138 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

Perfekt villalejlighed med have i hjertet af Charlottenlund

Der er tre gode ting at sige om denne bolig. Det første og fuldkommen indlysende er beliggenheden i Charlottenlund i smørhullet mellem Bernstorffsparken og Charlottenlund Slotshave. Her er du tæt på det hele, og det hele er fra øverste hylde. Det andet er selve boligen. Selvfølgelig har man forventninger til en villalejlighed i en patricierejendom fra 1895 i dette kvarter.

Men denne villalejlighed er så en tak bedre. Boligen har egen indgang, og generelt er alt, som i alt, delt op mellem stuelejligheden og den på første sal. Når gæster træder ind i stueetagen, overraskes de typisk af boligens forrygende lys. Her er tre meter til loftet, vinduerne er store, og rummene har bare det format, de skal have. For ti år siden fik boligen den helt store tur med ændret grundplan, badeværelser, bryggers, almindelig udstrøen af Vola-armaturer og hvad til genren hører. Det gør, at villalejligheden fremstår fuldkommen gennemtænkt med lutter gode rum og ingen spildplads.

I stueetagen er et soveværelse, to gode rum til børneværelser eller andet, flot badeværelse, et sammenhængende område med køkken, spiseplads og stue, og endelig en havestue. Hertil kommer så direkte privat nedgang til et kælderareal på 50 kvadratmeter. Kælderen er tør og med ståhøjde. Selvom den ikke er til beboelse, så er her et fint bryggers og den plads til opbevaring, som gør, at stueetagen kan indrettes så effektivt. Det tredje argument for boligen er villalejlighedens private sydvestvendte have. Fra havestuen træder du ud på terrassen, og herfra videre ned i haven.

Med villalejligheder kan det godt være lidt krøllet, hvad man har af have, og hvad den i praksis er værd. Denne have er optimal. Den vender rigtigt, er opdelt rigtigt og fanger solen rigtigt. Har er plads nok til både trampolin, fodboldmål og spiseplads, hvis det er, og stadig er haven nem at passe. Ok, selvfølgelig er der mere end tre gode ting at sige om boligen. Men nogle gange er det bedre at finde linjen selv. Så book endelig en fremvisning. Her er det en særlig glæde at vise frem.
Boligfakta
Type Villalejlighed
Udbudsform Salg
Energimærke D
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1895
Etage st.
Rum 5
Bad 1
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 138 m²
Kælder 50 m²
Grundareal 485 m²
Økonomi
Kontantpris 10.995.000 kr.
Ejerudgift 5.548 kr.
Finansiering
Udbetaling 550.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 60.997 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 49.512 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Par kigger på telefon sammen

Hvor meget kan du mon købe bolig for?

Prøv BoligSkøn og få en idé om prislejet på din egen bolig med det samme - også selvom du bare kigger på boliger for sjov

I hjertet af Charlottenlund

Beliggenheden forener på bedste vis naturen med hverdagens gøremål. I finder bus, indkøb, skole og daginstitution indenfor én kilometer. Jægersborg Alle er lige rundt om hjørnet og byder på lækre spisesteder og spændende butikker. Alt imens sætter Bernstorffsparken, Dyrehaven og Charlottenlund Slotshave tempoet ned med gåture i naturskønne omgivelser. Endelig får I nem adgang til Charlottenlund Strandpark, Bellevue, S-tog og motorvej, mens køreturen til Indre By kan klares på 20 minutter. Denne beliggenhed kan I kun blive vilde med.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 75.053
Skatteprocent 24,34%
Grundskyld 5,1‰
Kirkeskat 0,4%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Ordrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Ordrup
Skøn natur
Fred og ro
Gode indkøbsmuligheder
Kilde: baseret på brugerstemmer
Derfor flyttede vi hertil

"Vi er selv vokset op i Charlottenlund og sætter stor pris på kvaliteten af faciliteter og tilbud i kommunen, sammen med nærheden til vand og byen."

Sådan er kvarteret

"Det bedste ved området er nærheden til alt. Indenfor kort gåafstand har vi s-tog når vi skal ind til byen eller lufthavnen. Emmerys og Lagkagehuset til morgenmad, Joes til frokost, Brugsen, Irma og 365 til indkøb og sushi, thai og pizza til take-away. "

Det viser vi vores gæster

"Nok oftest vores "trappeskab". Det er et pudsigt, men super godt anvendt rum til opbevaring af alt det, der ikke lige kunne være i køkkenskabene."

Her handler vi

"Når vi ikke får Nemlig, så handler vi ind i Super Brugsen (tidligere Irma) da de har et godt økologisk udvalg. Det gode kød køber vi hos Slagter Lund på Jægersborg Alle og vine hos Theis Vine ved stationen. Ost kører vi dog til Bon Fromage i Gentofte og køber. "

Her slapper vi af

"Udestuen har et skønt lys. Det er fantastisk at ligge på daybed med en bog og slappe af. "

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi har boet 10 år i boligen og vil gerne prøve noget nyt. Det har været en svær beslutning, da vi er utroligt glade for boligen, området og sagtens kunne bo der 10 år mere. Vi kommer også til at gå på kompris med beliggenhed. Men nu skulle der ske noget nyt"

Andet vi gerne vil fremhæve om boligen

"Noget af det bedste ved vores bolig er lysindfaldet og højden til loftet. Det gør at rummene virke utroligt behagelige og afslappende. Rumfordelingen og pladsoptimeringen sætter vi stor pris på. Der er ikke noget spildplads og børneværelser og soveværelser er i hver sin ende. "

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

1 lignende villalejlighed i nærheden til 9.300.000-12.600.000 kr. på omkring 138 m2

Opret søgeagent
Åbent hus 27. okt. 12.45 - 13.15
Villalejlighed

Svejgårdsvej 20, 1., 2900 Hellerup

9.495.000 kr. 125 m² 4 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Charlottenlund-Klampenborg

Solgt oktober 2024
Lejlighed
Solgt

Broholms Alle 20, 2. tv., 2920 Charlottenlund

84 m² 4 rum
Solgt oktober 2024
Lejlighed
Solgt

Hyldegårdsvej 12, 1. 2., 2920 Charlottenlund

52 m² 2 rum
Solgt august 2024
Villa
Solgt

Vilvordevej 7, 2920 Charlottenlund

172 m² 8 rum
Solgt august 2024
Lejlighed
Solgt

Ejgårdsparken 4, 1. tv., 2920 Charlottenlund

98 m² 3 rum