Buddinge Hovedgade 128, st.. tv.
2860 Søborg

  • 2.495.000 kr. 66 m² 3 rum
  • Kontantpris 2.495.000 kr.
  • Ejerudgift 3.064 kr.
  • Boligareal 66 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

Skøn og solrig have med bl.a. terrasse

I Buddinge området i Søborg, finder I en skøn og lys 3-værelses lejlighed med brugsret til eget havestykke, beliggende i et roligt område, tæt på indkøb, nær offentlige transportmidler samt med nem adgang til et godt vejnet via ringveje, motorveje og kommende Letbane.
 
Byder bl.a. på flot køkken, pænt badeværelse i god størrelse, gode størrelser rum og fine indretningsmuligheder.
 
God og central beliggenhed meget tæt på indkøb, nær offentlige transportmidler samt med nem adgang til et godt vejnet via ringveje, motorveje og kommende Letbane.
 
Ejendommen:
Som en stor del af de omkringliggende ejendomme i Buddinge er ejendommen opført omkring 1930-40érne. Ejerforeningen består af 6 ejerlejligheder og er, ud over bestyrelsen, administreret af en ejendomsadministrator. Foreningen har en god og sund økonomi uden gæld og en opsparing på ca. 250.000 kr. Ejendommen har i de senere år fået forbedret følgende: Renoveret opgange. Nyere varmeinstallation og varmtvandsbeholder fra 2013. Kviste renoveret. Altanerne er repareret. Renovering af fællesvaskeriet og nye maskiner i vaskeriet. Det er en charmerende og flot ejendom, der blev opført i 1940 i en attraktiv stil med de klassiske røde mursten og røde tegltag. Der er en turnusordning på trappevaske og derudover er der 2 arbejdsdage om året. Arbejder du hjemmefra, vil du nyde godt af den nyetablerede fiberforbindelse og du kan trygt læne dig tilbage med visheden om en sund ejerforening.
 
Lejligheden indeholder:
Lejligheden råder over en praktisk planløsning på 66m2 med gode indretningsmuligheder. Med et snuptag kan lejligheden også omdannes til en super delelejlighed ved at åbne op til værelset fra entré (trævæg) og lukke indgangen fra spisestuen til værelset. Eller behold den nuværende fordeling og nyd en skøn dagligstue og åbn op til spisestuen med de flotte franske døre. Soveværelset er rummeligt og det store indbyggede gulv-til-loft skab giver masser af praktisk opbevaring. Lejligheden er efterisoleret indefra og har flotte dybe vindueskarme i både stuer og soveværelse. Herudover findes et praktisk og velfungerende badeværelse samt et veldisponeret køkken med Smeg elementer og opvaskemaskine.
 
Haven:
Selvom der er skønt indenfor, så når vi først nu til lejlighedens største force: Brugsretten til eget havestykke! Her kan du nyde eftermiddagen i solen efter en lang arbejdsdag eller invitere familie og venner på grill-aften og et koldt glas hvidvin i weekenden. Et lille frirum man selv råder over og hvor man kan lære sine søde naboer at kende med “en øl over hækken”. Når haven skal vedligeholdes, går du blot i kælderen og hiver de fælles indkøbte haveredskaber frem - her er alt du skal bruge for at skabe din egen lille oase!
 
Område:
I roligt kvarter på grænsen mellem Bagsværd og Søborg og nær Lyngby ligger huset i et populært område med masser af børnefamilier. Lejligheden ligger i et stille og roligt kvarter, men alligevel kun 5-8 minutters gang fra S-tog ved Buddinge Station og A-bus, så du er lynhurtigt inde i byen til et restaurantbesøg, koncerter, café med vennerne og alt det andet skønne København har at byde på. I nærområdet er der gode indkøbsmuligheder og Søborg Hovedgades hyggelige shopping- og cafémiljø samt Bagsværd Sø, kan begge nås på få minutter på cykel. Tager du bilen på arbejde, kan du være sikker på at finde parkering, da der er brugsret til egen parkeringsplads bag ejendommen - og så er der ikke langt til hverken ringveje eller motorveje fra lejligheden. Man er desuden tæt på flere folkeskoler og derudover ligger bl.a. Gladsaxe- og Kvikmarkens Privatskoler få min. fra huset samt flere og gode børneinstitutioner og sportsfaciliteter. Hvis den store shopping tur skal planlægges ligger Lyngby Storcenter, og resten af Lyngbys mange faciliteter kun 5-10 min. væk i bil. En storartet mulighed for en fremtidssikret investering for dig.
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke E
Byggeår 1940
Etage st.
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 66 m²
Økonomi
Kontantpris 2.495.000 kr.
Ejerudgift 3.064 kr.
Finansiering
Udbetaling 125.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 12.875 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 10.499 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 69.259
Skatteprocent 23,6%
Grundskyld 23‰
Kirkeskat 0,75%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Gladsaxe, Kagså og Haspegårdskvarteret

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Gladsaxe, Kagså og Haspegårdskvarteret
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Beliggenheden er top fed! Man kan bo i et roligt kvarter med albuerum, men stadig tæt på byen og med alle fornødenheder i nærheden. Og så er haven bare helt genial - stor nok til at man kan have gæster på besøg (vi har været 16 mennesker), men samtidig lille nok til at være overskuelig at vedligeholde."

Sådan er kvarteret

"Stille, roligt og hyggeligt. Leder man efter gang i gaden og fuld fart, så er det ikke lige her man skal bo ;) Her er der villaveje, fuglefløjt og masser af grønt at kigge på. Men alligevel giver de nærliggende S-tog og A- og S-busser følelsen af at være forbundet til København. Man kommer let hjem fra byen om natten og smutture til byen er let som en leg!"

Det viser vi vores gæster

"Ved selve lejligheden må det være de to stuer med det skønne lysindfald - og så selvfølgelig den dejlige have! I området har ture til Bagsværd Sø været dejlige, men også Søborg Hovedgade har set en kæmpe opblomstring med nye caféer og restauranter. De hyggelige omkringliggende villaveje er også dejlige at slentre rundt på når vejret er godt."

Her handler vi

"Der ligger en fin Netto 2 minutters gang fra hoveddøren. Og 8 minutters gang til en stor, velassorteret Kvickly. Derudover er der cykel-afstand til både Rema, Meny, IRMA og mange specialbutikker på Søborg Hovedgade. Og så må vi jo nok indrømme at det at have Søborgs bedste pizzaria på den anden side af gaden er både vildt dejligt og liiidt farligt ;)"

Her slapper vi af

"Haven er perfekt til at slappe af når man kommer hjem efter arbejde. En lille oase hvor man selv kan bestemme om man vil have køkkenhave, blomsterhave eller bare et stykke græs under fødderne efter en lang dag. Og i weekenderne er haven perfekt til vin og grill med venner og familie."

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi har boet i lejligheden i 8 gode år, men nu er det blevet tid til at prøve noget nyt."

4 lignende lejligheder i nærheden til 2.100.000-2.900.000 kr. på omkring 66 m2

Se lignende boliger
Stort badeværelse
Lejlighed
Nyhed!

Vangede Bygade 107, 1. tv., Vangede, 2820 Gentofte

2.150.000 kr. 60 m² 2 rum
Lejlighed
Nyhed!

Kæragervej 2, 1. tv., 2720 Vanløse

2.495.000 kr. 62 m² 2 rum
Lejlighed
Nyhed!

Gladsaxevej 63, 1. tv., 2860 Søborg

2.350.000 kr. 70 m² 3 rum
Lejlighed
Nyhed!

Flakholmen 22, 1. th., 2720 Vanløse

2.895.000 kr. 69 m² 3 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.