Hjortestien 18
2860 Søborg

  • 3.995.000 kr. 100 m² 5 rum
  • Kontantpris 3.995.000 kr.
  • Ejerudgift 2.934 kr.
  • Boligareal 100 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

Dejligt beliggende i lukket og roligt område

Et godt og hyggeligt rækkehus med rigtig god planløsning med bl.a. 3 soveværelser, 2 stuer og 2 badeværelser.
 
En overskuelig og nydelig have med frugttræer og terrasser i for- og baghave.
 
Tilhørende garage med plads til bil såvel som opbevaring.
 
Hyggelig beliggenhed på lukket vej i et roligt og børnevenligt område, som er nabo til Gyngemosens store grønne område. Det er en god og central placering tæt på bl.a. offentlig transport, skoler/gymnasier og børneinstitutioner. Københavns Rådhusplads (8 km) kan nås inden for 30 min på cykel.
 
Ejendommen:
Huset er opført i 1958 i den tids klassiske stil i røde mursten og rødt tegltag. Gedigent og godt byggeri, der er løbende vedligeholdt og renoveret. Huset er for få år siden efterisoleret i hulmur, skunk og på loft, hvilket bidrager til den gode energimærkning og tilsvarende lave varmeforbrug. Rækkehuset fremstår i fin stand og bl.a. er der nyere vinduer, nyere terrassedør og badeværelse totalrenoveret i 2018. Varmeinstallationen er centralvarme fra et nyere naturgasfyr. Fjernvarme planlagt til 2022-2023, og ejendommen er tilmeldt aftale om gratis tilslutning.
 
Haven:
I forhaven møder du som det første en lille græsplæne, cykelskur og til sidst op mod huset er der en meget hyggelig, atmosfærefyldt og overdækket terrasse med eftermiddag/aftensol (syd/vestvendt), der er ideel som ”ekstra opholdsrum/spisestue” i sommerhalvåret. Baghaven har en dejlig overkommelig størrelse og består af en græsplæne, frugttræer og en stor træterrasse, hvor morgensolen kan nydes uforstyrret.
 
Rækkehuset indeholder:
Stueplan: Entré med indbygget klædeskab og adgang til fyrrum med opbevaringsplads. Dejligt lyst køkken, der har direkte forbindelse til spisestuen og derudover har udgang til terrassen i baghaven. Spisestue, forbundet med opholdsstuen med charmerende franske døre. Lys og hyggelig opholdsstue med stort vinduesparti til terrassen i forhaven. Stuerne er med pæne og solide askeparketgulve. Pænt badeværelse.
1. sal: Flot badeværelse med gulvvarme (vand). 3 fine værelser, hvoraf de to evt. vil kunne slås sammen til ét.
 
Område:
Meget rolig beliggenhed på særdeles børnevenlig og lukket vej i meget grønne omgivelser lige ved Gyngemosen. Der er planer om at omdanne dele af det nærliggende erhvervsområde til boliger, hvilket kan give kvarteret et ekstra løft. Her er der rig mulighed for at nyde naturen i de omkringliggende grønne områder. Trods den fredelige beliggenhed, ligger rækkehuset centralt for både indkøb samt offentligt transport. Både skoler og diverse institutioner ligger inden for kort afstand fra huset. Ud over de lokale indkøbsmuligheder i Gyngemosen er der også kort afstand til de større indkøb i enten det centrale Søborg, BIG eller Bymidten i Herlev, handelsgaden i Brønshøj- mulighederne er mange. Transportmæssigt har man mange busforbindelser inden for kort afstand, der kædes sammen til hele 3 nære S-tog stationer. Gåafstand til den kommende letbane. Skoledistriktet betyder, at man er tilknyttet Enghavegård Skole. Derudover må den nærtliggende Gyngemosehal nævnes, der har mange sportsfaciliteter, herunder fitnesscenter.
Boligfakta
Type Rækkehus
Energimærke C
Byggeår 1958
Rum 5
Plan 2
Boligareal 100 m²
Garage 17 m²
Grundareal 259 m²
Økonomi
Kontantpris 3.995.000 kr.
Ejerudgift 2.934 kr.
Prisudvikling -4.31 %
Finansiering
Udbetaling 200.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 19.787 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 16.289 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 69.259
Skatteprocent 23,6%
Grundskyld 23‰
Kirkeskat 0,75%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Mørkhøj og Gyngemosen

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Mørkhøj og Gyngemosen
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

1 lignende rækkehus i nærheden til 3.400.000-4.600.000 kr. på omkring 100 m2

Se lignende boliger
Stilfuldt istandsat og centralt beliggende rækkehus
Rækkehus

Tranemosevej 10, 2600 Glostrup

3.995.000 kr. 106 m² 4 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.