Ærtemarken 19
2860 Søborg

  • 4.995.000 kr. 71 m² 3 rum
  • Kontantpris 4.995.000 kr.
  • Ejerudgift 4.353 kr.
  • Boligareal 71 m²
  • Grundareal 1.077 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

Knap 150 kvadratmeter og energiklasse C

Byder bl.a. på stor stue, åbent køkken, velindrettet underetage med god loftshøjde, en skøn have og måske Søborgs mest fantastiske anneks.
 
God beliggenhed i eftertragtet villakvarter tæt på Søborg Hovedgades handelsstrøg, offentlig transport, og alt hvad du i dagligdagen ellers har brug for.
 
Ejendommen:
Gedigen murstensejendom, opført i 1938, som fremstår i den oprindelige og charmerende stil, der kendetegner den klassiske bungalow - høj tagkonstruktion og teglsten. Bemærk energimærke C. Opvarmning af ejendommen, såvel som havehusene, sker via et energieffektivt og knap 5 år gammelt luft-til-vandsystem, og solfangeren bidrager godt til et lavere energiforbrug på brugsvandet. Udover den opdaterede varmeinstallation er hovedtrappen renoveret i 2018/’19, en ny brønd er installeret i 2014, og huset prydes overalt af flotte, mahogni vinduer og døre fra 2005, som kræver minimal vedligeholdelse.
 
Haven:
Haven er utroligt hyggeligt anlagt med masser af smuk beplantning og gamle frugttræer. Derudover er der selvfølgelig også en stor græsplæne, hvor børnene kan boltre sig. Haven er fyldt med stauder og krydderurtebede, masser af bærbuske, figner og drivhus – perfekt for en køber med grønne fingre. Der er mange skønne kroge i haven, hvor solen kan nydes. Har du en iværksætter i maven – eller vil du bare have et hjemmekontor, som ingen andre? I baghaven finder du to havehuse, hvoraf det ti-kantede kuppelhus absolut skal fremhæves. Det har siden 2008 været anvendt som showroom og undervisningslokale for sælgers virksomhed, og er i sig selv en attraktion med sine 4.5 m til loftet.
 
Huset indeholder:
Stueplan: Entré og gangareal med fin plads, som giver en åben og god fordeling rundt i huset. Meget lys og stor stue (tidligere stuer ensuite) med udgang til vestvendt terrasse. Stuen er meget charmerende med bl.a. smuk stuk, flotte plankegulve og Svanemærket væghængt brændeovn. Pænt, velfungerende og godt indrettet køkken, der ligger åbent ud til stuen. Pænt og godt indrettet badeværelse med vindue. Regulært og rummeligt værelse.
Kælder: Stort og praktisk bryggers. Disponibelt rum med trægulv. Praktisk repos med fine anvendelsesmuligheder, gæstetoilet, endnu et disponibelt rum samt opbevaringsrum m. vaskemaskine alle med klinker og gulvvarme.
 
Område: 
I fredelige og venlige omgivelser ligger ejendommen på den rolige Ærtemarken i det attraktive og børnevenlige Gladsaxe, der er blandt landets bedste børnekommuner. Vejen er meget børnevenlig og du får et dejligt naboskab. Med denne beliggenhed er du godt stillet med familiens næste generation. Udvalget af institutioner (vuggestuer, børnehaver, skoler, fritidsklubber osv.) er utroligt gode og mange, inden for cykel og gåafstand. Tæt på ejendommen ligger også Buddinge Centret med bl.a. specialforretninger samt flere fødevarebutikker. Der er ligeledes gode busforbindelser nær huset samt kort afstand til Buddinge Station og Gladsaxe Trafikplads samt kommende Letbane. Derudover er huset beliggende nær den nye og spændende bydel i Kommunen, Tobaksbyen.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1938
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 2
Boligareal 71 m²
Kælder 71 m²
Carport 28 m²
Udhus 36 m²
Grundareal 1.077 m²
Økonomi
Kontantpris 4.995.000 kr.
Ejerudgift 4.353 kr.
Finansiering
Udbetaling 250.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 26.198 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 21.366 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 69.259
Skatteprocent 23,6%
Grundskyld 23‰
Kirkeskat 0,75%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Gladsaxe, Kagså og Haspegårdskvarteret

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Gladsaxe, Kagså og Haspegårdskvarteret
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

1 lignende villa i nærheden til 4.200.000-5.700.000 kr. på omkring 71 m2

Se lignende boliger
Villa

Ågerupvej 24, 2700 Brønshøj

5.495.000 kr. 77 m² 3 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.