Enderækkehus med fantastisk have

Hørmarken 42
2880 Bagsværd

  • Kontantpris 3.350.000 kr.
  • Ejerudgift 4.017 kr.
  • Boligareal 66 m²
  • Rum 3
  • Energimærke
Rækkehus

Hørmarken 42
2880 Bagsværd

  • 3.350.000 kr. 66 m² 3 rum

Enderækkehus med fantastisk have

Hyggeligt enderækkehus med en fantastisk have og en stor grund på hele 736 kvm.
 
Området har gennemgået en større renovering/klimasikring med bl.a. nye veje og skybrudssikring.
 
Inden for kort afstand finder man både skole, indkøb samt S-tog ved Stengården station. Rækkehuset er pænt og velholdt og byder på nogle gode muligheder.
 
Ejendommen:
Meget hyggeligt og charmerende rækkehus, der er opført i gule mursten og med tagpap. Ejendommen opvarmes med naturgas. Der er to indkørsler med plads til at parkere bilen samt et skur med god opbevaringsplads.
 
Haven:
Haven er skøn. Så enkelt kan det egentlig beskrives. Det er et enderækkehus og man har derfor muligheden for at komme rundt om huset og så får man en grund på over 700 kvm. Haven er meget fint beplantet med flere små buske og træer som er med til at give haven liv. Med både en overdækket terrasse og en åben terrasse kan man både nyde solen, men også trække sig tilbage på de varme dage og nyde en frokost eller et glas vin i skyggen. Haven har desuden en størrelse som gør, at børn og barnlige sjæle har rigelig med plads til bold og leg hvilket ellers sjældent er tilfældet når man bor i rækkehus.

Huset indeholder:
Man træder ind i entréen hvorfra man har videre adgang til resten af huset. Her finder man et soveværelse, en stor stue med god vægplads og nem at indrette. Fra stuen er der også udgang til den hævede, sydvendte og fantastisk flotte terrasse og have. Huset byder desuden på et pænt og velholdt badeværelse med fliser og separat brus samt et åbent køkkenalrum. Det åbne køkkenalrum er veldisponeret og giver en moderne planløsning samt et dejligt lysindfald. Alternativt kan køkkenalrummet let adskilles til køkken og et stort ekstra værelse. Kælderen er fin anvendelig med bryggers, toilet og et disponibelt rum som giver nogle gode opbevaringsmuligheder.

Område:
I roligt villakvarter på grænsen mellem Bagsværd og Søborg og nær Lyngby ligger huset godt på lukket vej i et populært område. Huset ligger desuden tæt på en rigtig god og fælles legeplads og derudover er der fantastiske muligheder for hele familien i en af landets bedste børnekommune. Tæt på flere folkeskoler (derudover ligger bl.a. Gladsaxe Skole og Kvikmarkens Privatskole få min. fra huset) og børneinstitutioner, sportsfaciliteter og lokale indkøbs- og transportmuligheder ved Buddinge Station. Endvidere ligger den lokale Netto og Rema tæt på ejendommen, men hvis den store shopping tur skal planlægges ligger Lyngby Storcenter, og resten af Lyngbys mange faciliteter kun 5-10 min. væk i bil.
Boligfakta
Type Rækkehus
Energimærke D
Byggeår 1942
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Boligareal 66 m²
Kælder 26 m²
Udhus 4 m²
Grundareal 736 m²
Økonomi
Kontantpris 3.350.000 kr.
Ejerudgift 4.017 kr.
Prisudvikling -4.15 %
Finansiering
Udbetaling 170.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 19.266 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 15.467 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 69.259
Skatteprocent 23,6%
Grundskyld 23‰
Kirkeskat 0,75%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Stengård

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Stengård
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

1 lignende rækkehus i nærheden til 2.800.000-3.900.000 kr. på omkring 66 m2

Se lignende boliger
Rækkehus

Hjortespringvej 44, st.., 2730 Herlev

3.250.000 kr. 79 m² 2 rum
Se lignende boliger
Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Sæt kryds i kalenderen

Nogle besøg, vil du ikke gå glip af. Deltag i efterårets store Vurderingsweekend d. 1. og 2. oktober, og få svar på, hvad din bolig er værd. Vi kommer til dig helt gratis og uforpligtende – også hvis du bare er nysgerrig.