Lækkert og nybygget

Granvej 43
2880 Bagsværd

  • Kontantpris 5.995.000 kr.
  • Ejerudgift 3.906 kr.
  • Boligareal 145 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Rækkehus

Granvej 43
2880 Bagsværd

  • 5.995.000 kr. 145 m² 5 rum

Lækkert og nybygget med meget lav varmeudgift

Nybyggeri fra 2017 i lækker stand med nutidens ønske om design og indretning. Derudover er der et MEGET lavt energiforbrug og fjernvarme.
 
Rækkehus, der bl.a. byder på åbent køkken og stue, 2 terrasser og flere snedkerbyggede skabe.
 
Meget central beliggenhed med gåafstand til både S-tog, indkøb og skole, men også den skønne natur ved Bagsværd Sø og Hareskoven nås på gåben.
 
Ejendommen:
I Bagsværd er der nu opstået en ”grøn oase” med super attraktive boliger. Fuldt udbygget omfatter denne nye bydel her i Bagsværdlund op mod 200 boliger som et mix af rækkehuse og ejerlejligheder i et meget grønt og naturpræget nærmiljø. Projektet er tegnet af Prisme Arkitekter og der er lagt vægt på gennemtænkte løsninger med sans for detaljen og der er ligeledes lagt vægt på design og funktionalitet af høj kvalitet. Der er valgt en god og gedigen kvalitet, når det gælder materialer – både ude og inde. Køkken og bad skal ikke bare fungere, det skal også være smukke rum, der giver daglig glæde. Der er gulvvarme i alle rum. Det giver en behagelig varme og man slipper for radiatorer. I alle rækkehuse er der stort el-betjent ovenlysvindue, der giver masser af dejligt lys. Der er i øvrigt generelt valgt en høj standard. F.eks. er armaturer fra Hans Grohe, og i bruseren er der linjeafløb, hvilket giver daglig komfort. Også hvidevarer er af god kvalitet. Der er ligeledes et genvendingssystem, der automatisk udskifter luften hver 3. time. Kort sagt: Det er gjort færdigt på den rigtige måde!
 
Haven:
Forhaven består meget enkelt af et flot indgangsparti med integreret skur. Baghaven består ligeledes enkelt af en privat flisebelagt terrasse med uhindret udgang til de grønne og dejlige fællesarealer, der vedligeholdes af ejerforeningen. Så her er der minimal pasning af havearealer, men masse af muligheder for at nyde udelivet udenfor i form af de skønne omgivelser omkring husene. På fællesarealerne findes bl.a. en lille fodboldbane, trampolin og bålplads.
 
Huset indeholder:
Stueplan: Stort åbent spisekøkken i bedste materialer og åbent mod stuen. Selve køkkenet er et HTH-køkken, der har et smukt tidløst design med grebsfri låger og en elegant hvid komposit bordplade. Hvidevarer er med integrerede låger, så de glider ind og i princippet bliver ”usynlige”. Sælger har ved indgangen fået en snedker til at etablere 2 flotte skabe i flot kontrast til resten af boligen. Flot og stort gæstetoilet med vaskesøjle. Depotrum under trappen. Lys og indbydende stue med god plads til opholdsafdeling samt udgang til den flisebelagte terrasse, der vender ud mod de grønne fællesarealer.
1. sal: 2 gode store værelser med god skabsplads. Det ene værelser var oprindeligt 2 værelser, men er åbnet op og lavet til et stort værelse/ekstra stue. Pænt badeværelse med flot bordarrangement med indstøbt vask samt et væghængt toilet.
2. sal: Stor og helt unik forældreafdeling med ovenlysvindue samt direkte udgang til stor tagterrasse. I værelset har snedkeren ligeledes været i gang og lavet en indbygget seng med ekstra opbevaringsplads. Der er desuden etableret en glasvæg til trappeopgangen som får rummet til at virke endnu større.
 
Område:
Lige i centrum af Bagsværd med sekunder til de gode indkøbsmuligheder og få min. til S-toget er der nu opstået en grøn oase med super attraktive boliger. Midt inde i Bagsværdlund ligger huset i super hyggelige omgivelser direkte ud til et stort og skønt fællesareal som nydes af områdets beboere og hvor specielt børnene nyder fritiden. Områdets charme gør, at man fristes til at være ude. Derfor er der for alle rækkehusenes vedkommende ind tænkt hyggelige haveterrasser, men også – afhængig af beliggenhed og type – meget lækre tagterrasser i forskellige størrelser. Ejendommen ligger kun to minutters gang fra Bagsværd Station, hvorfra man kan tage S-toget til Nørreport på kun 22 minutter. Beliggenheden gør også, at der er kort afstand til det attraktive Lyngby Centrum, hvilket sammen med mulighederne i Bagsværd giver en masse faciliteter, der sjældent ses bedre. Her er alt hvad man kan ønske sig af f.eks. forskellige indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter, Gladsaxe Bio, Storcentret i Lyngby, Kulturhuset, caféer, specialbutikker osv. Bagsværd er en af de smukkest beliggende byer i Storkøbenhavn - på bredden af Bagsværd Sø med Hareskoven til den ene side og Lyngby til den anden. Når man bor her i ejendommen behøver man i princippet hverken at have bil eller cykel for alt er i gåafstand. Fra Bagsværd er der kun ca. 12 km til København Centrum - det svarer til 16 minutter i bil, når man tager Hillerød Motorvejen.
Boligfakta
Type Rækkehus
Energimærke A2015
Byggeår 2017
Rum 5
Bad 1
Toilet 2
Boligareal 145 m²
Udhus 5 m²
Grundareal 106 m²
Økonomi
Kontantpris 5.995.000 kr.
Ejerudgift 3.906 kr.
Prisudvikling -3.23 %
Finansiering
Udbetaling 300.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 34.263 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 27.508 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 69.259
Skatteprocent 23,6%
Grundskyld 23‰
Kirkeskat 0,75%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Bagsværd, Regatta- og Aldershvilekvarteret

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Bagsværd, Regatta- og Aldershvilekvarteret
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

4 lignende rækkehuse i nærheden til 5.100.000-6.900.000 kr. på omkring 145 m2

Se lignende boliger
Åbent hus 2.okt kl. 12:00, kræver tilmelding
Rækkehus
Nyhed!

Kaffevej 52, 2610 Rødovre

5.695.000 kr. 151 m² 5 rum
Åbent hus 9.okt kl. 13:30
Rækkehus
Nyhed!

Baneledet 21, 2830 Virum

6.700.000 kr. 140 m² 5 rum
Rækkehus

Carinaparken 1B, 3460 Birkerød

6.650.000 kr. 149 m² 6 rum
Rækkehus

Ericastien 10, 2820 Gentofte

5.995.000 kr. 121 m² 4 rum
Se lignende boliger