Børnevenlig adresse i Bagsværd
Rækkehus

Solbærvænget 34
2880 Bagsværd

  • 6.365.000 kr. 80 m² 4 rum
  • Kontantpris 6.365.000 kr.
  • Ejerudgift 3.888 kr.
  • Boligareal 80 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Totalrenoveret rækkehus med 160 flotte etagemeter

Moderne børnefamilier har brug for boliger, der bare fungerer og giver fri til at nyde hinandens selskab, og det er netop, hvad dette rækkehus på Solbærvænget 34 i Bagsværd tilbyder. Rækkehuset er fuldt renoveret og byder med 160 flotte etagemeter over to plan på god plads. Udenfor venter en solbeskinnet have, hvor pligterne er få, og hvor bærbuskene spiller fint sammen med vejens poetiske navn. Sidst, men ikke mindst, er beliggenheden unik, når det gælder om at bo trygt og tidsbesparende tæt på hverdagens gøremål.
 
Solbærvænget er en sparsomt trafikeret vej i hjertet af Bagsværd. Inden for en radius af et par hundrede meter fra rækkehuset dukker vuggestue, børnehus og den velrenommerede Bagsværd Skole op. Lidt længere, men ikke meget og stadig i gåafstand, ligger bymidtens indkøbsliv og Bagsværd Station med S-tog mod København. De større omfartsveje er på afstand. Samtidig er tilkoblingen hurtig med en effektiv køretid til City på 20 minutter. Rekreative områder, der kan trækkes på, er naturperler som Bagsværd Sø og Hareskoven.
Rækkehusets høje standard udspringer af en totalrenovering foretaget i 2013-2014. Ydermure og kælderdøren er bevaret, men ellers er resten skiftet. I praksis er der tale om en bolig med en dåbsattest fra renoveringsperioden, der strakte sig over et år.
Listen over indslag er alenlang og omfatter blandt andet:   Underetagen udgravet for at give ekstra loftshøjde. Gulvvarme på alle kvadratmeter i underetagen. Gulvvarmen er etableret med seks regulerbare faser. (I stueplan er der gulvvarme i køkken og badeværelse). Indeklimaet er på begge etager styret af genveks. På listen er også gaspejs og blødgøringsanlæg. Gasfyret er skiftet, og der er isoleret efter alle kunstens regler. Energiforbruget er lavt. Energimærket et nydeligt C.
 
En særlig feature, der giver villaen sin helt egen lyse karakter, er de mange ovenlysvinduer. Otte i alt er der, som sammen skaber effektfulde lysindtag, også i boligens sociale afdeling, hvor køkken og stue er i skøn forening. Med gulvvarme, god loftshøjde og flot boligstil indgår underetagen på lige fod, når der skal deles rum ud til store og små. Og mon ikke kabalen går op? Samlet set er der (foruden køkken og stue) bryggers, to badeværelser, to værelser og en håndfuld disponible rum at gøre godt med.
 
Haven er lukket, trimmet, legevenlig og på en god sommerdag med sol fra morgen til aften. Bærbuskene trives på Solbærvænget 34, det samme gør æbletræet og en flot og gavmild vinranke.
Boligfakta
Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1960
Ombygget 1986
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 80 m²
Kælder 80 m²
Udestue 18 m²
Carport 22 m²
Grundareal 407 m²
Økonomi
Kontantpris 6.365.000 kr.
Ejerudgift 3.888 kr.
Finansiering
Udbetaling 320.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 35.540 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 28.906 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det godt at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend d. 5.-6. oktober – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 70.902
Skatteprocent 23,6%
Grundskyld 5,9‰
Kirkeskat 0,75%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Stengård

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Stengård
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Kilde: baseret på brugerstemmer
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Bagsværd

Solgt september 2024
Villa
Solgt

Tjørnevej 16, 2800 Lyngby

199 m² 5 rum
Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Møllemarken 24, st.., 2880 Bagsværd

118 m² 4 rum
Solgt august 2024
Lejlighed
Solgt

Bagsværd Hovedgade 161, st.. 4., 2880 Bagsværd

85 m²
Solgt august 2024
Andelsbolig
Solgt

Bagsværd Hovedgade 146, 1. 2., 2880 Bagsværd

120 m² 3 rum