Knap 200 etagemeter - og skøn have
Købsaftale underskrevet!
Villa

Aldershvilevej 159
2880 Bagsværd

  • Boligareal 88 m²
  • Grundareal 1.298 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Købsaftale underskrevet!
Villa

Aldershvilevej 159
2880 Bagsværd

  • 88 m² 5 rum

Bungalow på lukket vej i Bagsværd - energimærke B

Den klassiske bungalow er eviggyldig arkitektur, der kommer i talrige forskellige former, men ikke mange af dem, om nogen overhovedet, har så meget at byde på som Aldershvilevej 159 i Bagsværds eftertragtede Kostskolekvarter.
Det ligger i boligtypen, at kvadratmeterne ikke er de fleste i byen, men alligevel er denne bungalow forbløffende rummelig. Dels fordi stueplan er udvidet med to udestuer, der er i brug 365 dage om året. Dels fordi underetagen med 2.20 meter til loftet og godt indeklima supplerer med fuldt brugbare værelser. I alt er der små 200 etagemeter at gøre godt med - hele herligheden tilmed i et charmerende lyst design og fuldt indflytningsklar.
 
Bungalow’en, der er bygget i 1930’erne, er med renoveringer løftet til tidens standarder. Over de senere år er der fulgt op med blødgøringsanlæg, skift af vinduer i det øvre plan og terrasseoverdækning i form af en stor markise. Seneste indslag (2023) er en luft-til-vand varmepumpe, der giver et mere end godkendt energimærke B.
Følelsen af store rum, der favner på hyggeligste vis, videreføreres udenfor. Matriklen tæller knap 1.300 kvadratmeter. Jasmin, bonderoser, hyacinter, tulipaner og meget mere er en fryd for øjet, mens egern og sangfugle er faste gæster i det høje, herunder nøddebuske og frugttræer. Plænen er et stort frirum for bold- og legesyge børn, der blandt meget andet kan øve langskud mellem store foldboldmål. Det største havestykke er trukket væk fra vejen, strækker sig i vestlig retning og har solen på besøg de fleste af døgnets lyse timer. Det samme gælder områderne til afslapning, der tilbyder en hævet træterrasse ud for den ene udestue samt et større fliseområde i niveau med plænen.
 
Adressen på Aldershvilevej 159 leverer ligeledes på højt niveau. Bungalow’en holder til som næstsidste hus på en blind vej mellem Bagsværd Sø og bymidten. En stikvej giver godt fem minutters gang til søen og stier videre i det grønne til Lyngby Sø, Furesøen og Hareskoven. Lige så hurtigt er det at gå til alle forretningerne på og omkring Bagsværd Hovedgade, til daginstitutioner, til idrætsfaciliteter, til busruter og til Bagsværd Station med S-tog mod København.   Kvarteret har taget navn af Bagsværd Kostskole, der ligger på selve Aldershvilevej. For børnefamilien giver adressen dog flere skoler at vælge mellem, såvel friskole som velrenommerede kommuneskoler.  
 
Kontakt danbolig i dag – vi gælder os til at fremvise den velholdte, charmerende og meget rummelige bungalow på Aldershvilevej 159.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke B
Varmekilde Varmepumpe
Byggeår 1933
Rum 5
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 88 m²
Kælder 83 m²
Udestue 27 m²
Carport 25 m²
Udhus 8 m²
Grundareal 1.298 m²

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 70.600
Skatteprocent 23,6%
Grundskyld 5,9‰
Kirkeskat 0,75%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Bagsværd, Regatta- og Aldershvilekvarteret

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Bagsværd, Regatta- og Aldershvilekvarteret
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Bagsværd

Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Bagsværd Hovedgade 116B, 3. b., 2880 Bagsværd

113 m² 4 rum
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Bondemarken 2, 1. th., 2880 Bagsværd

67 m²
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Værebrovej 109, 2880 Bagsværd

144 m² 5 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Gammelmosevej 204B, 2800 Lyngby

135 m² 4 rum