Ved Højgård 6
2880 Bagsværd

  • 7.795.000 kr. 129 m² 5 rum
  • Kontantpris 7.795.000 kr.
  • Ejerudgift 7.048 kr.
  • Boligareal 129 m²
  • Grundareal 1.056 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

Regattakvarter – 258m2 total istandsat og med masser af plads

Huset er det seneste år blevet total istandsat. Der er bl.a. skiftet tag og vinduer og indvendigt er der kommet nyt køkken og 2 nye badeværelser.
 
Rigtig god planløsning fordelt på hele 258 kvm hvor man bl.a. får spisestue og stue, 3 værelser i stueplan, 2 badeværelser og en rigtig god underetage – perfekt til hjemmekontor eller teenagere afdeling.
 
Huset ligger på en rolig vej, tæt S-tog samt Bagsværd Centrum med flere indkøbsmuligheder. Med en beliggenhed på grænsen af Regattakvarteret har du inden for kort gåafstand de grønne områder ved Slotsparken, Hareskoven og Bagsværd Sø hvorfra man bl.a. kan tage den hyggelige bådfart. Her kan du nyde skovens ro, mens du sejler ad den smukke Mølleø gennem skovområdet Frederiksdal.
 
Ejendommen:
Rød murstensejendom opført i 1955. Huset er det seneste år blevet total istandsat og der er kommet nyt sort tegltag, nye vinduer og døre og udvendigt træværk er malet. Huset fremstår derfor i meget god stand hvilket de særdeles pæne rapporter også vidner om. Der opvarmes med ny naturgaskedel.
 
Haven:
Huset ligger helt tilbagetrukket fra vejen og man får derfor en stor sydvestvendt have. Fra vejen er der indkørsel ned til carporten og garagen hvorfra der er sti om til hovedindgangen. Haven er nyanlagt med nyt græs og bark/flis i bedene. Derudover finder man flere små buske og træer som er med til at give en frodig og grøn have hvor man har lyst til at være. Da grunden er 1056 kvm er der rigelig plads til at børnene også kan slå sig løs med bold og leg. 
 
Huset indeholder:
Stueplan: Entré og fordelingsgang hvorfra man har adgang til de 3 soveværelser i den ene ende af huset. Herudover er der et nyt badeværelse med pæne lyse fliser og separat brus med glasafskærmning. Køkkenet byder på god skabs- og bordplads, indbyggede hårde hvidevare samt en lille spiseplads. Med hvide fronter og bordplade er køkkenet både lyst og stilrent. I forlængelse af køkkenet finder man spisestuen med god plads til det store spisebord. Ønskes det kan man desuden åbne op mellem køkken og spisestue. I åben forbindelse fra spisestuen har man den rummelige dagligstue som både har en god størrelse og er nem at indrette. Fra både spisestue og stue er der direkte udgang til den hævede terrasse.  Kælder: Kælderen, eller rettere underetagen ligger højt og en stor del i niveau med haven. Her er en god loftshøjde, behageligt indeklima og så kommer der maser af lys ind fra de store vinduespartier. Man får flere rigtig gode disponible rum med masser af anvendelsesmuligheder. Derudover er der et ekstra badeværelse med lyse klinker og badekar. Da der er fuld kælder få man i alt 258 kvm veludnyttede og brugbare kvm. og her skulle derfor være plads til selv den store familie.
 
Område:
Bagsværd er en af de smukkest beliggende byer i Storkøbenhavn - på bredden af Bagsværd Sø med Hareskoven til den ene side og Lyngby til den anden. Ejendommen ligger på en rolig villavej lige på grænsen til Hareskoven og derfor tæt på de naturskønne omgivelser. Det tager således kun få minutters gang, at komme til både Bagsværd Sø, Aldershvile Slotspark eller Hareskoven. Der er også kort afstand til det attraktive Lyngby Centrum, hvilket sammen med mulighederne i Bagsværd giver en masse muligheder. Her er alt, hvad man kan ønske sig af forskellige indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter, Gladsaxe Bio, Storcentret i Lyngby, Kulturhuset, caféer, specialbutikker osv. Fra Bagsværd er der kun ca. 12 km til København Centrum, det svarer til ca. 16 minutter i bil når man tager Hillerød Motorvejen. Derudover ligger Skovbrynet Station tæt på, hvorfra man kan tage S-toget til Nørreport på kun 25 minutter. Området har også mange institutioner - vuggestue, børnehave, skoler og idrætsfaciliteter, heriblandt den attraktive Bagsværd Kostskole.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1955
Rum 5
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 129 m²
Kælder 129 m²
Carport 16 m²
Grundareal 1.056 m²
Økonomi
Kontantpris 7.795.000 kr.
Ejerudgift 7.048 kr.
Finansiering
Udbetaling 390.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 40.933 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 33.384 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 69.259
Skatteprocent 23,6%
Grundskyld 23‰
Kirkeskat 0,75%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Bagsværd, Regatta- og Aldershvilekvarteret

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Bagsværd, Regatta- og Aldershvilekvarteret
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

4 lignende villaer i nærheden til 6.600.000-9.000.000 kr. på omkring 129 m2

Se lignende boliger
Villa
Nyhed!

Kulsviervej 92B, 2800 Lyngby

8.495.000 kr. 139 m² 4 rum
Villa

Gåsebjerget 22, 2820 Gentofte

8.995.000 kr. 144 m² 5 rum
Villa

Pilegårdsparken 38, 3460 Birkerød

7.595.000 kr. 141 m² 5 rum
Villa

Tværvej 57, 2830 Virum

8.995.000 kr. 125 m² 5 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.