Ulvebjerg 9, 1.
2880 Bagsværd

  • 3.095.000 kr. 85 m² 3 rum
  • Kontantpris 3.095.000 kr.
  • Ejerudgift 2.606 kr.
  • Boligareal 85 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

Spændende villalejlighed med attraktiv beliggenhed

Flot ejendom med helt nyt sort tegltag fra 2021.
 
Attraktiv beliggenhed i et roligt villakvarter.
 
Ejendommen:
Flot ejendom opført i gule mursten og med helt nyt sort tegltag fra 2021. Ejendommen er pænt vedligeholdt de senesteår hvor 2 vinduer på 1. sal samt vinduer i kælder er udskiftet. Huset opvarmes desuden med naturgas, hvor fyret er skiftet i 2015.
 
Haven:
Haven er opdelt ved brugsret mellem stueplan og 1. sal. 1. salen har et fliseareal/terrasse samt halvdelen af haven som vender mod vest, så her er rigtig fin mulighed for at nyde solen og samtidig også plads til lidt bold og leg. På flisearealet/terrassen er der god plads til terrassemøbler, grill og hvad der ellers er behov for.
 
Lejligheden indeholder:
Entré med plads til sko og overtøj. Godt soveværelse med stort indbygget skab og fin plads til opbevaring. Badeværelset er med lyse klinker, har en fin størrelse og er godt udnyttet bl.a. med separat bruseniche. Lejligheden byder derudover på etældre spisekøkken med mulighed for atåbne op ind til stuen såfremt detønskes. Der er to stuer, hvor der fra den ene er udgang til vestvendt altan. Her er mulighed for at indrette sig med spisestue og dagligstue, eller være kreativ ogændre planløsningen, så man får et ekstra soveværelse. Lejligheden trænger til istandsættelse, men byder på masser af spændende muligheder. Kælderen er delt op, hvor man får et godt disponibelt rum, samt et godt fælles vaskerum.
 
Området:
Attraktiv beliggenhed på en stille villavej. Huset ligger tæt på offentlig transport med bl.a. få minutters gang til Stengården Station Derudover er der både den populære Stengård Skole, samt flere institutioner i området. Her er rig mulighed for at komme ud i naturen, hvor Bagsværd Sø og Hareskoven er oplagte destinationer. Indkøb kan klares i den lokale Rema 1000 eller i en af de mange supermarkeder ved Bagsværd Centrum. Beliggenheden gør også, at der er kort afstand til det attraktive Lyngby centrum, hvilket sammen med mulighederne i Bagsværd giver en masse faciliteter, der sjældent ses bedre. Her er alt, hvad man kanønske sig af f.eks. forskellige indkøbsmuligheder, Gladsaxe Bio, Storcentret i Lyngby, Kulturhuset, caféer, specialbutikker osv. En populær beliggenhed der både byder på en meget central placering, men også en fredelig og rar beliggenhed.
Boligfakta
Type Villalejlighed
Energimærke D
Byggeår 1966
Etage 1.
Rum 3
Plan 2
Boligareal 85 m²
Kælder 17 m²
Grundareal 803 m²
Økonomi
Kontantpris 3.095.000 kr.
Ejerudgift 2.606 kr.
Prisudvikling -8.84 %
Finansiering
Udbetaling 155.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 15.998 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 13.047 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 69.259
Skatteprocent 23,6%
Grundskyld 23‰
Kirkeskat 0,75%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Stengård

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Stengård
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

1 lignende villalejlighed i nærheden til 2.600.000-3.600.000 kr. på omkring 85 m2

Se lignende boliger
Villalejlighed

Marbjergvej 12, 1., 2700 Brønshøj

3.245.000 kr. 89 m² 3 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.