Maarevej 1
3100 Hornbæk

  • 5.995.000 kr. 79 m² 4 rum
  • Kontantpris 5.995.000 kr.
  • Ejerudgift 2.803 kr.
  • Boligareal 79 m²
  • Grundareal 788 m²
  • Rum 4

En fantastisk ejendom i så god stand, at man næsten føler det er et nyt hus man kommer ind i. Nuværende ejere har fået opført ejendommen i 2018, og har plejet og passet både hus og have i en grad så man ikke kan undgå at blive imponeret. Bemærk i øvrigt de meget lave ejerudgifter.
 
Huset er et kvalitets "Jeppesen Bjælkehus" opført i karakteristisk sommerhusstil med sorte bjælker og hvidsprossede vinduer/døre der kendetegner området. Alle indvendige vægge er opført med blokhusbrædder, hvilket understreger sommerhusstemningen og tilfører huset et lyst og imødekommende indtryk. 
 
Smuk velplejet have med randbeplantning der danner en grøn mur til alle sider, og man er derfor meget privat her. Beplantningen er ikke højere end at man kan nyde solen fra morgen til aften. 2 store gamle rhododendron giver haven karakter samt fuldstændig privat og ugeneret have.
 
Indgang via klinkebelagt entre, herfra adgang til dejligt brusebadeværelse med gulvvarme.Dejlig lyst køkken med god plads, i åben forbindelse med den hyggelige stue. Stuen strækker sig i næsten hele ejendommens længde, og området ud for køkkenet er naturligt afgrænset, så man her har en dejlig spisekrog.
 
Mod øst to gode børne/gæsteværelser, og i modsatte ende af ejendommen finder man forældresoveværelset. Der er skråloft i hele huset pånær værelse under hems. Skøn træ terrasse strækker sig langs syd og vest facaden, og fra stuen er der udgange til begge sider. Som en integreret del af husets konstruktion findes 11 m2 overdækket terrasse hvilket mod vest giver en overdækket krog, hvor man kan sidde i ly når duggen falder. Og mod øst har man et super godt og isoleret teknikrum. På ejendommens nordside er udebruseren placeret, her kan man vaske saltet af kroppen efter en tur på stranden, eller måske tage morgenbadet på en flot sommerdag.
 
Det kan også være man vælger at sidde i den skønne pavillon, som ikke kun er super nyttig når solen er væk, men også klæder både hus og have.
Sidst men ikke mindst er her et hyggeligt sommer gæste anneks, samme sort hvide stil, og fungerer som det hyggeligste dobbelt værelse for uventede gæster.
 
Fra huset er der fem minutters gang til vandet via Teilmanns Allé, så denne ejendom har på alle måder alt man kan ønske sig, når vi taler sommer i Hornbæk.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Byggeår 2018
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 79 m²
Teknikrum 5 m²
Udhus 10 m²
Pavillion (udhus) 7 m²
Grundareal 788 m²
Økonomi
Kontantpris 5.995.000 kr.
Ejerudgift 2.803 kr.
Finansiering
Udbetaling 300.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 31.662 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 25.318 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 41.147
Skatteprocent 25,4%
Grundskyld 29,34‰
Kirkeskat 0,85%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Dronningmølle

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Dronningmølle
Skøn natur
Fred og ro
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.