Fritidsbolig
Nyhed!

Linde Alle 43
3120 Dronningmølle

  • Kontantpris 9.995.000 kr.
  • Ejerudgift 3.303 kr.
  • Boligareal 118 m²
  • Grundareal 1.530 m²
  • Rum 4
Fritidsbolig
Nyhed!

Linde Alle 43
3120 Dronningmølle

  • 9.995.000 kr. 118 m² 4 rum

Alene i vildmarken - og alligevel tæt på det hele

Det er en sjældenhed et sommerhus i niveau med dette kommer på markedet med en fuldstændig enestående beliggenhed og en så veludtænkt totalrenovering, der til sammen udgør noget helt og aldeles unikt.
 
Dette unikum af en bolig rummer en sammensætning af naturoplevelser, velvære og arkitektonisk elegance i luksusklasse, alt sammen samlet i bedste canadisk-inspirerede River Cottage stil beliggende på en 7.000 år gammel stenalderboplads, langs bredden af Esrum å. Denne helårsisolerede oase byder på betagende solnedgange over de uberørte blomsterenge, der strækker sig så langt øjet rækker. Som en live Discovery Chanel kigger man - selv inde fra huset - ud på den anden side af åbredden på græssende dådyr, der lever uforstyrret lige for øjnene af en. Det samme med isfugle, der som kobolt blå lyn flyver hen over åens vandoverflade samt havørne og et utal af forskellige fugle der svæver hen over den uforstyrrede natur.
Terrassen, bygget af det lækreste kerneegetræ, omkranser huset og tilbyder forskellige kroge til diverse aktiviteter – badeture fra badebroen, solbadning, et lille privat strandområde med udsigt til åen, fiskeri fra badebroen eller middage med den unikke udsigt. I kan også hoppe direkte i kanoen, paddleboard eller kajakken fra kajakbroen til en privat tur ned ad åen få hundrede meter ned til de skønne strande i Dronningmølle eller modsat op et par timer op ad åen i blandt smuk natur – en nordisk Amazonas-oplevelse. Her er man omgivet af natur, som var man i vildmarken og samtidigt kan man gå til Dronningmølles cafeer, restauranter, butikker, indkøbsmuligheder og skønneste strande.
Den enestående udsigt kan betragtes hele året fra husets velanlagt træterrassen, fra det åbne køkken, imens der kokkereres eller i afslappede forhold fra stuens panoramaview, hvor ude og inde flyder sammen.
 
Huset, der ligger helt privat for enden af en lille grusvej, er oprindeligt opført i 1967 og er i 2022-23 totalrenoveret, helårsisoleret og redesignet med omhu og sans for kvalitet og helt igennem sjælfulde byggestil. Facaden er beklædt med kerneegetræ, opført med original byggeteknik. Inde er der i alle rum originale træbjælker, og på badeværelserne messingarmaturer og franskinspirerede porcelænsvaske. De 3 lags foldbare døre langs facaden giver mulighed for at forene ude- og inde arealer, mens badeværelset lokker med forkælelse og velvære med bl.a. badekar eller i sauna med udsigt til åen, hvor man måske lige har badet inden man igen skal ind i saunaens varme.
 
Overalt i boligen findes der arkitektoniske perle og elegante snedkerløsninger, der udgør endnu et unikt punkt. F.eks. får man følelsen af at ankomme til et eksklusivt spahotel et eksotisk sted i verden, når man træder ind i husets ekstra badeværelse. Dets indbygget glasbrusebad er bygget ind i den snedkerdesignede 3-personers seng med udsigt til åen, engen og bålpladsens gløder.
 
Foruden totalrenoveringen inde og ude, blev der i samme forbindelse godkendt at installere dobbelt så meget vinduesfacade ud mod åen og den uberørte natur, hvilket har haft en enorm betydning for ejendommens herlighedsværdi. Stedet er en oase af ro og stilhed, der efterlader et uforglemmeligt indtryk hos enhver, der besøger det og fjerner en fra hverdagens travlhed og skaber det mest drømmende fritidssted.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Udbudsform Salg
Varmekilde Elvarme
Byggeår 1967
Ombygget 2023
Rum 4
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 118 m²
Udhus 20 m²
Grundareal 1.530 m²
Økonomi
Kontantpris 9.995.000 kr.
Ejerudgift 3.303 kr.
Finansiering
Udbetaling 500.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 62.168 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 48.645 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 41.920
Skatteprocent 25,4%
Grundskyld 11,1‰
Kirkeskat 0,85%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Dronningmølle

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Dronningmølle
Skøn natur
Fred og ro
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Hornbæk

Solgt april 2024
Fritidsbolig
Solgt

Ny-Ager 26, Villingerød, 3120 Dronningmølle

104 m² 5 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Spicavej 12, Stenstrup, 3100 Hornbæk

123 m² 4 rum
Solgt marts 2024
Villa
Solgt

Slamatvej 4B, Bøtterup, 3100 Hornbæk

386 m² 9 rum
Solgt marts 2024
Fritidsbolig
Solgt

Kastorvej 3, 3100 Hornbæk

126 m² 4 rum