Totalrenoveret drømmevilla i to etager med havkig til Kattegat og Tisvilde Hovedgade.

Hovedgaden 51
3220 Tisvildeleje

  • Kontantpris 12.900.000 kr.
  • Ejerudgift 4.088 kr.
  • Boligareal 181 m²
  • Grundareal 467 m²
  • Rum 6
  • Energimærke
Villa

Hovedgaden 51
3220 Tisvildeleje

  • 12.900.000 kr. 181 m² 6 rum

Totalrenoveret drømmevilla i to etager med havkig til Kattegat og Tisvilde Hovedgade.

I hjertet af Tisvilde, venter denne højloftede og elegante villa. Indenfor venter et enestående hjem på 246 etagemeter, der for nylig har gennemgået en rejse fra sovende villa med potentiale til en blændende perle med ekstraordinær elegance. Den klassiske sjæl er blevet genoprettet på den mest respektfulde måde.
 
Villaen er smagfuldt restaureret med eksklusive materialevalg og med fornemmelsen for kontrasten mellem skandinavisk stilrenhed og sydeuropæisk ekstravagance. Du bliver forkælet med exceptionelt lysindfald, høje paneler og fritlæggende originale bjælker. Her får du lige så meget elegance, som kvalitetsbevidst funktionalitet.
 
Villaens originale detaljer og den imponerende loftshøjde, skaber en personlig og luftig atmosfære. Hjemmets seks værelser byder på hver sin unikke charme. Entréen leder dig naturligt ind til et elegant og lyst køkken alrum, hvor I kan nyde kontrasten mellem det klassiske og det moderne. Her har man nemlig åbnet op til et socialt og moderne køkken alrum, centralt placeret i hjertet af villaen og med direkte udgang til den dejlige og solrige terrasse af hvid marmor. I køkkenalrummet går du videre ind til en hyggelig stue med plads til hele familien.
 
Udover de smukke stuer, findes her et nydeligt mastersoveværelse på første etage, der med sin egen enestående altan vender mod Kattegat og man fra det fritstående badekar i soveværelset kan nyde udsigten og solnedgangen – det er helt magisk og ægte hotelstemning! Villaen er herudover blevet forkælet med tre børneværelser, to badeværelser og et fint kontor.
 
Denne exceptionelle villa har en misundelsesværdig placering i hjertet af Tisvilde, tæt på både hyggeligt byliv og stranden – det er ikke svært, at blive forelsket i denne perle!
Boligfakta
Type Villa
Energimærke F
Byggeår 1917
Rum 6
Bad 1
Toilet 2
Boligareal 181 m²
Kælder 11 m²
Anneks 47 m²
Grundareal 467 m²
Økonomi
Kontantpris 12.900.000 kr.
Ejerudgift 4.088 kr.
Kommunen i tal
Indbyggere 41.147
Skatteprocent 25,4%
Grundskyld 29,34‰
Kirkeskat 0,85%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Tibirke

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Tibirke
Skøn natur
Fred og ro
Godt for børnefamilier

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Sæt kryds i kalenderen

Nogle besøg, vil du ikke gå glip af. Deltag i efterårets store Vurderingsweekend d. 1. og 2. oktober, og få svar på, hvad din bolig er værd. Vi kommer til dig helt gratis og uforpligtende – også hvis du bare er nysgerrig.