Villa
Nyhed!

Tibirkebro 13
3220 Tisvildeleje

  • 2.995.000 kr. 187 m² 8 rum
  • Kontantpris 2.995.000 kr.
  • Ejerudgift 3.390 kr.
  • Boligareal 187 m²
  • Grundareal 1.163 m²
  • Rum 8
  • Energimærke

Rummelig villa med lys atmosfære og dejlig have

Velkommen til Tibirkebro 13 – en rummelig villa med en dejlig atmosfære og en fantastisk have, der er skabt til hyggelige stunder. Denne charmerende villa i to plan er renoveret i 2006 og byder på et skønt lysindfald og en funktionel indretning, som giver plads til både familie og gæster. Med sine tre gode værelser, et stort køkken-alrum og flere skønne opholdsområder, vil huset imødekomme alle jeres behov for både samvær og privatliv.

Når I træder ind i huset, mødes I af en lys entré, der fører jer videre ind til villaens hjerte – det åbne køkken-alrum og den store stue. Køkkenet er stilfuldt indrettet og har masser af opbevaringsplads, hvor madlavningen kan foregå med udsigt til resten af opholdsmiljøet. Her er der rig mulighed for at indrette en spiseplads, hvor hele familien kan samles om dagens måltider, og den store stue har både plads til sofagruppe og ekstra hyggehjørner, hvor I kan nyde afslappede stunder. De synlige bjælker i loftet tilfører rummet karakter og giver en varm, indbydende stemning.

De tre værelser i huset er lyse og rummelige, hvilket giver fleksibilitet til at indrette både børneværelser, kontor eller gæsteværelse, alt efter jeres behov. I får også glæde af et badeværelse med lyse fliser og moderne indretning, hvor der er plads til at I kan have en vaskesøjle.

Villaens charme er den smukke, solrige have, som udfolder sig bag huset. Her finder I en skøn terrasse, hvor I kan nyde de lange sommeraftener med udsigt til den grønne græsplæne, der inviterer til leg og afslapning. Haven er privat og ugeneret, så I kan få fuld glæde af udelivet i rolige omgivelser. Derudover er der også flere hyggelige kroge og solrige områder, hvor I kan indrette jer med havemøbler og blomsterkrukker.

Beliggenheden er ideel for jer, der ønsker fredelige omgivelser uden at gå på kompromis med nærhed til hverdagens nødvendigheder. Villaen ligger i et roligt kvarter, hvor I har kort afstand til skole, daginstitutioner, indkøb og offentlig transport. Her er det nemt at få hverdagen til at hænge sammen, uanset om I pendler til arbejde eller nyder fridagene i lokalområdet. Huset ligger samtidig tæt på skøn natur, så I får både byliv og rekreative områder inden for rækkevidde.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke E
Varmekilde Centralvarme med én fyringsenhed
Byggeår 1919
Ombygget 1972
Rum 8
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 187 m²
Carport 36 m²
Grundareal 1.163 m²
Økonomi
Kontantpris 2.995.000 kr.
Ejerudgift 3.390 kr.
Par kigger på telefon sammen

Hvor meget kan du mon købe bolig for?

Prøv BoligSkøn og få en idé om prislejet på din egen bolig med det samme - også selvom du bare kigger på boliger for sjov

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 41.958
Skatteprocent 25,4%
Grundskyld 11,1‰
Kirkeskat 0,85%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Vejby

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Vejby
Skøn natur
Fred og ro
Gode indkøbsmuligheder
Kilde: baseret på brugerstemmer

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Tisvildeleje

Solgt oktober 2024
Villa
Solgt

Tisvilde Bygade 14B, 3220 Tisvildeleje

198 m² 7 rum
Solgt oktober 2024
Fritidsbolig
Solgt

Polarisvej 2, 3210 Vejby

58 m² 4 rum
Solgt september 2024
Villa
Solgt

Tibirkebro 2A, 3220 Tisvildeleje

112 m² 4 rum
Solgt august 2024
Fritidsbolig
Solgt

Røer-Haven 4, Udsholt, 3230 Græsted

50 m² 2 rum