Landejendom

Faksemosevej 31
3230 Græsted

  • 6.295.000 kr. 151 m² 2,1 ha 7 rum
  • Kontantpris 6.295.000 kr.
  • Ejerudgift 3.730 kr.
  • Boligareal 151 m²
  • Grundareal 2,1 ha
  • Rum 7
  • Energimærke

Herlig landejendom med mulighed for hestehold

Velkommen til Faksemosevej 31 i Græsteds landlige omgivelser. Her skal I se en flot ejendom på 151 kvm, der løbende er renoveret og isoleret. Grunden på to hektar kan anvendes til lidt af hvert herunder eksempelvis hestehold. Matriklen ligger omkranset af marker, så både udsigten og roen er i højsædet. Samtidig er der under to kilometer til skole, institution og indkøb. En herlighed der er et besøg værd.
Boligfakta
Type Landejendom
Udbudsform Salg
Energimærke D
Varmekilde Elvarme og masseovn
Byggeår 1794
Ombygget 2000
Rum 7
Bad 1
Toilet 1
Plan 2
Boligareal 151 m²
Anden bygning til landbrug mv. 42 m²
Lade til foder, afgrøder mv. 47 m²
Anden bygning til landbrug mv. 8 m²
Udhus 30 m²
Grundareal 2,1 ha
Økonomi
Kontantpris 6.295.000 kr.
Ejerudgift 3.730 kr.
Du er inviteret til Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det godt at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend d. 5.-6. oktober – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Idyllen længe leve

Faksemosevej er en ganske unik beliggenhed lige uden for Græsted med gamle gårde på række og med træer og frodige marker i alle retninger. I bor tæt på Præstevejen, hvorfra der er direkte adgang til Gribskovs uendelige stier. Idyllen er med andre ord i top, og det kan derfor komme som en overraskelse, at der er under to kilometer til indkøb, daginstitution og Gribskolen.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 41.958
Skatteprocent 25,4%
Grundskyld 11,1‰
Kirkeskat 0,85%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Græsted

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Græsted
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Skøn natur
Kilde: baseret på brugerstemmer
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Som familie med ponyer, ridesport, udeliv og flere aktive børn, syntes Gribskov som det helt rette valg. Tid med familien, dyrehold, rideture, jogging, mountain-biking i den nært liggende skov var det som tiltrak os som familie. Kort til skole, institutioner, indkøb gør dagligdagen let og ligetil."

Sådan er kvarteret

"Gården "Engholm" ligger i nok Gribskovs smukkeste kvarter i Faksemoseområdet, med gårde omkring på en smuk grusvej med adgang til den store Gribskov. Området som tager sig ud som en side i Astrids Lindgrens værker i sommermånederne. Få minutters gang til skov, ridehuse, rideklub, skole mv "

Det viser vi vores gæster

"Vi går altid tur i Gribskov med gæster. Shelters, søer, bålpladser og mulighed for overnatninger i det fri. SUP på Esrum sø, en løbetur i terræn, ridning eller mountainbiking med gode venner. Strandede i nærområdet er smukke og gode badestrande, som vi også altid besøger med gæster. "

Her handler vi

"Vi handler lige dele i Netto og Meny. Meny har en lokal-bestyrer, og højt niveau af service. Søde ansatte i begge butikker. På landet kender man lidt hinanden, og folk hilser på når vi mødes i butikkerne. Der er mange økologiske lokale gårde med salg især i sommermånederne. Det bruger vi meget."

Her slapper vi af

"De 21.000 kvm land er indrettet i forskellige aktivitetsområder; til hestene på den ene side af vores private vej, et udekøkken og gæsteareal hvor vi kan spise ved langborde og tilberede mad udenfor, forskellige legeområder og et afslapnings/lounge under halvtaget til de stille sommeraftner."

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi har haft heste i 10 år + men er ophørt med hestehold i foråret. Engholm bør bebos af andre som drømmer om plads, udeliv, store frie vidder og luft i dagligdagen. Vi har, i vores tiden her, specielt nydt udelivet hjemme på Engholm, i Gribskov og området, søer, shelters og de smukke strande"

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Helsinge

Solgt september 2024
Villa
Solgt

Engsvinget 4, 3200 Helsinge

135 m² 6 rum
Solgt september 2024
Villa
Solgt

Nydamsvej 12, Annisse Nord, 3200 Helsinge

141 m² 4 rum
Solgt september 2024
Villa
Solgt

Birkegårdsvej 27, Annisse, 3200 Helsinge

155 m² 4 rum
Solgt september 2024
Villa
Solgt

Egevej 55, 3200 Helsinge

170 m² 5 rum