Kraghave Gaabensevej 3, Gl. Kraghave
4800 Nykøbing F

  • Kontantpris 2.495.000 kr.
  • Ejerudgift 2.344 kr.
  • Boligareal 171 m²
  • Grundareal 810 m²
  • Rum 6
  • Energimærke
Villa

Kraghave Gaabensevej 3, Gl. Kraghave
4800 Nykøbing F

  • 2.495.000 kr. 171 m² 6 rum

Virkelig charmerende og skøn villa

Nu har du mulighed for at erhverve dig, en charmerende og rummelig rødstensvilla beliggende i det naturskønne Gl. Kraghave, hvor man er tæt på skov og i kort afstand til vandet ved Guldborgsund. Så her for du muligheden for en bolig, hvor du føler dig i landlige omgivelser og alligevel er i meget kort afstand til alle hverdagens faciliteter i Nykøbing. 
 
Villaen fremtræder med rødt murværk, som er omfuget og står rigtig pænt og har mansardtag, som giver en fantastisk udnyttelse af 1. salen og loftrummet.
 
Ejendommen indeholder meget præsentabel entré. Adgang til 2 stor stuer ensuite med nydelige stukloft og flotte plankegulve samt en charmerende karnap. På den anden side af entréen træder man ind i et rummeligt køkkenalrum. Køkkenet er i sælgers tid lavet som en rigtig fin tilbygning med stort vindues parti, som giver et godt lysindfald. Derfra er en lille mellemgang og adgang til praktisk gæstetoilet. Fra alrummet er der både adgang til 1. sal og kælder.
 
1. salen er indrettet 3 gode værelser, hvoraf det ene har adgang til en dejlig stor og vestvendt altan. Badeværelse er indrettet med fin lille håndvask, toilet og bruseniche. Fra reposen er der lavet en trappe til loftrummet, på 24 m2, som er sat i stand og fremtræder virkelig pænt med gode velux vinduer, hvor man på en klar nattehimmel kan opleve en smuk stjernehimmel. Rummet er ikke godkendt til beboelse og ej heller opvarmet.
 
Kælderen har i sælger tid gennemgået en stor renovering. Der er gravet ud og lagt dræn om kælderen. Der er lagt gulvvarme i hele kælderen og rummer et ekstra badeværelse med fliser, som har både toilet og bruseniche. 2 rigtig gode disponible rum med god lofthøjde, som kan bruges til ”man cave” eller teenage afdeling. Derudover er også et bryggers med vask i skabsarrangement samt installation til vaskemaskine og tørretumbler. Bryggerset bliver brugt som den daglige ind og udgang. 
 
Til ejendommen hører 2 indkørsler. I den ene indkørsel er der en dobbelt carport og i den anden er der en lukket carport med nedgang til kælderens bryggers. På taget af denne carport er der desuden solfangere.
 
Bag ejendommen er der en skøn vestvendt have, som er omkredset af træer og hække og med fin plæne. I haven er der drivhus og et lille hønsehus. Alt i alt får man en rigtig fin og indflytningsklar villa med masser charme, som ligger i et skønt kvarter – tæt på både by og natur.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1929
Ombygget 1999
Rum 6
Bad 2
Toilet 3
Plan 1
Boligareal 171 m²
Kælder 79 m²
Carport 36 m²
Grundareal 810 m²
Økonomi
Kontantpris 2.495.000 kr.
Ejerudgift 2.344 kr.
Finansiering
Udbetaling 125.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 14.183 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 11.030 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 60.310
Skatteprocent 25,8%
Grundskyld 32,34‰
Kirkeskat 1,16%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Tingsted

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Tingsted
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Skøn natur
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Den centrale placering var og er helt afgørende. Muligheden for at stifte samt udvide familien i huset var skønt. Som familie synes vi at nærhed til det hele var afgørende for at få arbejdsliv, familieliv og fritidsliv til at hænge sammen. Huset er grundlæggende sundt, og vi har altid været sunde og raske og haft meget få hjemmedage pgra sygdom. Beliggende på grænsen mellem by og skov/vand er ganske enkel fantastisk, og det findes ikke mange andre steder i Danmark. Tæt på sygehus(fødeafdelingen + arbejdsplads). Tæt på egen læge. Tæt på offentlig transport. Tæt på dagpleje, daginstitution, skoler og ungdomsuddannelser. Fjernvarme og brændeovn(selvforsynende med brænde). Kloak og vand er lagt i forbindelse med fjernvarmen. Funktionel have med frugttræer, og plads til svømmebassinet da børnene var små. Gode, venlige og hjælpsomme naboer/genboer, som bare gør, at her er et rigtig godt sted at leve, bo og være. "

Sådan er kvarteret

"Kraghave har en aktiv grundejerforening med en facebookside. Der er aktiviteter året rundt såsom Skt Hans, affaldsindsamling, by-loppemarked den 20/8, andespil i forbindelse med mortens aften, byvandringer med mere."

Det viser vi vores gæster

"Vi vil gerne vise det hele indefra og ud. Nede fra kælderen og op til loftrummet, hvor vi har haft soveværelse og kontor med udsigt til stjernehimlen. Køkkenalrum som bare fungerer og værelserne på 1 sal, med hver deres fordele. 3 wc/bad så der er aldrig kø. Vi vil også gerne vise omgivelserne i Kraghave, Nykøbing F og Lolland-Falster, hvor der er basis for et rigt og aktivt liv for alle."

Her handler vi

"Dagligvare, byggemarked, mekaniker, cykelhandler med mere er inden for gåafstand. Alt andet i Nykøbing F er inden for cykelafstand, hvilket var og er enormt praktisk med 4 børn."

Her slapper vi af

"Vi slapper af i haven, og er ofte i køkkenet med udsigt til naturen og mulighed for samvær. Og slapper af med havebier, frugt, drivhus og det hele der gør livet værd at leve tæt på skov og kysten."

Hvorfor flytter vi herfra

"Huset kalder på liv. Vi er 2 tilbage efter 4 børn, legekammerater, hund, kat, høns med mere. Den ene nabo har småbørn og efterhånden kalder vores område af Kraghave også på generationsskifte."

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

1 lignende villa i nærheden til 2.100.000-2.900.000 kr. på omkring 171 m2

Se lignende boliger
Villa

Gaabensevej 105, 4800 Nykøbing F

2.850.000 kr. 190 m² 5 rum
Se lignende boliger