Grønnegade 23
4850 Stubbekøbing

  • 2.495.000 kr. 191 m² 4 rum
  • Kontantpris 2.495.000 kr.
  • Ejerudgift 1.813 kr.
  • Boligareal 191 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Én af byens bedste beliggenheder!

I en af de gamle og mest attraktive stræder i Stubbekøbing by med udsigt til vand og lystbådehavnen finder du denne perle af en ejendom. Stubbekøbing er en skøn by beliggende langs Grønsund. I Stubbekøbing finder du både en velfungerende skole, børnehave, indkøbsmuligheder, restauranter, foreninger mm. Denne ejendom ligger lige i hjertet af alt hvad Stubbekøbing tilbyder. 
 
Ejendommen fremtræder med flotte ydervægge, rødt tegltag og hvide vinduesrammer med termoruder. Ejendommen fordeler sig over to plan. Ejendommen fremstår generelt i yderst god stand og opvarmes med fjernvarme. 
 
Du træder ind i ejendommens store entré med god plads til ens overtøj og sko. Skønt spisekøkken med udgang til ejendommens gårdhave. Stort værelse med skabsvæg samt et værelse til. Derudover et lyst flisebadebadeværelse med toilet, vask i skabsarrangement og bruseniche. 1. salen er indrettet med en stor og lys stue med tekøkken samt udgang til skøn tagterrasse med den smukkeste udsigt udover vandet med Bogø i baggrunden. Slutteligt et stort soveværelse med adgang til toilet. Fra dette soveværelse er der ligeledes en skøn udsigt udover marinaen! 
 
Til ejendommen hører som nævnt et skønt gårdmiljø, hvor der ligeledes er udsigt til vand fra de fine indrettet terrasser. Derudover adgang til udhus, herunder et vaskerum. Fra gårdmiljøet er der mulighed for at gå direkte ud igennen en korridor til selve Grønnegade, ligesom der også skal nævnes at der til ejendommen er egen parkeringsplads. 
 
Denne ejendom er til den kræsne køber, som søger en fantastisk beliggende byejendom, som er velholdt og er beliggende i et fantastisk og attraktivt område nær vand.
Boligfakta
Type Rækkehus
Energimærke D
Byggeår 1895
Ombygget 1992
Rum 4
Bad 1
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 191 m²
Udhus 16 m²
Grundareal 202 m²
Økonomi
Kontantpris 2.495.000 kr.
Ejerudgift 1.813 kr.
Finansiering
Udbetaling 125.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 12.781 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 10.122 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 60.310
Skatteprocent 25,8%
Grundskyld 32,34‰
Kirkeskat 1,16%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Stubbekøbing

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Stubbekøbing
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.