Hasselvej 8
4872 Idestrup

  • Kontantpris 2.195.000 kr.
  • Ejerudgift 1.891 kr.
  • Boligareal 150 m²
  • Grundareal 840 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Villa
Nyhed!

Hasselvej 8
4872 Idestrup

  • 2.195.000 kr. 150 m² 4 rum

anderledes og særdeles spændende ejendom

Super lækker villa i funkis stil bygget i gode materialer, som er opført i nyere tid. Ejendommen er beliggende i Idestrup i godt parcelhuskvarter nede af lukket vej og dermed et børnevenligt kvarter. Man ligger tæt på hverdagens faciliteter såsom indkøb, skole og daginstitution findes. Derudover er der blot 8 minutters kørsel til Nykøbing F. centrum med tøjbutikker, caféer og biograf og 8 minutter til stranden ved Ulslev Strand.  
 
Ejendommen fremtræder med pudsede facader, tagpap og inddækninger og afløb i kobber. Langs husets syd- og vestside er der stor træterrasse. På den vestlige del er der integreret spa i niveau med terrasse, som kan bruges året rundt. Derudover er der også et godt overdækket område med udekøkken og plads til stort spisebord. Derudover er der også en udendørs bruser. Alt i alt et virkelig skønt udemiljø, som skaber rammen for en masse fantastiske stunder.  
 
Villaen rummer en stor entré, som er kombineret med bryggers, hvor indbygget skabe til vaskesølje, installationer og overtøj – fin skabs- og bordplads og med håndvask. Dejlig stort badeværelse med væghængt toilet, håndklædetørrer, håndvask i nydeligt skabsarrangement og brus.  
 
Fra entréen er der direkte adgang til velindrettet og super lækkert køkken alrum med flotte mørke elementer og med lækker lys bordplads og alle hårde hvidevarer er integreret i køkkenet. Der er et dejligt rummeligt miljø med god plads til spisebordet og til opholdsstue og et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier mod terrassen, som der er adgang til via skydedøre og terrassedør i køkkenet.  
 
To rigtig gode børneværelser – begge med indbyggede skabe og udgang til lille terrasse mod nord. Stort soveværelse som ligeledes har indbyggede skabe og eget badeværelse. Badeværelset fremtræder i samme stil som det andet og rummer ligeledes bruser, væghængt toilet og håndvask i skabsarrangement.
 
Overalt i huset er der troldtekt loft, som giver en god akustik. Overalt i huset er der gulvvarme via billig fjernvarme.  
 
Overskuelig grund med en bred indkørsel med plads til flere køretøjer. Haven er omkredset af hæk, fin græs græsplæne, et par rosenbede samt en hyggelig lille fliseterrasse i det nordvestlige hjørne.  
 
For køberne, som søger en anderledes og særdeles spændende ejendom!
Boligfakta
Type Villa
Energimærke A2010
Byggeår 2022
Rum 4
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 150 m²
Grundareal 840 m²
Økonomi
Kontantpris 2.195.000 kr.
Ejerudgift 1.891 kr.
Finansiering
Udbetaling 110.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 12.564 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 9.771 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 60.310
Skatteprocent 25,8%
Grundskyld 32,34‰
Kirkeskat 1,16%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Idestrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Idestrup
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

2 lignende villaer i nærheden til 1.900.000-2.500.000 kr. på omkring 150 m2

Se lignende boliger
Villa

Jes Jessensgade 28, 4800 Nykøbing F

1.995.000 kr. 156 m² 7 rum
Charmerende rødstensvilla
Villa

Pontoppidansgade 9, 4800 Nykøbing F

1.995.000 kr. 141 m² 4 rum
Se lignende boliger
Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Sæt kryds i kalenderen

Nogle besøg, vil du ikke gå glip af. Deltag i efterårets store Vurderingsweekend d. 1. og 2. oktober, og få svar på, hvad din bolig er værd. Vi kommer til dig helt gratis og uforpligtende – også hvis du bare er nysgerrig.