Sol, strand og skov - sommerhusstemning<br>
Fritidsbolig
Nyhed!

Kelstrup Nørreskov 34
6100 Haderslev

  • 1.195.000 kr. 50 m² 3 rum
  • Kontantpris 1.195.000 kr.
  • Ejerudgift 972 kr.
  • Boligareal 50 m²
  • Grundareal 800 m²
  • Rum 3

Veldrejet fritidshus fem minutter fra stranden

Sol, strand og skov – ja, det er ægte sommerhusstemning, der venter ved Kelstrup Strand.

Høje trætoppe omkranser jer til alle sider, mens veltrimmede plæner flankerer grusvejen som I bevæger jer ned ad til vandet og det bløde sand. Det tager bare seks minutter at gå herned, og endnu tættere på har I de frodige skovarealer.
Udendørsoplevelserne står altså i kø her syd for Haderslev – og med nøglerne til det hyggelige fritidshus på Kelstrup Nørreskov 34, kan I udforske det hele!

Parkér bilen og kom med indenfor på den velplejede matrikel, der byder på 800 kvadratmeters velvære under solen. Hækken står snorlige, græsset er trimmet og vimplen vajer i vinden foran det nydelige hus, der præsenterer sig i klassiske sort/hvide farver.
Med hele to terrasser og bløde plæner er der lagt op til alskens hygge, sjov og ballade, mens de smukke blomster, buske og stykket dedikeret til ”vildt med vilje” forkæler alle sanserne på bedste vis.

Lad os træde indenfor i huset, hvor I får 50 veludnyttede kvadratmeter, hvoraf størstedelen findes i de åbne opholdsrum. Køkkenets gyldne træoverflader står i flot kontrast til alt det hvide, og så er det udstyret med alt, hvad I skal bruge, inklusive vaskemaskine.
Her skal der kræses om gryder og pander med udsyn til spisebordet og sofaen, mens den knitrende brændeovn såvel som det skønne lysindfald sætter prikken over i’et.
Et brusebadeværelse og et soveværelse afslutter boligen, mens I i udhuset får nogle gode bonuskvadratmeter: Indret det ene disponible rum til f.eks. opbevaring og arrangér endnu flere sovepladser i det andet.

Vi slutter af med at tage et nærmere kig på beliggenheden. Sommerhuse og naturens nærvær præger den lille flække Kelstrup, mens indkøb, spisesteder og byliv venter bare 15 minutter væk i Haderslev.

Der er altså ikke langt imellem strandturene og aftensmaden, og skulle I få lyst til for eksempel en tur på museum, en god film i biografen eller et slag minigolf, finder I det alt sammen lige her i Haderslev.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Udbudsform Salg
Varmekilde Varmepumpe
Byggeår 1967
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 50 m²
Udhus 8 m²
Udhus 18 m²
[Overdækket areal 7 m²
Grundareal 800 m²
Økonomi
Kontantpris 1.195.000 kr.
Ejerudgift 972 kr.
Finansiering
Udbetaling 60.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 6.927 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 5.452 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Par kigger på telefon sammen

Hvor meget kan du mon købe bolig for?

Prøv BoligSkøn og få en idé om prislejet på din egen bolig med det samme - også selvom du bare kigger på boliger for sjov

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 55.353
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 12,7‰
Kirkeskat 0,95%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Kelstrup, Vilstrup og Diernæs

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Kelstrup, Vilstrup og Diernæs
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Kilde: baseret på brugerstemmer
Derfor flyttede vi hertil

"Vi købte sommerhuset i 2012, da vi flyttede fra Haderslev. Vi ville beholde kontakten med Kelstrup og Haderslev. Vi var kommet på Kelstrup Strand fast med vores 4 børn siden 1990. Efter 2012 er vi kommet i alle ferier, helligdage og ca hver tredje weekend sommer og vinter, ialt ca 100 dage hvert år."

Sådan er kvarteret

"Vejen er gammel og kuperet. Anderledes end mange andre sommerhuskvarterer. Dejlige naboer, mange bor her helårs/halvårs og har haft hus i årtier. Sammenholdet er stærkt. Vi holder Grubes Sti i hævd ved en årlig fælles vandring. Skiftes til at arrangere vejfest i august. Ikke mange udlejehuse."

Det viser vi vores gæster

"Badestranden 5 min væk bruger vi året rundt. Engen med køer og heste lige bag huset. Fredskov 2 min opad. Strandengen østpå: gå 1 t (eller bil til kiosken), og fortsæt ud til de vilde kaniner, fugle og sauna. Og så viser vi gæster kontrasten mellem vores gamle kvarter og de nye friserede kvarterer."

Her handler vi

"Lindegården i Hajstrup 10min i bil. Hjemmeavlede grøntsager og lokale fødevarer - Kalvø Fisk (kalvo-fisk.dk). Jens har bundgarn ved vores strand. Butik ved Kalvø. Friske fisk, eget røgeri. Kør ad Boskovvej og Havvejen, flot rute. 20min. Øsby Min Købmand 10min. Lokalt Minimarked - Haderslev by 15min."

Her slapper vi af

"Vi slapper mest af i haven. Sol uden skygge fra solopgang på engen til nedgang i skoven. Med 100 overnatninger/år er det vores andet hjem. med Mælkevej og stjerneskud tydelig. Alt fungerer. Løbende forbedret. Med kote 10 på egen bakketop er der hverken havvand eller bagvand. Det giver ro i sindet."

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi flytter, fordi køreturen på 4 timer bliver længere for os, når vi bliver ældre. Derfor forlader vi med vemod vores gode sommerhus og beliggenhed. Vi vil have et med lignende gode stand og beliggenhed på Sjælland - hvor vi også kan se både sol, stjerneskud og tæt på vandet."

Andet vi gerne vil fremhæve om boligen

"Alt er i orden, intet sort: 2012 Købt og lavet nyt: 2013 Varmepumpe. 2013 Terrasse S. 2014 Udhus Ø 19m2 2016 Stikledning. 2017 Badeværelse, vand, kloak, gulvvarme. 2019 Udhus V 25m2 2019 Terrasse N. 2022 Tag, isolering, træ, blik, skorsten. 2022 Metro vandvarmer. 2024 Blomsterbede i plæner."

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Haderslev

Solgt oktober 2024
Lejlighed
Solgt

Naffet 30, 2. tv., 6100 Haderslev

178 m² 3 rum
Solgt oktober 2024
Lejlighed
Solgt

Landgangen 3, 1. tv., 6100 Haderslev

134 m² 3 rum
Solgt oktober 2024
Villa
Solgt

Lænkebjerg 33, 6100 Haderslev

101 m² 4 rum
Solgt september 2024
Villa
Solgt

Ribe Landevej 60, 6100 Haderslev

260 m² 8 rum