Moderne villa med lyse rum og skøn have
Villa
Nyhed!

Fårehave 95, Aastrup
6100 Haderslev

  • 3.495.000 kr. 176 m² 5 rum
  • Kontantpris 3.495.000 kr.
  • Ejerudgift 2.032 kr.
  • Boligareal 176 m²
  • Grundareal 1.152 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

Moderne villa med lyse rum og skøn have

På Fårehave 95 i 6100 Haderslev venter en fantastisk villa med masser af plads og et moderne udtryk, hvor den råde tråd er gennemgående i hele boligen. Denne dejlige etplansvilla byder på 176 velindrettede kvadratmeter fordeler sig over fire rummelige værelser, to stilfulde badeværelser og et meget stort og indbydende køkken-alrum, der danner hjertet i hjemmet. Herfra er der direkte adgang til en stor terrasse, der indbyder til udendørs hygge og afslapning, mens den velplejede have byder på frodig beplantning og et dejligt, ugeneret miljø.
Beliggenheden og indretningen af villaen er skabt til at imødekomme behovene hos især børnefamilier De mange værelser giver rig mulighed for at skabe både soveværelser, kontorer og hobbyrum alt efter behov. Hjemmets stue er lys og rummelig, med store vinduespartier, der sikrer et skønt naturligt lysindfald og den åbne forbindelse til det store køkken-alrummet giver et moderne og luftigt flow gennem boligen.

Køkkenet er topmoderne fra 2018/19 med stilrene elementer og en stor køkken ø, hvor madlavningen kan nydes, mens man har udsyn til både alrum og stue. De store vinduespartier og lyse gulve giver en helt særlig atmosfære og skaber en følelse af sammenhæng mellem inde- og udelivet. Terrassedørene fører ud til den rummelige terrasse, hvor solens stråler kan nydes i fulde drag, og der er masser af plads til både loungemøbler og spisebord, perfekt til sommerens grillmiddage.

De to badeværelser er smagfuldt indrettet med moderne materialer og tilbyder både praktisk funktionalitet og en æstetisk elegance. Det ene badeværelse har endda et spabad, hvor I kan forkæle jer selv med lidt ekstra luksus i hverdagen.

Haven er en grøn oase, der er lige så skøn at se på som at opholde sig i. Her er der masser af plads til leg og afslapning, og med de velplacerede træer og buske har I altid et privat og ugeneret miljø. Den store græsplæne indbyder til boldspil og andre udendørs aktiviteter, mens de smukke blomsterbede tilføjer farve og liv til omgivelserne. I forlængelse af huset ligger der også et praktisk skur, hvor der er god opbevaringsplads til cykler, haveredskaber og lignende.

Beliggenheden på en rolig villavej er ideel for dem, der søger en fredelig og familievenlig atmosfære. I har kort afstand til både skole, daginstitutioner, indkøb og fritidsfaciliteter, så hverdagens gøremål nemt kan klares. Samtidig er området omgivet af smukke, naturrige omgivelser, som I kan nyde i weekender og på fridage.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke B
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Rum 5
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 176 m²
Carport 49 m²
Udhus 10 m²
Grundareal 1.152 m²
Økonomi
Kontantpris 3.495.000 kr.
Ejerudgift 2.032 kr.
Finansiering
Udbetaling 175.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 19.520 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 15.440 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Par kigger på telefon sammen

Hvor meget kan du mon købe bolig for?

Prøv BoligSkøn og få en idé om prislejet på din egen bolig med det samme - også selvom du bare kigger på boliger for sjov

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 55.353
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 12,7‰
Kirkeskat 0,95%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Åstrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Åstrup
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Kilde: baseret på brugerstemmer

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Haderslev

Solgt oktober 2024
Lejlighed
Solgt

Naffet 30, 2. tv., 6100 Haderslev

178 m² 3 rum
Solgt oktober 2024
Lejlighed
Solgt

Landgangen 3, 1. tv., 6100 Haderslev

134 m² 3 rum
Solgt oktober 2024
Villa
Solgt

Lænkebjerg 33, 6100 Haderslev

101 m² 4 rum
Solgt september 2024
Villa
Solgt

Ribe Landevej 60, 6100 Haderslev

260 m² 8 rum