Nordre Strandvej 2F, 1. 630.
3000 Helsingør

  • 6.995.000 kr.184 m²5 rum
  • Kontantpris 6.995.000 kr.
  • Ejerudgift 6.900 kr.
  • Boligareal 184 m²
  • Rum 5

Unik liebhaver fritidsbolig uden bopælspligt – med bla. 5 altaner/terrasser

184 m2. top lækker lejlighed i 2 plan, med 5 altaner/terrasser, 3 badeværelser, 3 store soveværelser og en fantastisk beliggenhed. Her er en unik mulighed som sjældent kommer til salg, velkommen til Marienlyst palæ´s måske lækreste lejlighed. 
Her venter en lejlighed med fuld gulvvarme i begge etager, store flotte brede plankegulve og et fantastisk lysindfald fra de store vindues partier, en lejlighed der ikke kan beskrives men som simpelthen bare skal opleves! 
Brug tiden på samvær med venner og familie samt ren afslapning uden bekymring for vedligeholdelse af hus og have. Lejligheden er beliggende tæt på den hyggelige bymidte i Helsingør, som med de brostensbelagte stræder, Kronborg, små niche butikker og hyggelige caféer, byder på alt fra shopping til et væld af kulturelle tiltag. Sverige og Helsingborg er 20 minutters sejltur med færgen over Øresund og der er blot 35 min. med kystbanen til København. Bare 100 meter fra lejligheden har du samtidig den lækreste offentlige sandstrand.
Lejligheden fremstår i fuldstændig indflytningsklar stand, og byder på nogle ekstrem lækre rammer såvel inde som ude. Med sit nære tilhørsforhold til Marienlyst Hotel kan man med nøgler til lejligheden nyde glæder af hotellets mange overdådige faciliteter med tilhørende store rabatter. Tilkøb af årsabonnement til Spa-afdelingen er ligeledes en af de helt store benefits med ejerskabet af denne skønne ferielejlighed. Med beliggenheden helt ugenert på 1. sal, direkte ned til den hyggelige sø, bliver placeringen ikke mere idyllisk på disse kanter.
Med 5 store terrasser, hvor 3 af dem er overdækkede, finder du her mulighed for sol hele dagen. Ad den meget præsentabel hall med lounge faciliteter og trappe til 1. sal, bliver man ført til lejligheden i midten af den smukke gang. Her åbner lejligheden sig med entre, lejlighedens første badeværelse og direkte adgang til det skønne køkken/alrum hvor der er udgang til de 2 første terrasser. 1. salen byder på hyggelig tv-stue, stort kontor eller et ekstra soveværelse og yderligere 2 store soveværelser, fra alle værelser er der udgang til altan, derudover endnu 2 lækre badeværelser, det ene med bruseniche og det andet både med bruseniche og badekar.
Sælger benytter idag lejligheden til helårsanvendelse.
Tøv ikke med at booke en fremvisning hos danbolig Helsingør tlf.: 49261100.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Energimærke B
Byggeår 1980
Etage 1.
Rum 5
Bad 3
Toilet 3
Plan 2
Boligareal 184 m²
Økonomi
Kontantpris 6.995.000 kr.
Ejerudgift 6.900 kr.
Finansiering
Udbetaling 350.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 34.578 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 28.069 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 62.875
Skatteprocent 25,52%
Grundskyld 28,5‰
Kirkeskat 0,63%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Sankt Mariæ

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Sankt Mariæ
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Historiske bygninger
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.