Villa

Sølvvej 1
3060 Espergærde

  • 4.295.000 kr. 113 m² 4 rum
  • Kontantpris 4.295.000 kr.
  • Ejerudgift 3.700 kr.
  • Boligareal 113 m²
  • Grundareal 700 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Lys og Lykke på Sølvvej – Et Plans Villa med Skøn Have og Havestue

Velkommen til Sølvvej 1 i det eftertragtede Espergærde i Nordsjælland. Her venter en dejlig etplansvilla, der er skræddersyet til at imødekomme familielivets behov. Med sine 113 veludnyttede kvadratmeter bolig og 35 kvadratmeter carport er dette hjem ideelt for både små og større familier, der søger en rolig oase tæt på alt, hvad man behøver. Villaen præsenterer sig med en klassisk facade i gule mursten kombineret med elegant malet træ, som giver huset en tidløs charme.
 
Indenfor bydes du velkommen af lyse og indbydende rum, hvor store vinduespartier skaber en skøn forbindelse mellem hjemmet og den grønne, private have. Boligen rummer hele tre soveværelser, der alle er designet med direkte udgang til haven eller terrassen, så du kan starte dagen med frisk luft og udsigt til naturen. Stuen og spisestuen ligger i åben forlængelse af hinanden og danner husets hjerte. Her kan du nyde hyggelige stunder med familien, mens du ser ud over haven gennem de store vinduer. Fra stuen er der adgang til en skøn havestue, som kan bruges året rundt – perfekt til afslapning eller som et ekstra opholdsrum på varme sommerdage. Køkkenet er indrettet med hvide, moderne fronter og ståldetaljer, der giver et stilrent og tidløst udtryk. Det er både funktionelt og rummeligt, med plads til et mindre spiseområde, hvor hverdags måltiderne kan nydes. Fra køkkenet er der direkte adgang til et praktisk bryggers renoveret i 2022, der er udstyret med vaskemaskine, moderne opbevaringsløsninger og nem adgang til husets entré og udgang. Badeværelset er elegant udført i nordiske nuancer, med en rummelig bruseniche og alt, hvad du behøver for en komfortabel hverdag. Udenfor møder du en skøn, privat have omkranset af tætte hække og blomstrende buske. Her kan du nyde de lange sommeraftener på den stenbelagte terrasse eller i den hyggelige udestue. Til ejendommen hører også en praktisk carport, et skur til opbevaring af haveartikler og et cykelskur, så der er orden på matriklen. Beliggenheden på Sølvvej 1 er svær at slå.
 
Her er du tæt på alt, hvad Espergærde har at byde på – fra naturskønne områder og indkøbsmuligheder til gode skoler, institutioner og transportforbindelser. Byen er kendt for sine fremragende børneinstitutioner og skoler, herunder Espergærde Gymnasium. Med både Mørdrup og Espergærde stationer i nærheden er det nemt at pendle til og fra byen, uanset om man tager på Grisen eller Kystbanen. Dette er en fantastisk mulighed for at erhverve sig en charmerende bolig i et af Nordsjællands mest eftertragtede områder. Et hjem, der er skabt til at danne rammen om mange dejlige år for en heldig familie. Book en fremvisning i dag på telefon:  49 13 01 00
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Centralvarme med én fyringsenhed
Byggeår 1964
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 113 m²
Carport 35 m²
Grundareal 700 m²
Økonomi
Kontantpris 4.295.000 kr.
Ejerudgift 3.700 kr.
Finansiering
Udbetaling 215.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 23.990 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 19.178 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det godt at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend d. 5.-6. oktober – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 64.016
Skatteprocent 25,52%
Grundskyld 9,5‰
Kirkeskat 0,63%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Mørdrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Mørdrup
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Kilde: baseret på brugerstemmer
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Espergærde

Solgt september 2024
Rækkehus
Solgt

Essingen 30, 3070 Snekkersten

113 m² 4 rum
Solgt september 2024
Villa
Solgt

Mørdrupvej 116, 3060 Espergærde

203 m² 7 rum
Solgt september 2024
Rækkehus
Solgt

Dortevej 20, Mørdrup, 3060 Espergærde

108 m² 4 rum
Solgt september 2024
Rækkehus
Solgt

Ved Bakkedraget 4A, 3060 Espergærde

70 m² 4 rum