Villa
Nyhed!

Blomstermarken 29, Mørdrup
3060 Espergærde

  • 6.195.000 kr. 166 m² 6 rum
  • Kontantpris 6.195.000 kr.
  • Ejerudgift 5.237 kr.
  • Boligareal 166 m²
  • Grundareal 754 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

Familievenlig Villa med Generøse Rumligheder i Espergærde

Velkommen til denne charmerende villa, der ligger i et fredeligt og centralt kvarter i Espergærde, tæt på skoler og med venlige naboer. Her får I et perfekt udgangspunkt for at skabe en skøn hverdag med både plads og komfort. Med et boligareal på 166 m² og en imponerende kælder på 97 m² er der masser af plads til alle familiens behov og indretning drømme.
Denne villa tilbyder mere end blot kvadratmeter – den byder på varme, hygge og funktionalitet. Entreen fungerer som husets hjerte, og herfra er der nem adgang til de rummelige værelser, den indbydende stue og det charmerende køkken. Metaltrappen, der fører ned til kælderen, åbner op for uanede muligheder. Her kan I indrette alt fra et legeland for børnene til et stilfuldt teenage afsnit eller et kreativt værksted. Kælderen rummer også et stort vaskerum, hvor hverdagen kan organiseres og rodet skjules.
Køkkenet er både stort og lyst. Selvom det har nogle år på bagen, har det snedkerlavede køkken med grå fronter en tidløs charme. De hårde hvidevarer fra kendte producenter sikrer, at funktionalitet og æstetik går op i en højere enhed. Her får I et dejligt rum med mange muligheder.
Badeværelset er inspireret af nordisk design med lyse toner, elegant granitbordplade og hvide klinker. Det rummelige badekar er en særlig luksus, der gør det til et skønt sted at slappe af – ideelt for familier med børn, hvor et badekar jo er et kæmpe plus.
Stuerne er designet til både afslapning og samvær. Pejsestuen fungerer som en ægte hyggekrog, hvor den udskiftede pejs fra 2018 skaber en varme, der samler familien i de kolde måneder. Den tilhørende murstensvæg og det klinkebelagte gulv tilføjer en rustik, men moderne charme.
Den anden stue har et smukt hollandsk parketgulv og store vinduespartier, der lukker naturen ind og gør rummet lyst og luftigt. Her kan I nyde udsigten til den grønne have, mens I slapper af i sofaen eller spiser et måltid i spisestueafdelingen.
Huset rummer fire dejlige værelser, der hver især indbyder til personlighed og kreativitet. Uanset om det er til børneværelser, hjemmekontor eller hobbyrum, giver villaen fleksibiliteten til at skabe præcis de rum, I drømmer om. Derudover er der et stort loftrum, der giver ekstra opbevaringsplads til alt, der skal gemmes væk, men stadig være nemt tilgængeligt.
Udendørs finder I en dejlig have. Den stenbelagte terrasse med markise er perfekt til lange sommerdage med grill og familiehygge. Frugttræerne skaber hyggelige rammer, og en frodig vinstok, der slynger sig op ad husmuren, bærer på saftige druer, som kan nydes direkte fra vinstokken. De farverige blomsterbede med vilde blomster og solsikker tilfører naturlig skønhed og skaber private og indbydende udearealer.
Villaen ligger i et skønt område med kort afstand til indkøb, skoler og hverdagens bekvemmeligheder. Espergærde tilbyder alt fra naturskønne områder, hav og strand til gode transportmuligheder. Desuden er der adgang til populære institutioner og et anerkendt gymnasium. Her får I det hele – både det rolige hjem og det praktiske hverdagsliv.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Varmepumpe
Byggeår 1976
Rum 6
Bad 2
Toilet 3
Plan 2
Boligareal 166 m²
Kælder 97 m²
Carport 35 m²
Grundareal 754 m²
Økonomi
Kontantpris 6.195.000 kr.
Ejerudgift 5.237 kr.
Finansiering
Udbetaling 310.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 34.606 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 27.669 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det godt at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend d. 5.-6. oktober – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 64.016
Skatteprocent 25,52%
Grundskyld 9,5‰
Kirkeskat 0,63%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Mørdrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Mørdrup
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Kilde: baseret på brugerstemmer
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Vi havde brug for mere plads og da vi så huset her, blev vi "blæst" væk af det enorme hus og den dejlige kælder som bare tilføjede endnu mere boligareal og gav os mulighed for at indrette træningsrum, mm. Derudover var det super lækkert at huset ligger lige ved skolen, tæt på stationen og centralt."

Sådan er kvarteret

"Huset ligger i et roligt og uforstyrret kvartér på en stikvej. De tre boliger på stikvejen har vores eget lille "vejlaug" hvor vi sammen holder stikvejen og har 1-2 sociale arrangementer om året. Alle tre huse har fået nye ejere inden for de sidste 5-6 år, hvor der er flyttet børnefamilier ind."

Det viser vi vores gæster

"Hele huset, men specielt kælderen er børnene ellevilde med at lege i, hvor de kan lege, spille bordtennis, lege på airtrack eller alt muligt andet"

Her handler vi

"Espergærdecenteret ca. 4-500 meter herfra"

Her slapper vi af

"I haven, på terrassen, i pejsestuen foran pejsen eller måske en tur på stranden der ligger et øjeblik herfra."

Hvorfor flytter vi herfra

"Vores børn er blevet større og bruger ikke hverken have eller kælder helt i samme omfang som tidligere. Derudover er vi tit i Sverige og vil gerne købe et sommerhus der. Så planen er at "veksle" huset fra et mega stort hus til et større (række)hus og så et sommerhus. "

Andet vi gerne vil fremhæve om boligen

"Vi er super glade for at have fået varmepumpe og solceller der betyder at vi bruger meget lidt på el og varme. Derudover giver batterierne på anlægget os mulighed for at købe strøm når den er billig og bruge den når den er dyr om vinteren når solen ikke skinner så meget."

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

4 lignende villaer i nærheden til 5.300.000-7.100.000 kr. på omkring 166 m2

Opret søgeagent
Villa
Nyhed!

Midgårdsvej 1B, 3000 Helsingør

5.995.000 kr. 162 m² 5 rum
Flot, indflytningsklar, børnevenligt
Villa

Båstrupvej 222, 3480 Fredensborg

5.775.000 kr. 161 m² 6 rum
Åbent hus 22. sep 14:30 - 15:00
Villa
Ny pris!

Gerdavej 4, Mørdrup, 3060 Espergærde

5.495.000 kr. 162 m² 6 rum
Villa

Boserupvej 109, 3050 Humlebæk

6.250.000 kr. 159 m² 6 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Espergærde

Solgt september 2024
Rækkehus
Solgt

Essingen 30, 3070 Snekkersten

113 m² 4 rum
Solgt september 2024
Villa
Solgt

Mørdrupvej 116, 3060 Espergærde

203 m² 7 rum
Solgt september 2024
Rækkehus
Solgt

Dortevej 20, Mørdrup, 3060 Espergærde

108 m² 4 rum
Solgt september 2024
Rækkehus
Solgt

Ved Bakkedraget 4A, 3060 Espergærde

70 m² 4 rum